Føler han tager mig for givet

Føler han tager mig for givet Anonym pige 26
Min x og mig gik fra hinanden for ca. 5 mrd. siden. Vi boede sammen og havde været sammen i lidt over 1½ år. Vi skændtes meget til sidst om alt, og var næsten altid uvenner, så vi besluttede at stoppe vores forhold, og han flyttede. Jeg var ked af det længe, og han var mere lettet over det. Fair nok.

Den største grund til vi gik fra hinanden var, at jeg manglede kærlighed og omsorg fra ham. Man siger jo at man giver det man selv har behov for, så jeg gav ham alt min kærlighed, og han gav mig meget frihed... Jeg følte til sidst bare at 'jeg var der', og at han tog mig lidt for givet. Han mente selv han gav mig kærlighed og omsorg, men jeg forklarede ham, at jeg ikke mærkede det, og om han ikke ville prøve at gøre nogle andre ting. Det kunne han ikke sagde han. Han sagde at han følte at ligemeget hvad han gjorde, var det ikke godt nok til mig. Men jeg ville bare have ham til at forsøge at gøre lidt andre ting også.

Nogle uger efter vores brud, skrev han at han savnede mig, og gerne ville finde sammen igen. Han kom hjem til mig, og vi snakkede meget længe om de ting der var gået skævt i vores forhold. Jeg fortalte ham, at hvis vi skulle finde sammen igen, havde jeg brug for at han viste mig en gang i mellem, at han elskede mig, og det var han helt med på. Vi begyndte så at ses meget, ikke som kærester, men for at prøve om det gik. Det er gået super fantastisk indtil for 1 måned siden, hvor jeg sagde jeg gerne ville prøve igen. Nu er vi tilbage i den gamle rille, hvor jeg føler at jeg bare er her, og han ikke giver mig noget kærlighed overhovedet. Han kysser mig 'hej' og 'farvel', og det er ligesom det. Han kommer ikke mere og krammer mig, eller tager initiativ til s**, og gør jeg det ikke, så sker der intet. Som sagt gjorde han rigtig rigtig meget indtil for en måned siden, og nu er der næsten intet. Igår aftes sagde jeg så til ham, at jeg følte vi var røget tilbage i den gamle rille, go jeg stadig havde brug for hans kærlighed. Og så kom den samme smøre igen om, at han ikke kunne gøre mere end han gjorde, og intet var godt nok til mig. Det er ligesom om, at efter jeg har sagt ja til at vi skal være kærester igen, så er det stilnet helt vildt af.

Hvad er det jeg gør forkert? Har virkelig brug for noget hjælp her.
Håber på nogle svar.
Hilsen Lucca.

Du tør ikke engang skrive ordet SEX Den kloge...
- måske derfor?

Den kloge.... Anonym pige 26
Sjovt.... Jeg er ny her, og var ikke sikker på man måtte bruge 'den slags ord'. Andre steder må man nemlige ikke engang skrive ordet SEX! Derfor.

Svært. Anders35
Der lyder mere som om i har et mor søn forhold.
Nu skriver du ikke hvor gammel han er, men hvis han ikke gider have sex med dig er der noget helt galt, normalt er det omvendt.
Så den korte version, find en ny fyr, I passer ikke sammen, kemien er der ikke.

.... Anonym pige 26
Han er 27...

Hvis I efter 1½ år Babs
er havnet i denne situation (igen) er mit bedste råd til dig, at du accepterer, at I ikke passer sammen - og kommer videre med dit liv. Det er nemmere sagt en gjort - men jeg tror ikke at det bliver nemmere, hvis du venter?

Om forhold Anders35
Hvis et forhold skal holde i længden, kræver det at begge parter arbejder på sagen.
Selv efter 5 år, køber jeg stadig blomster og finder på små ting der glæder og overrasker hende, fortæller hende ofte hun er lækker, dejlig osv.
Det er ikke noget der egentlig falder mig naturligt som mand, men jeg har aktivt valgt at gøre det, fordi jeg holder af hende og man får desuden langt mere tilbage [:)]

Jeg tror du skal finde en lidt mere modem mand, der ved hvordan man behandler en kvinde.
Det bliver svært at finde på din egen alder så du skal nok op og finde en mand omkring 30-40 år

Det gør det heller ikke Læser
Han kommer aldrig til at give dig det du ønsker dig. Ikke fordi han ikke kan se, hvad det er du vil have. Han gider simpelthen ikke. Ud med ham.

Nærmest morsomt! Can relate
Men det du beskriver er faktisk mit forhold til min eks! Hun sagde altid at hun ikke kunne "mærke" at jeg gav hende kærlighed. Det kunne jeg ikke rigtig forstå... Prøvede selv en hel masse forskellige ting, nogle uopfordret andre på hendes initiativ, men intet virkede.
Det resulterede i at hun blev HELT VILDT klingy. Jeg skulle konstant skrive til hende om alt hvad jeg foretog mig mig. Det at have kontakt med hende gik fra at være noget hyggeligt, til at være en pligt.
På grund af det her var vi meget "on-off". Vi holdt afstand indtil jeg kunne få pusterum , og eventuelt mærke hvordan det var at savne hende, og så kunne vi være sammen igen indtil det blev for meget. En ond cirkel hvor jo mere pusterum jeg havde brug for, jo mere omklamrende var hun.
Det, det i bund og grund handler om er hvad man vil have af forholdet. Jeg ville nok mest have en "weekend-kæreste" mens hun nærmest var på vej ned af kirkegulvet. Tror det er der konflikten i både mit gamle forhold, og dit nuværende forhold ligger.

I sidste ende tog min eks og jeg den beslutning at gå fra hinanden en gang for alle. Det var en af de bedste beslutninger jeg nogensinde har taget.

Er bange for jeres forhold er på præcis det samme spor. Jeg vil derfor anbefale at gøre det forbi så hurtigt som muligt, så i undgår at spilde mere af jeres liv på noget håbløst. Personligt brugte jeg mindst et år for meget af mit liv på at forsøge at redde det synkende skib, der var vores parforhold.

Can relate.... Anonym pige 26
....Kan godt følge dig i det du siger. Men han gør absolut intet! Han gjorde i starten efter vores brud, da han ikke vidste hvor han havde mig. Men nu hvor han føler han er inde i varmen igen, gør han intet, og det sker absolut ikke noget med mindre jeg gør noget selv. Vil jo gerne give, men også have lidt igen :( Så jeg føler bare han tager mig for givet nu...

Eventuelt Can relate
prøv at lade være med at give. Ikke at skrive og ringe til ham. Lad det være totalt op til ham at komme med et initiativ. Kan godt være det vil tage lidt tid før han opfatter det, men på et eller andet tidspunkt vil han jo nok opdage at der mangler noget...
Tror ikke det er fordi han er en idiot eller doven. Tror bare i er incompatible.

Uanset hvad er jeg stadig bange for at det ikke vil fungere i det lange løb, fordi jeg ikke tror på folk kan forandre sin personlighed og sine ambitioner med et forhold, så hurtigt (hvis man da selv overhovedet har nogen magt over dem).

Han er bare møj forkælet. En kender.
Han gør KUN noget,når han er tvunget til det. Det er den forkælede og dovne type,der kun laver noget,når de har et sværd hængende over hovedet. Selvfølgelig tager han dig for givet.....sålænge han ved hvor han har dig. Han tager nok alt for givet,indtil han mister det. Drop ham heller nu end efter nedtur og flere skuffelser.

Han ændrer sig aldrig!!!!!!!!!!!!!!!

En kender.

desværre elskerminfyrmeget
hej.

jeg er desværre nød til at give de andre ret.

når han tror at du ikke vil have ham gør han hvad han kan for at mildne dig. viser dig at han elsker dig og videre i den dur.

når du så tager ham til dig så daler det hele meget hurtigt.

det ville det ikke gøre hvis det var ægte kærlighed.

tror du må bide i det sure æble og droppe ham, du gør både dig selv og ham en tjeneste.

dig selv fordi du går og ikke har det godt, og han fordi nogle har brug for et soldt spark bagi for at tage sig sammen.

med det du beskriver lyder du som en flink pige, og du kan let finde noget bedre [;)]

hilsen elskerminfyrmeget