første date

første date niceguy81
Jeg har mødt en pige, der virker rigtig sød over netdating. Vi har skrevet noget tid. JEg skal på første date i aften. Jeg har aldrig før prøvet denne datingform - så måske jeg kunne få nogle råd ?

- Hvilken type sted er godt at vælge ?
- Hvilket tøj skal jeg have på ?
- Jeg går ud fra, at det ikke vil være klogt at komme med en lille gave, når man aldrig har mødt personen i virkeligheden ?
- Er der nogle generelle tips til at det bliver vellykket ?

KH
Den debtuterende netdater

Sådan gør du! mystiko
Hej Niceguy81,

Jeg får gåsehud af dit navn i øvrigt :) hehe..

Da I ikke kender hinanden så godt synes jeg du skal vælge et sted hvor der er lidt aktivitet. Det kunne være en pool hal eller en bowling hal hvis I er til den slags. (Ikke biograf) Der vil der ikke være så meget intimitet i forhold til at HELE tiden at skulle holde en samtale i gang hvilket kan være svært for nogen, og du ved jo ikke om hun er den generte type i virkeligheden, det åbner hende (og dig) lidt mere op. Bagefter kan I måske gå ud og få lidt at spise. Nu har I oplevet noget sammen og er lidt mere tryg ved hinanden, og har lidt at tale om...

Find et sted i nærheden at spise, ikke noget fancy. Et afslappet sted med lidt liv.
Spis det du kan lide, vælg ikke det samme som hende, har du lyst til en øl selvom hun bestiller en cola så nap en øl! Alt for mange mænd er pleasers!!!

Betal for guds skyld KUN for dig selv! MEGET VIGTIGT!
Nej det viser ikke at du er nærig, men at du ikke vil betale for hendes selskab! Det er jo kun en date, hvis du dater en del kan det hurtigt blive dyrt!
Samtidig får hun mulighed for at vise at hun ikke er en golddigger :)

KOM IKKE MED EN LILLE GAVE!!! Er du fuldstændig sindsyg! hahah :)
det er det vildeste kiss ass! Please-vil-du-ikke-nok-kunne-lide-mig.

Og skriv ikke en sms til hende efter daten at det "bare var så hyggeligt" Men besvar gerne hendes... efter et par timer :)

God date!!!

Mystiko

De er rigtige gode råd du der giver hallo2407
Kunne ikke gøre det bedre selv...[;)]

nærig! frk.fuldkommenhaabloes
Jeg synes din plan lyder rigtig god. Jeg er bare uenig i at han kun skal betale for sig selv.
De fleste kvinder tænder af på en mand der er nærig, og hvis du kun betaler for dig selv signalere du at du er lidt nærig. Derfor betal for jer begge, så kan hun måske give kaffe et andet sted efter i har spist, eller noget!

tøj ... niceguy81
Tak for dine råd!
Hvilket tøj er passende at tage på til en sådan date?

Dating Real Woman
Vær dig selv. Man må ikke være "Falsk".

Hvilket type sted er godt at vælge?
- det kommer an på, hvad hun vil ... hvad siger hun ... prøv at spørg hende?
Piger/kvinder eller drenge/mænd er meget forskellige. Det er det handler om ... HVEM hun/du er i virkeligheden.

Hvilket tøj skal jeg have på?
- As long as it is clean, men ikke bryllups tøj, vel? [:O][:D]

En lille gave?
- Nej, det behøver ikke. Du skal ikke starte at forkælle hende med gaver.

Er der nogle generelle tips at det bliver vellykket?
- til hvad ... aftens knald? Jeg synes, de fleste af jer (mænd)... kan godt find ud af med det samme, om hun er ekspert til noget ... vil have noget ... har brug for noget ... eller ej. [:O] Men bare ... Pas godt på dig selv ... også hjertet.[s][l]

Have a nice date [f]

Her er mine råd dategirl83
Tja nu er piger jo forskellige. Jeg ville synes det var dødsygt med pool eller bowling. Det komme jo an på hvilken type man er.

En café ville helt sikkert være mit foretrukne sted og gerne et sted hvor der er muligt at sidde lidt privat så man kan få snakket sammen. Et hyggeligt sted hvor de ikke har så travlt at de bliver irriterede over at I bliver hængende i timevis.

Er enig i det med biffen, det giver ikke så meget et indtryk af hinanden når man bare sidder og stirrer på lærredet.

Det med at betale kommer an på hvem der inviterer på date. Den der inviterer betaler. Det kan godt være at vi skal være megt moderne og holde på ligestilling osv men jeg er ked af at sige det til dig, men det er stadg fyren der skal betale. Det har egentlig ikke noget med pengene at gøre, men at det er maskulint at betale for sin date. Ligesom det ville være lidt forkert hvis piger gik rundt og bar på mænd når de havde ondt i fødderne efter en lang nat på dansegulvet.

Det behøver ikke været noget fancy, bare en kop kaffe - det kan du nok få råd til. Når I kender hinanden lidt bedre kan i jo skiftes til at betale.

Gave, NEJ, du har ingen chance for at vide hvad hun kan lide så chancen for at ramme helt ved siden af er meget stor, og hun kunne meget nemt få det indtryk at du går lidt for langt for at indynde dig.

Hvis i ikke ender i samme seng, så skriv til hende efter daten og spørg om hun er kommet godt hjem. Ikke noget "åh hvor er du vidunderlig og jeg kan ikke vente med at se dig igen" lige med det samme. Bare ala "Ville bare lige sikre mig at du kom godt hjem. Tak for i aften, det var rigtig hyggeligt"

Du skal selvfølgelig sørge for at være ren og pæn (rent hår, klippede negle, osv) og så er det jo vigtigt at dufte dejligt.

Husk at lytte. Alle mennesker elsker at blive lyttet til. Du skal selvfølgelig også fortælle om dig selv, men vent til hun spørger (med mindre hun er meget genert) Hvis hun ikke spørger til dig og dit liv er hun måske ikke nok interesseret i dig.

Lad være med at tale om eks-kærester. Det er den sublime date-killer! Hvis hun spørger til eks-kærester, så svar kort.

Hvis hun ikke drikker, men du gør, så lad være med at drikke for meget.

Den med kysset er jo den svære. Hvis du ikke er HELT sikker på at hun har lyst, så lad være! Hvis I ikke får kysset (ikke engang et lille kindkys) første gang, kan du jo skrive til hende senere at du godt kunne tænke dig at have givet hende et lille kys.

Dette er jo bare min mening. De andre svar du får vil helt sikkert være anderledes, men det er jo fordi alle piger er forskellige. Det vigtigste råd tror jeg er:

Vær dig selv[:)]

Det får I begge to mest ud af!

Mit råd. elway
Find et sted hvor i kan sidde og tale sammen, få en øl, og måske også lidt mad.. Find en hyggeligt Café eller noget i den duer [;)]

Hvilke tøj ? Du skal have det tøj på du føler dig BEDSTE tilpas i, og som du synes er pænt på en afslappet måde [:)]

INGEN gave!

Du virker på mig, som en type der er lidt nervøs ? Men det er fordi du tænker så meget over det hele skal være perfekt.

Den BEDSTE måde at gøre den slags på, det er ved at finde sit BEDSTE humør frem, ikke tænke så skide meget over tingene

- Også skal du SMILE meget til hende [;)]
- Hvis du er nervøs, så kan man hurtigt se lidt mut ud, og det holder slet ikke, så husk og smil meget..
- Husk at LYTTE til hende, og husk at der må godt være pauser i snakken UDEN der er pinligt..

Hvis det var MIG, så ville jeg altså betale.. Ved godt der er andre som siger, det skal man ikke.. Men jeg har det bedste med at betale, så hvis det passer dig bedst, så gør du det..

Ellers så vær så MEGET dig selv du overhovedet kan være, du er ikke til eksamen, og det er jo DIG hun skal møde ikke ? [;)]

Humor, gode snakke, godt humør, selvsikkerhed er nogle af de ting kvinder godt kan lide [;)]

Godt tur !

Fortsat... mystiko
Ja det med at betale bliver vi nok ikke enige om, men jeg har RET! ;) Jeg mener at hvis I er blevet efter noget tid på nettet, enige om at mødes, er der JER det inviterer. Jeg kan delvis være enige med nogle af de andre om at hvis DU specifikt inviterer hende ud, kan du evt betale... Jeg mener dig stadig det er en USKIK, og meget gammeldags. Men fair nok, betal da endelig hvis du er uvenner med dine penge :)

Mht, til pool eller bowling. Det er egentligt ligegyldigt, det var et eksempel. Gå på museum hvis det er det I er til, men jeg synes I skal gøre NOGET, så har I meget lettere ved at være sammen på caféen senere.

Tøj.
Ja nu kender jeg dig jo ikke, men alle har noget der klæder dem. Tag noget fedt tøj på som passer til dig, lad være med at overgøre det. Det må have et strejf af afslappethed. Keep it simple. Ikke for tillukket. Har du skjorte på, så åben en ekstra knap. Kan du følge mig?
Det SKAL være rent. Og have et par fede sko på! og sørg for de også er rene :)


Mystiko

min date jyskfyr81
Hey Mr. Niceguy81

Ja kan se vi er jævnalderende. Så du kan da høre lidt om hvoran min date foregik.
Jeg mødte en pige på dating.dk, selvom jeg havde svoret at jeg ikke ville finde en igen igennem en net side. Men det er en anden historie.

Nu ved jeg ikke hvor længe i har skrevet sammen. Jeg skrev med min kæreste på dating en uges tid, så på msn i en 14dage tid, og så udvekslede vi tlf numre. Vi aftalte at skulle mødes for at se hinanden lidt ud og hvordan vi var rigtig, og ikke bare som en bag en skærm.

Vi aftalte en fredag aften på en café, så kunne vi snakke og få lidt at drikke, om det så var øl eller kaffe eller hvad vi havde løst til. Eftersom vi begge havde haft nogle mislykkedes dates bag os, skulle bare være en helt rolig afslappet aften. Tøjstilen skulle bare være det som vi nu befandt os bedst i. Så jeg kom i et par jeans og en ny skorte. Og hun havde valgt noget mere street som hun kalder det.
Jeg hentede hende på banegården hvor vi så gik ned på caféen og fik et par øl, og snakkede om alt. Vi var der en 3 timer, indtil hun skulle med toget sydpå igen. Fulgte hende tilbage til banegården og stod der og snakkede med hende i 5-10min indtil toget kom. Ja det var vist min første date med kæresten.

Hun skrev så da hun kom hjem, hvor hun sagde tak for en dejlig aften. Og siden er det gået slag i slag.

Og ja spørg endelig til hende eller lyt til hende når du er ude med hende. Ikke for meget dig selv. Men er du opmærksom nok, kan du nok se det på hende. Betale eller ikke betale? vi havde aftalt at betale hver for sig, men jeg syntes godt jeg kunne give de par øl, nu da hun havde taget toget hertil.

Ja det var hvad jeg lige ville bidrage med. Held og lykke med daten

PRØV DET !!!! {^.^} Din mor
Du kan jo prøve at komme nøgen :) så kan man jo finde ud af hvordan hun er :P
[:)]