Faldskærmsudspring!

Faldskærmsudspring! c-c
Min kæreste og jeg har snart årsdag, og jeg har gået og tænkt på en rigtig fed gave. Jeg kunne godt tænke mig at vi skulle prøve at komme ud og springe med faldskærm...
Men.... Hvor søren gør man sådan noget henne? Vi bor på Fyn. Jeg har absolut ingen anelse om, hvordan man arrrangerer sådan noget? Skal man meldes ind i en klub først, eller kan man godt arrangere et 'one-time-show'?
Er der nogen, der kan henvise til et sted?

Håber der er nogen med erfaringer, der vil fortælle lidt:-)

på lolland kan man Anonym
min bror er lige blevet gift og han fik sådan en gave imorgen gave han havde ønsket sig at spring, tror det er maribo de skal til og man skal ikke være i en klub.

Parachuting Dit navn (f.eks. Tarzan):
Jeg har sprunget faldsskaerm, paragliding osv. Jeg er fra Aalborg, saa jeg kender ikke rigtigt nogle klubber sydpaa. Det, du goer, er, at du finder en klub paa Fyn eller hvor I nu vil hen og saa tager den derfra. Du kan sagtens faa et tanddemsspring uden medlemsskab. Det foregaar ved, at I tager derud og faar instruktioner og laerer om hele forloebet.. Sikkerhedsforanstaltninger osv... Et spring koster ca 1500. Ved solospring skal man gennem kursus osv, og der faar man ikke det frie fald med.
Ja, det lyder lidt indviklet, men det er det altsaa ikke :) (frygt ej :P) FInd en faldskaermsklub og kontakt dem og hoer naermere, og saa er du going :)


Helena

Udspring Springfrog
Hej
Du kan kontakte Ina Nielsen på mail ina@tdcadsl.dk
de springer fra Ondens Lufthavn