Falder for forkerte mænd

Falder for forkerte mænd Nelly Dawbin
Det er min konklusion på mit kærlighedsliv !! Mine forhold holder max et halvt år og sådan har det altid været. Jeg er i dag 26 år og ved at være godt træt af at se, at andre sagtens kan have forhold. Selvom de skændes, er forskellige, så holder deres forhold stadig. Mens hvis der er den mindste ting i vejen i mit forhold, så skrider han med det samme og gider overhovedet ikke arbejde med det. Tilgengæld så går der altid omkring en måned, så vil han tilbage igen og så er der charmeoffensiv for alle pengene. Men det kan jeg bare ikke længere bruge til noget. Jeg vil ikke længere falde for den charmerende drengerøv der ikke ved hvad ben han skal stå på, ligeså snart der kommer antydning af problem eller følelser ind i billedet. Jeg orker det ikke mere. Men man kan jo ikke bestemme hvem det er man falder for. Dog har jeg aldrig været forelsket i dem, bare meget tiltrukket. Hvordan gør du hvis du ønsker at skifte mandetype ?? Drengerøven er tydeligvis ikke god for mig, så jeg må have fat i en der er ældre, mere moden og rolig. Eller? Jeg ved sgu snart hverken fra eller til, sidder bare og er dybt frustreret. Beklager hvis mit indlæg er meget rodet og uforstående, men håber nogen har et råd til mig. Det kan ikke fortsætte sådan her, er snart 27

Lad være med at gøre som jeg... Hotlips1965
Jeg giftede mig med en...Og det holdt jo selvfølgelig heller ikke - Det fik mig til at gå over til rigtige mænd...men de ved heller ikke hvad ben de skal stå på - de mener, at de har erfaring og dem skal DU også lære af...

enig! gigaset
Hej Nelly.
Hvor har jeg selv oplevet det samme som dig. Fustrerende! Alt for mange gider ikke mere at arbejde for et forhold. Gider ikke tage det gode med det mindre gode. Acceptere - og respektere hinanden - og hinandens forskelligheder. Og det er rigtig synd. For det er jo netop forskellighederne i et forhold der kan virke befordrende - give inspiration!
Hvis du selv nikker genkendende til dette - og måske endda vil træffe en voksen mand - en lidt gammeldags gentlemand - der er livsnyder - der holder af at rejse meget - der kan lide at forkæle - og frem for alt vil yde noget i et forhold - både når det går opaf bakke og nedaf, så skriv en lille hilsen til: gigaset@sol.dk

sådan gør man the-herre
Prøv først se om du kan holde dig selv ud ( ikke forsåes negativt) mange har med at kaste sig ud i nyt forhold lige efter et er slut. Kærlighed er ikke/kun følelser det er også en beslutning man vælger at elske, hvis din partner ikke har samme overbevisning kan det ikke gå, (tror jeg ikke) måske i en årrække, men ikke hele livet, Jeg kender dig ikke, men du er unik ingen anden er som dig,Vent længe så kommer han pludselig

Livsdrejebogen T. Rex
Prøv at læse bogen "Født vinder". Der vil du kunne se noget om din arv fra dine forældre mm; din livsdrejebog.

Når man bliver klar over det og forstår at det er derfra, éns valg af partnertype kommer, kan man komme videre og gøre noget ved det

Hvad er rigtige mænd, som du skriver om? T. Rex
Hvad gør det så alle andre mænd til?
Hvad mener du med at de ikke vidste, hvilket ben de skulle stå på?

jeg er heller ikke helt med Nelly Dawbin
jeg tror heller ikke helt jeg forstod indlægget

hej Nelly Dawbyn
Jo, jeg er vist rimelig nem at være sammen med, hvad jeg har hørt ihvertfald. Jeg kaster mig aldrig ud i et nyt forhold lige efter et andet er endt. Jeg forsøger at arbejde for et forhold, men som du siger, så er de nok ikke indstillet på det. Ikke før jeg er skredet ihvertfald. Så er der ikke den ting de ikke vil gøre for mig. Og jeg er færdig med at tage dem tilbage. Jeg gider dem simpelthen ikke. Det må være mit forsinkede nytårsfortsæt: ikke flere drengerøve :-D

Hmmm Nelly Dawbin
mændene er vist alle ret forskellige i min familie. Men overvejende modne af deres alder. Er ikke så meget for at læse i bøger om hvordan jeg skal være og hvad jeg skal gøre, men tak for rådet :0) Jeg er sikker på at jeg har en veninde der gerne vil læse den, hun er vild med sådan noget :0)

Hej Gigaset Nelly Dawbin
Tak for svaret, Rart at der er flere der har samme opfattelse. Mange i dag er dovne og gider ikke arbejde for et forhold. Det er sgu for irriterende, hvordan får man så nogensinde et forhold til at fungere på længere sigt ?

Tak for din mail, det var sødt af dig men jeg springer over. Jeg foretrækker at møde mænd in real life til at begynde med, hvis du forstår :0) ?

samme rille rerun
Du skriver at du bliver ved med at falde for den samme type - ergo er det DIG der kører i samme rille mere end det er et udtryk for en generel mandeudvikling.
Kig indad. Lær dig selv og dine valg bedre at kende, ellers bliver du et offer for din egen uhensigtsmæssige adfærd. Nogle vil sige at man har den man fortjener. Set med de briller kan man spørge.: Hvorfor fortjener du ikke bedre ??

Held og lykke

Martin

kvinder klikhjg
kan jo få hvad I vil ... så tag det og hold op med det brok

ok smart ass laddyladdy
hvis du er så klog så skriv en bog om det.

Det har ikke nødvendigvis noget at gøre med at man er et dårligt menneske. Hun kan være en sød pige der bare bliver udnyttet af dumme fyre eller drengerøvene vil gerne have en sødpige, de er bare ikke parate til at kunne knytte sig så meget som hun kan. Not all women are scum. Har DU nogle lig i lasten siden du bebrejder hende uden at kende hende ??
Det er ikke pænt gjort

Folk er blevet mere overfladiske Mulla
og ikke villige til at kæmpe for en skid. Du må gå efter den mere rolige type du samtidig synes virker interessant. Måske du ender med at falde pladask for ham :0)
Sørg gerne for, at han er ældre end dig

du kunne sarahvidtfeldt
du kunne tænke mere over det, altså ved at sige til dig selv at det måske ikke gør noget han er 7 år ældre end dig ,. så længe han er sød ! og se måske også lidt på hva han laver ,.dvs. hvis han får bistand og hans holdnnig til arbejde er "spild af hans tid" se på hvor moden han virker og opføre sig ,. stil ham nogle spørsmål (ik som en personligheds test) men hvis der var nogle svære ting han skulle tage stilling til hvordan han så ville forholde sig til det,.

håber du kunne bruge det til noget !!

tal dog ordenligt til hende sarahvidtfeldt
hun ber om hjælp og så spiller du bar smart ,. men jeg tror gerne jeg vil have orlando bloom ,.

så fortæl mig li hvordan jeg gør det ?

er ved at dø af nysgerighed ?

Du er ikke den eneste... clamp
jeg kender og har mødt flere dejlige kvinder som kører i den samme spiral som dig.

Og den er sgu nok svær... for det er jo din underbevidsthed der styrer dine følelser, og dermed hvem du falder for.

Hvor møder du de smarte fyrer... i cafe/diskoteks miljøet.. Har du prøvet dating.dk, der kan du måske bedre komme uden om karlsmarterne.

Ældre mænd er ikke nødvendigvis mere modne... hvis en mand på fx 35 er single, smart og udadvendt... så kunne det være fordi han ikke er værd at samle på.

Prøv udfordre dig selv... udse dig en genert nørd (de er ikke grimme allesammen)... prøv at "lukke ham op" og se hvad der er inden i.