Første dom

Første dom rodvad
Så er sagen fra Ålborg, den med brud på rygeforbudet, afgjort ved retten,
http://www.dr.dk/Regioner/Nord/Nyheder/Aalborg/2008/11/06/155035.htm

Så betal ! iampersson
så må han jo punge ud, længere er den vel ikke ! bortset fra, at det er moralsk forkert !

ppp pia.
og hva så? gæsterne kan lave en indsamling og ose videre.

tillykke anonym
så er du jo en lykkelig mand!

Hvad er det egentligt du vil debattere???

Nå du ville blot konstatere!

Endelig røg-ring
Godt med en dom, bare synd at det ikke er en streng dom. Den milde dom skider jo på almindelig retsfølelse. De sætter jo bevidst andres liv og lemmer i fare ved at ose løs.
Håber bevilling ryger næste gang og måske en tur i fængsel.

røg-ring

Elsker den friske bjergluft fra bilers udstødning Hr hansen
Nu er barens navn ikke nævnt men jeg går ud fra det er et af de mere skumle steder.. og der dribler børnefamilier vel ikke ind med deres skrigende unger.. så at der ryges bringer ikke mit pis i kog..der er masser af steder hvor ryge forbuddet overholdes.. men jeg er da godt klar over at der findes nogle sørgelige mennesker hvis eneste lyspunk i livet er at jage andre folk og brokke og beklage sig over ting der "virkelig støder dem".
"HAR I HØRT DET.. der ryges på et værtshus i Aalborg!!! God nok et sted jeg ALDRIG ville sætte mine ben men vi alligevel straks gøre noget ved det"!!!!!
Prøv at gå en tur i en storby.. så får du sikkert mere giftig røg og partikler fra de kære biler end du gør ved at sidde 1/2 time på et ryger værtshus..
lev og lad leve

rygerdommen er ok. leif-el-aut
når man ser på overholdelse af den givne lovgivning, dette betyder ikke nødvendigvis ikke, at man er enig i denne lovgivning og derfor har ret at opponere mod loven.
Kære mcPhears,dit indlæg synes meget diffust og uden stillingtagen til dommen, ejheller rygepolitiken.
Rygerdommen kan vi jo alle se i vore andre medier (dog uden ukvemsord).
Hvis man vil provokere en debat frem på solen, så gør det for pokker ordentlig.

Æ jyde

Ved gentagelser rodvad
bliver bøden skærpet. Og på et tidspunkt kan biksen lukkes. Det er ikke sikkert at værten har forstået alvoren ved det førte forlæg, men vi husker fra asbestforbudet at der var nogle der provokerede, og kom til at betale for det, inden de fandt ud af alvoren og at loven også gjaldt dem.

jeg fatter ikke manden1
at alle bodegaejer ikke laver deres sted om til en nøgleklub, da næsten alle bodegaer lever af stamkunder, er det bare at låse for offentligheden, ved at lave den om til en nøgleklub og så kan de ose alt det de vil.

du har ret anonym
men du må jo forstå, at hr rodvad har retten til at skelne mellem "nødvendig" og "unødvendig" røg og partikler - og det uden skelen til giftigheden!

Idiot Ravn
Magen til ignorance.....

Latterlig lille bøde hallodu
Omvendt er loven i forvejen fyldt med huller og undtagelser. Den bør tages op til revison allerede nu og ikk eførst næste år og så skal røgforbudet gælde alle steder, uanset størrelse.

Løsningen rodvad
jeg selv har nævnt vel flere indlæg, jeg har bare kaldt det for en lukket klub, uden ansat betjening, for så kommer arbejdsmiljøet ind i billedet.

Også på månen Havaje
Håber dine børn begynder at ryge halodu[:D]

Det havde han kalkuleret med, bøden Rygeren
han havde ligesom mange andre steder bødekasse så selvfølgelig skal den betales det undrer da ingen og igen dem der ikke vil røg ka` blive væk og det er frivilligt at arbejde der (iflg.fagforeninger) sådan er det.

Har han også kalkuleret rodvad
med skærpelse? De kommer dersom han ikke har lært noget.

Det er ikke noget der hedder frivilligt arbejde, og arbejdstilsynet siger at der skal være røgfrit på arbejdspladsen, ligesom der også skal være asbestfrit, det er heldigvis feset ind hos de fleste, og det vil også komme med hensyn til røg.

Bødekassen skal være stor hallodu
Første gang en virksomhed får en bøde, lyder den på 2.000 kr., anden gang på 5.000 kr. og en evt. tredje bøde er på 10.000 kr.

http://www.danskerhverv.com/5+Om+Danske+Erhverv/5.5+Presse/5.5.1+Nyhedsarkiv/2008/April/2008.04.14+Rygerlov+giver+boeder.htm

Det er vel også frivilligt Anonym
Om du vil arbejde med nedrivning af gamle asbestfyldte bygninger. Hvorfor mon du skal have sikekrhedsudstyr i det job?

Der er arbejdsmiljøregler i alle brancer - uanset hvor frivilligt jobbet er. Og så er det forøvrigt resturationsbranchens egen fagforening der har skuppet på og fået indført rygeforbuddet!

Ja den resturatør er dummere end dum Anonym
det har du fuldkommen ret i!

ejeren gav bajere stamkunden
og det var helt gratis da han jo ikke har lagt skjul på at alle genstande var blevet hævet med 1 krone til bødekassen da man vedtog loven. bødekassen har allerede et beløb til rigtig mange bøder og ejeren er græskkatolsk kold i røven for hvad arbejdstilsynet siger. jeg elsker at komme der og giver da gerne 5 kr ekstra pr genstand hvis jeg må ryge. har man råd til at sidde på en restauration så er det ikke de sidste par kroner der vælter budgettet alligevel.

Også græsk katolsk rodvad
kold i røven overfor at få restauranten lukket?

Efter din indstilling er afgiften på smøgerne for lav.

Han indretter rygerum herefter Rygeren
så får alle fred som de har gjort mange steder også på restauranter.