føler at han ignorerer mig

føler at han ignorerer mig trist
Jeg sidder lige her med en underlig tom følelse indeni. Min kæreste er på et weekendkursus med sit arbejde og jeg ligger og er rigtig syg herhjemme og savner ham.
Vi har et godt og fint forhold og med masser at tillid og kærlighed.
I de sidste par uger har vi ikke set så meget til hinanden (som jeg helst ville) pga. både hans og mit arbejde og en del uheldig kryds-koordinering i weekenderne.
Men på det sidste er han begyndt ikke at tage sin telefon når jeg ringer til ham, på trods af at han ellers er meget omhyggelig med den (slukker den aldrig, heller ikke når vi bare skal hygge os sammen)og det varer ofte længe før han ringer tilbage igen, på trods af at han siger at han lige havde haft pause i en halv time, så ringer han først når han næsten kun har et minut tilbage, selv om han ved at jeg er syg og har lidt ekstra brug for hans opmærksomhed.

Nu sidder jeg bare tilbage og kan ikke lade være med at tænke om han er blevet træt af mig. Jeg har spurgt, men han afviser bare og siger at jeg overreagerer...?

Tror i at jeg gør det, eller har jeg grund til at være urolig?

Kvinder kan snakke og sms alt ihjel Dommedagen
Du er sikkert ved at ringe jeres forhold ihjel, det er total uskik at hænge i tråden hele tiden.
Du kan ikke forvénte ej heller forlange at han promte skal svare dig når du ringer.
Måske er han mæt lad ham være, han er på weekend med jobbet hvad han du tænkt dig. Det lyder som kontrol, og er du så syg så du er ved at dø så ring til lægen, det er ikke din kærestes problem at du keder dig er jalou og pivet.
Tag dig sammen der er ingen gider pivehoveder og nikkefår som bare vil have opmærksomhed for enhver pris.
Din kæreste har krav på fred og ro, og ikke en krævende og selvoptaget kvinde.

det lyder Mee
desværre som om athan trækker sig væk fra dig. Men det kan der jo være flere grunde til, men hvis jeg var dig ville jeg forsøge at finde ud af hvorfor.

Er du ikke lidt krævende Fil 33
Du lyder lidt forkælet og barnlig du er syg og trænger til hans omsorg gab. Nu må du styre dig lille dame, han er på arbejde i weekenden og du burde være stor nok til at være alene hjemme.
Piv piv herfra

kursus -ja ja SalliQ
De Weekendkursus kender jeg alt for godt.
Fint kursuscenter med alt muligt for legesyge voksne. motionsrum dansested cafe bar osv i skønne omgivelser. 3 retter mad og fri bar jaja
måske 4 timers arbejde resten fritid.>til Dommedag du er da for streng når du synes at manden skal ha fred på sit kursus osv. Hva tænker du lige? Ja jeg spørger bare synes ikke om at svigte ens partner især ikke når han hun er ked

jeg kan godt se trist
hvad du mener, men det er ikke sådan at jeg ringer ham ned eller noget.. og i øvrigt plejer det at være ham der ringer i tide og utide når jeg ikke er hjemme... det er ligepludselig bare vendt helt om.. og selvfølgelig har jeg fuld respekt for ham, når han er ude.. sorry hvis jeg lød pivet.. jeg er bare lidt forvirret og ked af det lige nu.

hvor er du sød trist
tak det var helt sikkert mere i den retning jeg havde brug for at høre

tjahh trist
Jeg har bare ikke rigtig set ham i en uge og vi bor sammen og plejer at være sammen hver dag, så jeg er nok bare lidt ekstra følsom for tiden

alle har ret til et liv Dommedagen
Om der er fritid iberegnet er totalt ligegyldigt.
Hvis man lænker hinanden så mister man hinanden.
Hvad forkert er der i socialt samvær med kolleger, eller ikke kolleger for den sags skyld.
Hvis man kun ser og snakker med sin kæreste så bliver man da skør og meget lidt menneskelig.

enig trist
jeg er helt enig med dig..
Tror at vi ligner hinanden mere end du tror.

ignorer SalliQ
Hej trist
Op med humøret og lad som om at det hele bare ikke interesserer dig hvad han har lavet af hårdt kursus arbejde har I børn ? Mænd er sku nogen gange så stride jeg har fx været "på kursus for en måned med 40 kollegaer til Berlin" ja 4 dage i sus og dus og ja der skete da også nogle par dannelser og så snart folk blev hentet ved hjemkomst af sine mænd/koner så klappede de i som om intet var hændt" føj føj syns jeg nu er jeg samme sted som min mand så han var meget nobel haha måske hvis jeg ikke havde været der var han faldet i ?? eller hvad tror I derude i Cyber

Sandheden vil du ikke høre Totalgåde
KUN DET SØDE har du brug for.
Hvorfor så skrive og spørge om andres mening.
Total gåde for mig

Nej vi trist
har ikke børn (endnu) men han har fortalt mig mange gange at han er sikker på at det er mig han skal have sine med! Det er nok også mest fordi vores forhold indtil nu har været intet mindre end perfekt, at jeg er slået lidt ud af kurs lige nu.

kursuscenter og utroskab ANONYM
går desværre hånd i hånd.

held og lykke SalliQ
Jeg vil da håbe at du får ro i sindet, det er da heller ikke nogen skade at være lidt væk fra hinanden det giver også nye følelser så det går nok godt lige så snart I lige får hilst på hinanden... og husk prøv at lade være med at tage din tlf hvis han ringer et par gange hvis han så sir hvorfor du ikke svarer så kan du jo evt nævne at det var den politik han selv brugte. hahah op med humøret

tak trist
For de opmuntrende ord!
Jeg håber at du har ret.. og at det bare er mig der er lidt pivet lige nu.. Jeg elsker ham bare så skide fobandet meget at jeg slet ikke kunne forestille mig hvad jeg skulle stille op udem ham.. følte bare lige panikken brede sig i mig her til aften.. har ellers følt mig helt sikker på ham, tjahh det gør jeg jo nok alligevel stadigvæk inderst inde.
tak for snakken ha det godt du.

Hvor ved du det fra Bitetn bOrch
tyv tror hver mand stjæler dum kommentar at komme med.

Du stoler ikke på ham Tankearbejder
Hvis det var tilfældet, så havde du ikke skrevet herind.
Stole på ham gør du ikke, tænk over hvorfor du ikke gør det .

jeg er bange trist
for at du har ret i at jeg måske ikke stoler helt på ham.. -Jeg har haft et par rigtig uheldige forhold forud for min nuværende kæreste.. forhold som byggede på løgn og bedrag.. Jeg tror at jeg er blevet alt for bange for bare at stole blindt på nogen som helst (selv om det er det jeg ønsker allermest og ville give mig fred i sjælen) Jeg er død bange for at blive svigtet og komme galt afsted med mine følelser igen.. hvad gør jeg i denne situation?

Slap af først og fremmest Tankearbejder
Du må ikke frygte du mister ham, for så mister du ham nemlig!
Du skal tænke positive tanker og bringe dig selv og dit selvværd i balance, det kan gøres ved at sige til sig selv "jeg er god nok, og jeg frygter intet, det som skal ske vil ske, og det som sker vil være til mit eget bedste og det rigtige for mig".
Håber du forstår mit budskab.

du er klog trist
tak for de fine ord, jeg er sikker på at det lige var dem jeg skal bruge når jeg kigger mig i spejlet fremover.
tak for at du puffer mig i den rigtige retning!

Det er glædeligt Tankearbejder
Det glæder mig du kan bruge mine velmente ord til noget.
Husk også at tankens kraft er den stærkeste kraft.
Du er god nok og tak for din respons
Håber du er belvet friskere når du læser dette

tag du en tur på kursuscenter anonym
så skal du bare se. De folk jeg kender, der har været på kursuscenter har alle være enten været gift eller været sammen med en gift.

Og de siger at temmelig mange har været utro på kursuscenter, så der må være noget om snakken.

hallo Begmanden
det er ikke kun på kursuscentre folk er hinanden utro det sker alle steder hver dag.
i omklædningsrummet i arkivet i finansministeriet på bagsædet af Ladaen