faldt lige over dette

faldt lige over dette sunnyboy
Hej!

Jeg er lige blevet medlem af en klub på Internettet, hvor man ganske gratis kan downloade masser af tips og ideer til at spare penge i hverdagen. Der er også nogle gratis kurser, der fortæller, hvordan man tjener penge på Internettet, og sidst men ikke mindst har de et revolutionerende nyt system hvor man kan tjene rigtig mange penge hver eneste måned, blot ved at være gratis medlem!

Jeg kan som medlem invitere mine venner, så de kan få de samme gratis goder og indtægter som mig, og derfor sender jeg nu denne invitation til dig.

Hvis du har lyst, kan du se det hele her, det koster ikke en eneste krone, og du kan selvfølgelig melde dig ud igen når som helst, du ønsker det.

Her er et link til siden:

http://www.direktelink.dk/12672/

den så vi osse i går Anonym
ud med dig og dit humbug

Pas på Anonym
Nu har dette indlæg vær4et bragt så mange gange, hvergang med en ny afsender, der må åbenbart stadig være naive personer der falder i fælden, hold jer da væk fra dette, i kommer ikke til at tjene en krone, vær derimod sikre på at tabe penge

Faktisk rimeligt genialt, blot jasådet
en skam at navnet bag har lavet humbug før og derfor så er der mange mistænkelige folk der dømmer dette på forhånd.
At man får en reklame om dagen og kan sige nej tak til tilbudet og slette mailen er jo noget alle kan leve med.
At medlemmerne får penge for vare der er købt på den ene reklame om dagen istedet for at de som bare sidder og spamer forskellige mail adresser til løber med pengene er da bedre, syntes jeg.

Jeg kan godt leve med at kigge på en reklame om dagen og er det ikke noget jeg kan bruge så sletter jeg den da bare. Har fungeret helt fint for meg i den uge det har kørt nu.
Jeg har ikke købt eller betalt noget, men har da tjent lidt.

Der er tilnu 28000 medlemmer og når vi kommer over 50000 så er det først at det rigtigt kommer igang. Så kommer de gode tilbud og dermed mulighed for indkomst. Men om jeg ikke tjener over 100 kr i måneden så er jeg da tilfreds, for jeg gør jo egentligt ingenting for at tjene dem.

Se lidt på det om du har lyst : http://www.direktelink.dk/34994/

Hvad taber de pengene ved? dulkis
Er du en af dem, der er hoppet i?