Facebook

Facebook Krass
ændrer snart brugerbetingelser igen-igen-igen. Denne gang er det noget med at 3.part kan hente brugeroplysninger fra folk UDEN at de har givet deres tilladelse til det (dvs. firmaer som har købt sig adgang til Facebooks database)!

http://newz.dk/kritik-af-facebook-koster-ikke-brugere

Jeg kan ikke se problemet ernst_kolding
tredie, fjerde og femte part og alle andre må da hjertens gerne glo i mine private oplysninger, der står ikke noget der kan kompromitere mig og min mailadresse er oprettet specielt til brug på FB, jeg åbner den aldrig [:D]

Nej du Krass
har jo ikke delt så meget så, men der findes jo folk som synes at FB skal have ALT at vide om dem, inkl. alle billeder der findes af dem. Det er folk som dette der bør være opmærksom på den nye ændring!

Jeg har selv sørget for at holde informationsmængden på minimum, men det forhindrer ikke venner og bekendte i at uploade billeder af mig. De billeder vil 3.part også få adgang til. Og så snart billedet er uploadet kan det ikke fjernes fra deres database igen [:(]

Hvad er problemet ? ernst_kolding
at folk ikke kan tænke klart ??

Man uploader sq da ikke noget på en internetside som man ikke vil have udbredt, alle har adgang til alle informationer, hvis det ikke lige drejer sig om oplysninger der kun kan tilgås med digitalt login.

Folk er så evnesvage at de lægger deres cprnumre ud på FB og andre sider, så beder de selv om problemer.

Måske det er nødvendigt med et duelighedsbevis for at få en internetopkobling, folk råber og skriger op om misbrug af deres oplysninger/billedmateriale, men de materialer kommer ikke på FB af sig selv

Folk Krass
tror jo at deres informationer er 'private' derinde. Mange af dem jeg har snakket med om netop FB's politik, anede ikke at FB ejer ALT hvad der uploades. Problemet ligger i at folk tror de er beskyttet (og ja det tror den almindelige "dumme" dansker) og at de ikke aner hvad de går ind til. ALLE bruger det og derfor er der mange som bare laver en profil uden at sætte sig ind i ting.

Du har ret til din mening, men det ændrer ikke på at den brede befolkning er IT-spassere. Eller at de intet aner om computere (kun til husbehov).

Og jo, nogle materialer kommer derop af sig selv... Læste du ikke min lille beskrivelse om venner som bare smider billeder op? Der har man altså ingen indflydelse... Og de bliver alligevel gemt. Det eneste man kan gøre er at nægte at man er på billedet.

Det materiale må du jo ernst_kolding
have godkendt andre har rådighed over.

Når man opretter en profil på FB og lignende steder står der med tydelig skrift at FB har ejendomsretten til ALT materiale der uploades på FB, det kan ikke komme bag på nogen, og kan det er det enten fordi folk ikke kan læse eller fordi folk blot skider på alt for at komme onlib´ne hurtigst muligt

Øøøh forklar mig lige hvordan Krass
Hvordan kan man godkende noget der er taget til en fest uden at man vidste det eller selv har givet lov til det? Det forstår jeg ikke... Forklar mig det lige!?

Og ja, det står der... Men læser du alle brugerbetingelser over alt hvor du opretter en profil? Og tror du ikke at fordi størstedelen af folk har sådan en profil, at resten så tænker "det må være i orden" når de opretter en profil?

så kan man jo bare lade være... ex-FB-bruger
med at bruge FB - forklar mig hvad der er så fantastisk ved den side? Man kan da let oprettet forums, mailgrupper etc. andre steder som FB dermed ikke har ejendomsretten til - og jeg ville blive godt tosset hvis mine venner ikke "taggede" mig på et billede så jeg var uvidende om billedets eksistens - så er det så man skal overveje, hvor meget man lige er venner...

Solgte sjæl (læste ikke brugerbetingelser) Krass
http://www.comon.dk/nyheder/Netshoppere-solgte-deres-sjael-1.345280.html ud fra denne artikel fremgår det at 12% på den besøgte side læste brugerbetingelserne. Resten accepterede bare.