Følelser

Følelser Bodil
Jeg skal til jobsamtale i morgen. Har i mit 54. årige liv kun prøvet det en gang før.
Vil gerne have dette job efter jobbeskrivelsen at dømme. Men der er flere om budet ved jeg. Alligevel- hvordan hulen holder man krop og sjæl i ro, så man virker som et almindeligt sundt fungerende individ ved mødet.

Vær altid dig selv! Arbejdsgiver
Vær dig selv og ægte det kommer du længst med!. Spørg evt. hvad det er arbejdsgiver ligger vægt på ved valg af den nye medarbejder - og brug så disse oplysninger til beskrive netop dine værdier i den forbindelse. En positiv holdning og humor er også vigitge faktorer. Held og lykke.

Svar til arbejdsgiver Bodil
Jeg sagde til mig selv - Du hjælper ikke hverken dig selv eller arbejdsgiver ved at være en urolig sjæl med følelserne udenpå kroppen, når du ikke har noget at skjule.
Jeg stod frem som jeg var - og da virksomheden har en sund og god ledelse - var det ikke noget problem. Jeg slappede af, fortalte lidt om mig selv og spurgte ind til deres virksomhed og deres ønsker omkring den evt. nye medarbejder. Alt forløb vel - fik at vide der var 93 ansøgere - de havde valgt fem - hvoraf jeg var den ene.Alt i alt en god oplevelse. Så tak for dit råd "Arbejdsgiver" - det lunede.Hvis ikke jobbet bliver mit, ja, så har jeg da været mellem "de fem", ikke?