føler mig forladt.

føler mig forladt. elisapigen
mine forældre blev skilt for nogle år siden og de kan ikke fordrage hinanden. jeg har virkelig prøvet en del for at minde dem begge om at jeg elsker dem. men her er så det der gør mig fortvivlet.
ingen af dem tager initiativ til at tage kontakt til mig. både mor og far er gift igen og begge har deres nye liv oppe og køre. men det er ligesom de har glemt at jeg eksistere. min ældste lillebror snakker ikke meget med vores far, men er tit ude hos min mor. han har bil og kan nemt komme frem og tilbage. men det kan jeg ikke. og ser dem derfor ikke særlig tit, hvilket er hårdt for mig. mine to andre søskende bor hos min mor. en søster på 8 og en halvbror på 3.

min lillesøster har adhd og er lidt af en mundfuld:) og min mor har gennemgået 4 operationer i armen efter et voldsomt biluheld. men hun nævnte ikke de to sidste.
hun skriver engang imellem på facebook, men det er ikke det samme.

ingen af dem dropper en sms i ny og næ for at høre hvordan det går eller ringer. og de ved begge at jeg går igennem en hård periode i mit liv lige nu.

er blevet så ked af det at jeg er blevet voldsomt misunderlig på min kæreste, hvis forældre kontakter ham dagligt. dog uden at have sagt noget til ham, da jeg ved at det er latterligt.

er mine forældre bare ligeglade eller?? ved snart ikke hvad jeg skal tro. mange af mine familiemedlemmer på min mors side har også "glemt mig"

nogen der kan komme med nogle råd til hvordan jeg skal håndtere det hele?? har gjort dem påmærksomme på mine følelser flere gange.

Det kan være smertefuldt ingalil
og uforståeligt med familie, der ikke kontakter én.

Jeg er selv ældste barn i min fars andet ægteskab. Da jeg ikke havde/har så meget familie ellers, så knyttede jeg mig til mine ældre halvsøskende. Det var de sådan set ret ligeglade med!

Én af dem sagde til mig, at det må være dén, der har overskuddet, der tager og holder kontakten. Det tror jeg på er rigtigt.

Jeg kender jo ikke dine personlige forhold, og dine muligheder for transport, men hvis du vil se din familie, så er det nok dig, der skal dukke op hos dem.

Mange hilsner, Inga