facebook etc...

facebook etc... Anonym
hvorfor fryser min pc. specielt når jeg er på facebook... men også ved andre programmer??? bruger kun originale programmer.
hilsen henriette

Internet explorer ? sherlock_holm
Somme tider kan der følge nogle tilføjelsesprogrammer med, når vi henter "ting og sager" fra nettet, og nogle af dem har det med at lave ballade.

Heldigvis kan de deaktiveres:
Du finder "Funktioner" i menulinien
"Administrer tilføjelsesprogrammer" i undermenuen
"Aktiver og deaktiver tilføjelsesprogrammer"
Her kan du afmærke program efter program og deaktivere det.
Det forsvinder ikke "væk", bare nedenfor under linien "deaktiverede programmer", så hvis du kommer til at fjerne ét, som du nødvendigvis skal bruge, kan du altid aktivere det igen :-)

virus? slankepigen
Min kæreste og andre steder advare de om at facebook slæber en masse virus med sig ind på computeren... så måske er det det?

hmm 2620loverpiin
er din papirs kurv tømt.
den kan også være for lidt ram.(altså for mange programmer.)
kør en scanning af din com for virus.

håber du kan bruge det..

Advarsel om virus på facebook. anonym
Der er blevet advaret om virus fra facebook.Selv i tv har de advaret om virus der kan slå en pc ned,således at den faktisk bliver ødelagt.

Tjaaa - antivirus-programmer sherlock_holm
kan holde det meste væk :-)
Og med gratis-programmer som AVG og Avast er der vel ikke noget nulevende menneske, der kan hitte på at gå på nettet uden virus-beskyttelse ?

Jeg har endnu tilgode at se den PC, der er blevet ødelagt af virus. For en måned siden ville jeg endda have sagt, at jeg endnu ikke har set den virus, der ikke kan fjernes, men i mellemtiden har jeg set to maskiner, der måtte om-installeres for at fungere igen.