Fagforening??

Fagforening?? Anonym
Jeg ser der er opsprunget mange nye fagforeninger og tænker på, at skifte.

Jeg har så måske et lidt mærkeligt spørgsmål.
Kunne det tænkes at en fagforening kan gå konkurs?
Hvis de går konkurs, hvad gør det enkelte medlem så, i forhold til at få udbetalt understøttelse?

sæt dig nu lidt ind i det anonym nr. 2000
der er ingen fagforeninger der udbetaler udstøttelse - undtage under strejke.
ved arbejdsløshed er det a-kassen og der er statsgaranti.
din fagforening kæmper for via overenskomster at gøre arbejdsforholdene bedre for medlemmerne - hvis det altså er en rigtig fagforening.
Alle de "billige" fagforeninger er jo netop billige fordi de kun nasser på det arbejde som egetlige fagforeninger har specialiseret sig i gennem generationer.

Men det er jo ikke umoderne at nasse på andre.

det kan nok godt tænkes anonym
at en fagforening (og/eller a-kasse) kan gå konkurs.

Understøttelse hører faktisk under a-kassen og ikke fagforeningen (de fleste har fagforening og a-kasse samme sted, men det er egentligt ikke et krav)

Desværre kan jeg ikke fortælle dig med sikkerhed, hvad der sker i forhold til understøttelsen, såfremt a-kassen går konkurs, men da alle a-kasser drives efter samme regler, som er fastsat efter landets love og man kan flytte a-kasse og beholde sin anciennetet går jeg stærkt ud fra, at man vil beholde sin understøttelse.

ja, endnu en anonym
som det er skrevet er det a-kasser det betaler understøttelsen.

Men jeg mener du (anonym nr. 2000) kan moderere dit sprog lidt.

Husk på det er en udbredt misforståelse at tage fagforening og a-kasse under et. Bl.a 3F er slemme til selv at gøre det i deres mundtlige forklaringer, når de tegner medlemmer (Jeg kender til 3 der i år har fået at vide fra 3F-medarbejdere, at de skal have stået i 3F's fagforening i et år, for at de kan få udbetalt understøttelse - dette handler jo om a-kassen og ikke fagforeningen. Lige for at understrege at det er medarbejderfejl så var jeg til stede i 2 tilfælde)

Nej sgu Anonym
mente A-kassen ha ha ha

Men kan du svare alligevel på min spørgsmål?

tak Anonym
for svaret

Sæt dig nu lidt ind i det - ja gør lige det. mandaabenraa
Fagforeningen , fagforenings kontoret ,tillidsmand , sikkerhedsmand og mange andre hjælpe muligheder ( godtnok).
OG.
LO fagforeningerne arbejder med en ensrettet parti politik - mest socialdemokraterne - og bruger mange af medlemmernes penge på det.
**Fagforeningsmanden** udbetaler pengene fra a - kassen - pengene får de fra staten , og det er IKKE medlemmernes penge.

Billige fagforeninger.
Der er kristelig fagforening som er en fagforening som alle andre fagforeninger , de arbejder lidt med Guds ord ,det bestemmer man jo selv , hvor meget man vil gå op i det - og så er man fri for at betale til LOs parti politik på den måde.

Ifølge gældende lovgivning kan man selv bestemme fagforening , dom fra menneskerettigheds domstolen 2006.

Pas på alligevel , mange mennesker er total ligeglade med lovgivningen , menneskerettighederne griner de af ( Ålborg portland er bare et`bevis ) .De bruger mobning , chikane og vold.

Jeg anbefaler www.dff.net , det var en af de fagforeninger der vandt menneskerettigheds sagen , som dem der ønsker menneskerettighederne overholdt burde støtte og være medlem af.

Arbejder man på en arbejdsplads , hvor der stadigvæk er LO tvang , må man godt være medlem af to fagforeninger ( for at støtte friheden til selv at vælge fagforening).

Menneskerettigheds sagen er en ren skandale i et frit land - grundloven og menneskerettighederne har LO ikke respekteret i mange år - nu er der en dom , og de vil stadigvæk ikke respektere noget.

De har sejret ad helvede til ( LO formanden) - de har mistet mange medlemmer. LO vil bestemme det hele på arbejdspladserne , det er slut nu.

Fagforeningerne samarbejder. mandaabenraa
Når de mister medlemmer , er der flere fagforeninger der samarbejder , fordi de SKAL have X antal a -kasse medlemmer for at beholde a - kassen.