Første Vista-piratkopier er dukket op

Første Vista-piratkopier er dukket op djdaddy
Inden Windows Vista er blevet sendt på gaden, er piraterne i gang med at bryde kopibeskyttelsen. De første piratversioner af programmerne er allerede i omløb på diverse torrent-netværk.


Den piratudgave af Windows Vista, der i øjeblikket florerer, er blevet døbt Vista BillGates, og programmet kan downloades på diverse torrent-netværk.

Der findes desuden flere blogs, der trin for trin beskriver arbejdsgangen for at installere og aktivere en ulovlig Vista-kopi.

Ikke den nyeste version af Vista
Microsoft erkender problemet, men siger samtidig, at disse piraterier ikke får konsekvenser for hverken økonomien eller ulovlige versioner i fremtiden.

Det er ikke den endelige version af Vista, som piraterne har - heller ikke selv om de praler. Der er ikke tale om den færdige kode, for i den er hullet lukket, siger Sara Helweg-Larsen, informationschef i Microsoft.

Sikkerhedseksperten Peter Kruse er enig i vurderingen. Han mener dog, at episoden er uheldig for et firma, der bruger mange ressourcer på kopibeskyttelse.

Produkterne er ikke engang sendt på markedet endnu ogder florerer allerede ulovlige kopier. Det har en dårlig signalværdi, siger Peter Kruse fra sikkerhedsfirmaet CSIS..

Jeg har til en MS Vista release candidate Buller Nullerøj
Det er ikke så rasende svært at finde på nettet - jeg har en cracket version af deres sidste rel. candidate som jeg har bøffet i et firma som selv havde downloadet lortet.

Vil du ha' en kopi så kan jeg sende den via msn eller mail...? Min msn er: nostradamus@ofir.dk.

Ps. Men glem det hvis du har et gammelt gokkejern af en maskine - du skal ha' mindst 1GB ram mv.

ellers tak djdaddy
er det noget jeg vil ha kan jeg få det på 20min..

Er du interesseret i at... Buller Nullergøj
...udveksle lister over musik og SW? Jeg har adgang til perker-meget af det lort! Jeg har rippet over 700 film fx via nogle paki-perkerere jeg kender ude på N.Bro.

Kender du forresten Vazres Dorezki - HAN er rå!

udveksle lister djdaddy
hmm nej, på min den ene com har jeg 2.50 TB
og på com nr 2 ca 800gb så det ville blive noget af en liste..

Come on... Buller Nullergøj
Du går glip af en af de største samlinger af film og SW. Til sammenligning har vi totalt lidt under 9TB fordelt på 18 ½TB externe diske som let kan fjernes hvis panserne kommer.

Du ved godt man kan spanne et drev ikke? Dvs. et tool der "scanner" alle drevets biblioteker og danner en tekstfil.

Men du må jo selvom du ikke kan overkomme at løfte dit flæskefedt så meget at du kan eksekvere et program mod drevene... er du ikke lidt af en lad Bamsefar Badedyr?

lad mig sige det på djdaddy
en anden måde, du har ikke noget jeg ikke har..

Lad mig svare på denne... Buller Nullergøj
http://www.microsoft.com/danmark/kampagner/visualstudio/default.mspx

Har du også dem?

En noget spændende badedyrs-påstand må man jo nok sige.

ja det er bare djdaddy
Microsoft Visual Studio 2005 Professional,
men nu snakker jeg nu mere om musik & film