Førtidspensionister i arbejde ?

Førtidspensionister i arbejde ? Mogens
Hvorfor bliver der ikke gjort noget for at finde ud af hvor mange af de 257.000 førtidspensionister der egner sig til at arbejde, bliver sendt í arbejde ?

Kunne det være fordi politikerne er bange for at førtidspensionisterne efter kort tids arbejde ender i arbejdsløshedskøen og derved får Ledighedsprocenten til at stige?
Eller måsker er det fordi sagsbehandlerne i kommunerne er så overbebyrdede at de ikke har tid til at undersøge førtidspensionisterne ?

tja airimorten
er selv førtidsper,har aldrig tænkt over det,men kunne sgu godt bruge noget job,i stedet for bare at sidde hjemme.hvad laver du selv,udover at være på nettet?

he he Mogens
Jeg er også selv førtidspensionist. Har været det i 10 år. Men jeg er på vej i arbejde nu. Jeg er også træt af at sidde hjemme.

hvor airimorten
bor du henne,mogens?

Her znabel.a
Jeg bor på Nørrebro

- Mogens

hjemme? dortekatten
jeg er også FTP men det med at skulle i arbejde ??? hmn.... hvis jeg kunne klarer et arbejde? det kan jeg ikke? ik rigtigt? og der er jo en grund til at man bliver førtidspensionist ik? jeg mener at hvis i føler ikan arbejde er det vel bare at stoppe pensionen og komme derud af? måske jeg kunne, højst 10 timer om ugen på et arbejde? men med psykisk dårligt liv er det jo osse svært? og hvem vil have sådan en? næ er man førtider er der en grund og min er go nok? hvis man ønsker og KAN klare sig i et job? så er det jo bare med at komme i gang med at søge? men desværrer er jeg ikke en af dem. men god job jagt.