Fagforeningen 3F har besøgt Hotel Bel Air

Fagforeningen 3F har besøgt Hotel Bel Air cassiopaya
Hotel Bel Air på Løjtegårdsvej i Kastrup reklamerer med lyse og dejlige værelser til gæsterne.

Men da 3F torsdag aften søgte kontakt med to litauere på hotellet, fandt man de to dybt nede i kælderen i et mørkt rum med et lille vindue, et par gæstesenge og et fjernsyn.

Det er normalt vores omklædningsrum og garderobe, fortæller tillidsrepræsentant Susan Rogild til Nyhedsbrevet 3F.

Men da jeg mødte på mit arbejde som receptionist og natportier i onsdags, sad der på det tidspunkt tre fremmede mænd med bordet fuldt af mad. "Her skal jeg klæde om", sagde jeg, men de forstod ikke, hvad jeg sagde, og jeg fandt så ud af, at de kom fra Litauen og var her for at lave noget vedligeholdelse på hotellet.

Susan Rogild gik så ud og klædte om på toilettet, men da hun senere skulle klæde om for at gå hjem, var rummet pludselig omdannet til soveværelse og garderobeskabene sat ud på gangen.

Hvad er det da for en opførsel!

At hotel Bel Air i Kastrup inddrager receptionisters omklædningsrum og garderobe, fordi hotellets ejer en københavnsk advokat skulle have plads til litauiske håndværkere. Kom bare med jeres mening kære Sol debattør.

Respektløst isupport
Jeg mener at man skal tænke på at danske arbejder har andre standarder end vores østeuropæiske kollegaer, det som hotel ejeren har gjort er helt forkert, og ikke til at accepter specielt at bruge et personale omklædning til noget såsom dette. Dette rum er for de ansatte og ikke et sted som ulovlige ”hyret ansatte” kan bruge

Hvor af Den flade socialist
fremgår det at de er ulovligt ansatte ?
Så vidt jeg kan se er det kun indkvarteringsfaciliteterne, der halter.
Efter min mening bør man se på de pågældende fremmede kollegers forhold, og ikke hænge sig i om receptionisten skal klæde om et andet sted.Mon ikke hun overlever ?