Førstehjælp til knuste hjerter

Førstehjælp til knuste hjerter den u&lykkelige
Kære alle [sol]

Nu er jeg selv inde i krise med den mand jeg selv troede på jeg skulle leve med. men efter 2 års løgn,bedrag, og mange skænderier. meget er ødelagt. men stadig ikke kan få personen ud af hoved. ( selv om det er det bedste for alle parter)

Jeg syntes alle der er igennem denne virkelige ødelæggende krise. ( for det gør ondt)
I burde læse bogen " FØRSTEHJÆLP TIL KNUSTE HJERTER" den er faktisk ret god. og giver en, gode råd på, hvad man bare ikke må gøre, hvodan man kommer videre. man kan bruge rigtig mange ting, når man virkelig er helt nede.

Jeg var selv den det gik mest ud over, knust, tabte mig vild mange kilo, begyndte at være ond, over for ham og ens egne venner. sagde mærkelige ting. ville bare skide fra det hele. håbe på min søns far kunne komme og hente ham for jeg ville ikke have ham længere. JA man er bare ikke sig selv.

TRO MIG! det hjælper at læse den bog den er god.

Og til jer, hvor parforholdet er ved at krakelere, læs bogen. KVINDER DER ELSKER FOR MEGET.
Endnu en fantastisk bog med mange gode redskaber..

Jeg vil nu ikke undskylde for jeg selv har været en irriterende eks der ikke kunne give slip. ( man er bare så langt nede at man ikke selv kan finde ud af hvad der er godt og dårligt.) men har dårligsamvittighed over for mig selv!!!

Håber det hjælper for jer som det gør for mig :-)

jeg siger rigtig mange tak elisapigen
for et brud er møg svært at komme igennem.
tror mange kunne nyde at læse den bog:):)[l]

Tak for dit indlæg Sofie sfrhkal
Jeg gennemgår netop også det værst tænkelige - er netop flyttede sammen med min (eks) kærester gennem 1,5 år, men nu efter 3 måneder har han pludselig mistet en masse følelser, men siger at han stadig elsker mig. Det skal så os nævnes at han har en stor depression som virkelig er slem for øjeblikket, men hvor stiller det mig? På sidelinjien mens han siger at han sikkert kommer til at fortryde det men ikke føler det rigtige lige nu- så efter KUN 3 måneder med samme bopæl skal jeg pakke tingene og flytte fra manden der plejer at være så dejlig og blid men som pludselig fra den ene dag til den anden er ændret, som jeg elsker så højt, og ikke fatter hvordan noget så fint kan gå i stykker! Sidder med rødvinen og smøgerne og har ondt af mig selv, det skal også til! Men hvor er verden dog uretfærdig! Det er godt at høre at man ikke er den eneste der gennemgår det- det føler man jo når man ser forelsket kærestepar overalt. addr (sorry)