Fagforenings terror.

Fagforenings terror. mandaabenraa
Du ønsker ikke at være medlem af en LO fagforening , de vil bestemme det hele i Danmark.
De vil have ensrettet partipolitik ( LO og socialdemokratiet er gift med hinanden).
De vil opkræve relativ høje kontingenter , og meget høje lønninger m.m. til deres ansatte.
Uanstændige fratrædelses ordninger , luksus kontorer.

Terror. De laver noget ved din bil , og griner af dig. De kommer salt i din kaffe , og griner af dig. De vil ikke snakke med dig , og helst ikke arbejde sammen med dig.
DU bliver gjordt til det store problem .
Du bliver behandlet på en urimelig måde , men det er organiseret på den måde.
Det er ikke DIG der er noget i vejen med , men dine medmennesker der ikke respekterer gældende lovgivning.
Der er set grov chikane , terror , vold , tilsvining , mistet job fordi arbejdsgiveren spiller med i terroren.

Fagforeningerne arbejder med psykisk arbejdsmiljø .
Enhver anden forening kunne opløses ved dom.

Folkebevægelsen for frie fagforeninger har arbejdet med sådanne sager i mange år - bliv medlem .

Fagforeninger er Anonym
en god ting. De er til for medlemerne og tjener medlemerne når der er brug for dem.

ja,men mormor06
det gør de altså ikke altid bare sådan som en selvfølge

Naive Fagforenings medlemmer Kong Hans
Naive medlemmer som dig holder fortsat de gamle korrupte fagforeninger på benene, med en uhørt sammenspisthed med socialdemokratiet, tænk bare på aftalerne om pensionerne som de indgik i 1990, jeg har tre pensioner fra tre firmaer jeg var ansat i dengang, en af dem betaler jeg årligt 10.000kr af alene til adminstration , de to andre ligger på 3000kr og 5000kr, jeg har ingen mulighed for pt. flytte dem.

tænk på de gamle fagforeningers misbrug af medlemmernes penge, alene det månedlige kontingent til adminstration er ca. det dobbelte af de nye fagforeninger som f.eks. de Kristlige eller Det Fagligehus, det er ganske simpelt fordi de har en overadministration og pamperiets enormt høje lønninger(prøv at tjek deres lønninger)
, samt deres spekulation i ejendomme og andre værdipapirer, HK tabte 45millioner på disse ejendoms spekulationer for et par år siden.

Hvordan kan det være at folk som forhandler deres egen løn kan forhandle sig til en gennemsnitligt højere løn end det fagforeningen kan forhandle sig frem til?

DET ER GANSKE ENKELT:
Fagforeningernes øverste strategi er at holde tilbage på lønningerne for at kunne bilde mængden af deres medlemmer ind at: SE BARE HER HVOR MEGET DER FORTSAT ER AT GØRE FOR JER MEDLEMMER!!!!

Tror sq ikke du coco_can_coco
ville få det bedre hvis der ingen fagforening var. Men du har ret i man skal passe på med ikke bare a kaste penge til ingenting. Måske er statsejet fagforeninger, med stærk overvågning på administrationen løsningen. Så kunne man sikkert også sætte kontingentet meget ned.

Hvis der ingen fagforeninger var kunne arbejdsgiverne gøre hvad de ville med deres medlemmer. De ville svare til at gå tilbage til 1800 tallet, hvor folk der arbejdet intet havde at skulle have sagt.

Så jeg siger bare selvom du føler du ikke har fået noget for dine penge, at passe godt på fagforeningerne. De er jo til for din skyld.

organisisation og DA Kong Hans
Jeg går ind for at vi er organiseret på samme måde som DA. har deres organisation, men som de Danske gamle fagforbund kører står vi bedst ved at melde os ind i de nye fagforbund både økonomisk samt fagforeningspolitisk.

socialdemokratiet og den gamle horde af fagforbund har de sidste 30år kun kørt topledelsens volumesyge , det gælder både på lønsiden og kontigent siden, strukturen er forældet, det er idag faktisk umuligt at vælte en siddende formand pga. den forenings struktur fagforeningerne er opbygget på.

Der er kun en måde at komme det til livs, nemlig at melde sig ind i de nye fagforeninger, mange fagforenings folk har gjort hvad de kunne for at få mere demokratiske valgformer igennem uden nogen form for held, det de efterfølgende har oplevet er blokade af deres personer såsom taler etc. valg ret , hindret i at stille op senere, er det demokrati?

Læs dagens artikler om mafia metoder i fagforeningerne Kong Hans
Læs dagens avis artikler om mafia metoder som de gamle fagforeninger dagligt foretager mod arbejdsgiverne.

Sammenhold Fandensollemor
... Det er hvad der er brug for i fagforbunden
I disse år hvor Kapitalen ikke kan få profit nok , og kun ønsker at smadre fagforeningenerne ved hjælp fra EU. Tag den til dig Hej