Født under en sort sky.

Født under en sort sky. Den sårede:(
Jeg er en ung kvinde, som altid render ind i ubehagelige sitautioner. Jeg har mistet begge mine forældre under meget tragiske omstændigheder og har ikke så meget nætværk tilbage. Jeg har mistet så mange mennesker i mit liv, som betød så meget for mig. Nogle år efter min elskede faders død, fandt jeg ud af, at han ikke var min biologiske fader, hvilket han ikke engang selv vidste. Det har vist sig at være en anden fra min familie. Det forandrede så mange ting for mig, blev utrolig såret og skuffet. Derfor har et normalt liv meget stor værdi for mig, og sætter meget pris på det jeg har. Samtidlig længtes jeg meget efter mine forældre, specielt nu. I det jeg nu igen står i en meget ubehagelig sitaution. Jeg har en dejlig datter som jeg har været alene med i 4 år, og vi bor nu sammen med min kæreste igennem 2 år. Jeg er blevet gravid nu og er i 10.uge. Jeg vil gerne beholde barnet og give den et dejligt liv, men min kæreste forlanger abort. Vores forhold er ikke godt, mere nær enden end noget andet. Jeg gør alt for forholdet skal bestå. Men han er ikke interesseret. Han viser ligegyldighed hele tiden. Han gør hvad der passer ham, og er ligeglad med hvad jeg føler, han søger konstant væk fra mig og overskrider mine grænser. Det gør bare så ondt. Ville ønske jeg bare kunne sige stop og komme videre. Men det er så svært pga vi har bosat os i hans hjem, så det er svært at komme videre.
Er dybt såret ligenu og har svært ved at se lyset.

Det var dog imponerende Trine Bendix
at nogen mennesker bare skal udsættes for så meget uheld.
Jeg har en ven der også i den grad er ramt. Han mor døde for to et halvt år siden. Han har ingen kontakt til faren og så blev han selv ramt af kræft for to år siden, som de ikker er sikre på om de kan helbrede. Jeg ved ikke hvad nogen mennesker har gjort for at fortjene al den ulykke. Min ven er 29.

Har en anden veninde hvis forældre begge døde af kræft for et par år siden. Med 4 års mellemrum. Skrækkeligt. Hun er ligeledes altid uheldig med kærlighed. Hun er en smuk, kvik og humoristisk pige, men ingen kan klare at hjælpe hende gennem byrden. Hun er flyttet til en anden by nu. Hendes bror bor stadig hjemme i forældrenes lejlighed og hun ved ikke hvad der skal blive af ham, han ryger en masse hash og laver ikke rigtig noget.

Jeg kan ikke sige så mange hjælpende ord, er blot vidne til mange skæbner, men nogen gange kan det hjælpe at tale med andre skæbneramt mennesker.
Er der en kriselinje du kan ringe ind til? Måske de kan henvise dig til et sted hvor du kan tale med andre uheldige mennesker ? (der burde næsten være et seperat sted der tog sig af uheldige mennesker - dem der hele tiden lige skal ned og bide i græsset så snart der er det mindste tegn på, at de er på vej op igen) Hader skæbnen !!

jeg mente Trine Bendix
de døde med 4 MÅNEDERS mellemrum. Ikke at det gør det meget bedre ... :-/