Faktisk uhyggeligt

Faktisk uhyggeligt galemathias
De resterende 5 terrormistænkte er nu varetægtsfængslet i 4 uger.

Jeg mener, at det er uhyggeligt, da der så må være begrundet mistanke om forberedelse til terror.

Det er nu mere og mere sandsynligt, at disse fanatiske islamister går rundt iblandt os.

Men det har da hjulpet DF-SUCKS
, at der er folk der har skammet jer ud. Nu er du jo knap så dømmende i dine fascostoide DF betragtninger som før. Lige som Al Qaida er ved at miste populasritet blandt verdens muslimer, går det hurtigt ned af bakke med den soret liberalisme som DF støtter.

Pas på

Hvilke folk? galemathias
Har skammet mig ud?

Og er det facistisk at kæmpe for ytringsfriheden, og folks ret til at blive fri for at blive bombedræbt af gale fanatikere???

Hvem har.......... boris karloff
hjernevasket dig lille DF. For du er da lige så fanatisk som de 7 der sidder fængslet. boris karloff

Det eneste... DF-SUCKS
...du nogensinde har kæmpet for, er mere i invalidepension.

Og dig lille ven... DF-SUCKS
...du har jo bare fået en masse stød og så'n, så bare slap af. Ellers springer der vel et eller andet.

Det kæmper jeg faktisk for galemathias
Men det er på andres vegne.

LOL manse DF-SUCKS
at tage andre som gidsler i sådan en rådden sag, siger sq alt om dig.

Looser!

Bruger børnene som skjold tot
Det er jo sørgeligt at se, at så snart politiet har noget på muslimer så råber de op om at børnene savner deres far og ikke kan forstå, at han ikke kommer hjem. Var det ikke bedre, at de fædre havde tænkt på deres børn inden de roder sig ud i noget kriminelt. Det er jo til at brække sig over....tror de virkelig vi får ondt af dem. Så tror de da meget forkert. Nej, har de været med til at forberede noget terorristisk, skal de ind og sidde i MANGE år og ha en udvisning sammen med.
Uanset børn.

Er man en smule vanallan
sej når man sidder der bag en skærm???

Det ved jeg da ikke... DF-SUCKS
...jeg synes måske at det er lidt uintelligent at sidde bag skærmen, men det bestemmer du jo selv.

jeg sidder foran skærmen og det er da rimelig cool. Specielt når jeg kan pisse alle de købte DF evangelister af. Og det går strygende.

Desværre Anonym nr...
vil tiden nok vise, hvem der er fascistoide og nazi-lignende her. ...

Det er også nemt vanallan
når man er sikkert dækket bag/foran skærmen. Lidt ligesom de røde når de vil angribe DF de er så modige bag politiet eller når de er 25-1 i overtal, så jeg ved ikke hvor sej du er.

Hallo klaphat DF-SUCKS
Skal dine sidste to indlæg her, betragtes som trusler eller hvad?

"når man er sikkert dækket bag/foran skærmen. Lidt ligesom de røde når de vil angribe DF de er så modige bag politiet eller når de er 25-1 i overtal, så jeg ved ikke hvor sej du er."

Nu er graden af min sejghed jo proportional med hvor mange DF/nazi sympatisører jeg kan få i det røde felt. Det er mange, tro mig. Samtidig er den ikke afhængig af hvad du synes om den.

Du mener lige så sejge som DF, når de går tur på Nørrebro eller?

Hvis en DF'er har oplevet at være mod "de røde" som du kalder dem i forholdet 25-1, vil jeg sq godt vide hvor det er sket. Der kunne man måske få noget fornuftig debat.

Find lige ud af hvilken side af skærmen du er på.

Flot fessor! Per H
Forhold dig dog til hvad manden skriver i stedet for sådan en plat bemærkning.

FOR HVER GANG No name
MUSLIMERNES OG ISLAMS FORBRYDELSER BEGÅS I DANMARK LYDER SANGEN (FORSVARSTALEN) MERE OG MERE HULT...

Du må selvom hvordan vanallan
du opfatter det, hvis altså du kan opfatte noget med din mini hjerne. Bruger du kun hovedet til at holde afstand mellem ørerne???

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article214799.ece

Hvis du læser dette link kan du se at en flok røde svin overflder uskyldige mennesker bare fordi de ligner nazier!!!
Kan ikke rigtig tage dig særlig seriøs, at folk forsvarer drab på uskyldige børn kan man kun ryste på hovedet af, sådan er den røde ungdom desværre blevet til. Heldigvis er den snart uddød.

Forresten så vanallan
synes jeg pludselig at det er dig der er i det røde fælt????

Lige en ting mere vanallan
taber, så kan jeg ikke besvarer flere af dine syge opkast, da jeg i modsætning til dig har et liv, men du er velkommen til at komme til Århus Festuge, så kan vi debatere over en kold øl.. Og lige en sidste ting, jeg ved godt det håtrdt at være en taber, men der er håber alle også dig, selvom din mor allerede har opgivet.

Det er jeg da ked af... DF-SUCKS
...var dine skader alvorlige?

Så skulle du måske prøve at opholde dig steder, der ikke var i farezonen, eller undgå at være sammen med mennesker, som ikke er så velanskrevne i vores samfund.

Vold er aldrig løsningen. Dumhed sker alle steder, bare se på alle DF klaphattene her i debatterne.

Vold er et middel brugt af dem, som ikke kan argumentere!!!

LOL DF-SUCKS
Jeg bor i Århus, men går ikke ud med White Pride. Allermindst kunne jeg tænke mig at dele en øl med sådanne personager.

Jeg er skam ikke i det røde felt, men jeg finder mig ikke i trusler af nogen art. Heller ikke af White Pride scum!!!

Du må have et vanallan
sølle liv siden du tager det som trusler, men dig om det. Synes nu stadig du skulle tage imod det tilbud og komme til byen, så kan du jo bevise at i røde svin er andet end store ord og tabere..

Det link jeg sendte beviser jo tydelig hvem der ikke respektere demokratiet i Danmark, ikke at det kommer bag på nogen. Nej, min fine taber, tag du over til Ungdomshuset og smid nogle sten efter politiet, det er vist hvad i Kom-Scum er bedst til.

Lad nu vanallan
være med at forlange for meget af manden. Han er jo tydeligvis hjerneskadet. Hvad skal hn skrive eller hvad kan han skrive??? Alt hvad Morild og den røde bande forsøger sig med lyder jo totalt hult, de kan ingen gang overbevise dem selv længere. De er kun en flok sølle tabere fra Ungdomshuset, de ved ike bedre..Deres fædre voldtog dem som børn

Lange Anonym
Den lange tid på offentlig forsørgelse har skadet komiske Ali(lady-in-red/modild) mentalt, desværre har de radiGale og venstrefløjen lukket araberen komiske Ali og andre velfærdsturister ind i landet.

DET spørger de Zigu
også om mange andre steder i Verden- der er det bare amerikanerne og deres lakajer de er bange for at få bomber smidt i hovedet af- men de er jo bare muslimer- så dem er der mærkelig nok ikke nogen af jer gabehoveder der nævner......og helt ærlig- hvis ikke du er i stand til at se hvem der er og har været aggressorer hele vejen igennem, så skal du sgu søge om at få dine skolepenge tilbage. Gu er det ej rart at vi i vesten får tilbage, hvad vi har budt andre kulturer gennem århundreder- det mest skræmmende er at vi- inden regningen er gjort helt op-