faderhuset

faderhuset audi.s8
hvordan er det nu lige at den her sag er kommet sådan op og køre ?
altså KBH's komune har solgt lortet til de der hellige og så er den bare ikke længere
men de der røde hunde på rådhustet trækker åbenbart i land og for det ikke skal være løgn så har de osse fået politiet med på deres røde galaj
jeg savner stadig respons fra dem der bor rundt omkring Jagtvej er der nogen der spørger de folk der bor der om de overhovedet er interreseret i at ha' de unge balademagere boende der næeee for det er jo ligemeget med hvad folk på Nørrebro mener så længe Droning Ritt og hendes røde følge får deres vilje
jeg er godt nok glad for at vi er flyttet ud af den kommune
vi har boet på Nørrebro i en del år ( nabo med det frie gyminasium )og har set hvordan de opfører sig de unge mennesker hold da kæft siger jeg bare
de har ikke en skid respekt for noget som helst

sæt dog millitæret ind for at rydde det forbandede ungdomshus og gi' dem flakfortet eller en ø i Sverige

Jægersborggade Nørrebrodrengen
er min adresse den ligger lige om hjørnet til det forbandede hus.
Alle os i nærheden vil af med de unge,vi får punkteret vores biler,smidt sten ind gennem vinduer,de ringer på vore dørklokker om natten når de vælter rundt i deres narkoruse.
Føj for helvede, de skal ud vi har haft møder og vi er enige om at de har forpestet vores liv nok !!!

nørrebro mizzinglink
nåh så du bor i rockergaden....har du en billig andel? Os der har boet på nørrebro hele livet, og ikke bor i rockergaden, bakker op om ungdomshuset og synes pusherne og deres klamme hunde skal ryddes af vejen. Er du jyde?

I går læste jeg maget om debatten om huset Jagtvej100
og en mente at vandkanoner skulle bruges,det var da noget at tænke over mener jeg nok. så kan de ikke stå på benene og blir bare skyllet væk.
Hvor ikke bare bruge hæren til at få det beskidte dusin eller mere væk en gang for alle.

Ingen af delene du omtaler ! Nørrebrodrengen
Jeg er en udearbejdende familiefar med tre skolesøgende børn, har ingen andel i noget som helst andet end jeg har min bopæl der. Gud bedre det jeg vil meget gerne væk af årsager du osse nævner.

va fanden bilder du dig ind. Veteranen BO
der bor fame da andre mennsker i jægersborggade end rockere og hashhandlere, men du har ret der er mange af dem.
Men min gamle mor bor der altså også,hun er ikke rocker eller hashhandler.
Men ser alligevel gerne huset ryddet.

narkorus? mizzinglink
Jamen på en eller anden måden må du rives ud af din vildfarelse!! har selv boet i Julius Blomsgade - dette er klods op af ungeren - jægersborgsgade må dog siges at ligge et stykke væk. Måske skulle du bare ikke længere bo i byen! kan sagtens forstå problematikken i at bo med tre unger på nørrebro - men det har intet med ungdomshuset at gøre! Narko er der intet af i ungdomshuset - men rigeligt i jægersborgsgade!

ja ryd bare Skynd dig
det hus nu har de generet folk på nørrebro over 20 år så bare ud med dem,de kan jo bare opføre sig normalt..men kan de ikke finde ud af.

777 mizzinglink
det har din gamle mor da ret til at mene. Det er da også alt for galt med de mennesker der har huller i bukserne og ringe diverse steder...puha...ungdommen nu til dags. Men din gamle mor ville ikke blive chikaneret hvis hun besøgte ungeren...det ville hun hvis hun gik ned til pusherne i jægersborgsgade!

normalt mizzinglink
Opfør jer normalt...ellers så er det ud. Det gælder alle - Vær normale...123 NU....NORMAL NU....NU sagde jeg....NUUUUUUU.....NORMALE NUUUUUUU!!! Sikke en ordbøvs ----- Vi vil have en ny minister -- normalitets ministeren--- han skal have sit eget normalitets politi, og så skal han sætte en standard -- en normalitets kanon...dem der ikke overholder kravet, mister statsborgerskabet og skal have smæk.

er du sikke`? Bedstemor med slag i
Hvor ofte besøger du din gamle mor? Ved du overhovedet hvad de gamle egentlig render og laver, når de er uden opsyn.?

Rydning påkrævet RYDDEREN
Huset bør ryddes for vandalerne - akkurat ligesom Christiania også bør ryddes!

De hylder anarki.... det er jo noget svineri

Ja hvis du Demokrat1
blev normalitetsminister, så fængslede (eller gassede?) du vel alle dansk folkeparti-støtter, jøder, regerings-støtter, homoseksuelle og kristne. Så der kun var muslimer og socialistiske "anti-fascister" tilbage.

ET lille problem i det samfund, du ønsker (ud over det moralske, men det rører dig nok ikke, når det bare er anderledes tænkende, der får lukket kæften): Hvem skal tjene pengene? Tror du bare, at alle de offentlige ydelser bare dumper ned fra himlen?

haha mizzinglink
hvor du dog bare fordomsfuld. du aner ikke hvad jeg mener om arbejdsmarkedspolitik eller skattepolitik!! denne debat kan vist ikke bære at vi begynder at diskutere det her? Men håber virkelig at jeg er uenig med dig - du lyder lidt som radio Holger - Husk nu - det er dig og ikke mig der er på heksejagt. Rent retorisk får du det til lyde som om du bare forsvarer dig...men men....du er jo i virkeligheden ude for at brænde nogle vantro!

Interessant.. Anonym
Hvad hylder du så??
Mener at vi da lever i et af verdens bedst fungerende demokratier - det er i hvert fald hvad jeg fortæller mine venner og bekendte i udlandet - i min terminologi lever vi ergo i et samfund, hvor der bør være plads til alle; dvs. Faderhuset, brugerne af Undomshuset, Dansk Folkeparti, Nazister, Muslimer osv. osv.
Jeg mener stadig at politikerne på Københavns Rådhus har fejlet i denne sag. Hvad mener du?

din mor Pusher
din mor ville sq nok ik blive lukket ind i ungdomshuset men jeg er sikker på hun ville kunne købe en klump ryger af drengene uden at blive generet på nogen måde. der er ikke andet end gamle røvhuller i gaden, så hun ville nok bare fade ind i mængden! tror du ikke du skulle besøge din mor og spøger hende hva hun mener inden du invitere hende ind ungdomshuset