fallout 3

fallout 3 multifjæz
Er der nogen der kan fortælle mig hvordan man kommer til capitol hill. og the museum of et eller andet, Jeg går i ring fordi man ikke bare kan kravle over de smadrede huse, men havner bare hvor jeg startede, og ens world map på pip er bare med til at forvirre mig mere. for sætter jeg en marker på hvor jeg vil hen, så tegner den en lige linie i fuglflugt som jeg intet kan bruge til noget når jeg ikke kan kravle over eller under ruinerne,

Og hvordan man sprænger atombomben i megaton..? der står jeg mangler et eller andet modul som jeg ikke lige pt. kan huske navnet på, da jeg ikke er hjemme. Hvor er det modul..? Jeg har sørget for at have expl skill nok. det brokkede den sig nemlig over til at starte med.

og lige en ting til sidst.. fall out 3 kom på gaden d. 31. så hvordan kan nogle mennesker sidde og vide lige så meget om et spil de har spillet i tre dage, som jeg ville kunne lære på flere år..? og ja, det mest oplagte svar er at jeg er dum, men hvis du mener det. så lad være med at ytre dig her, for det kommer jeg ikke videre i spillet af. det er trods alt det første rollespil jeg nogensinde spiller., så bær over med mig når jeg prøver at forstå den verden jeg spiller i.

På forhånd tak.

...... multifjæz
Ved også godt at udviklerne har sagt at det ikke skulle være nogen cakewalk, men whole early..? Jeg har søgt alle udenlandske forummer tomme for svar, og alle siger at man bare skal have epxl skills nok for at kunne sprænge bomben i megaton, og så evt. poppe mentits, men lige lidt hjælper det, der står stadigvæk at jeg skal have et eller andet modul for at kunne armere megaton bomben, det er derfor jeg nævner jeg har expl skill nok. mener det er noget med laser module det hedder.. (ikke sikker) er ikke hjemme lige nu og husker ikke alle tingene. men hvor i verden finder jeg det. og så siger du nok, tag det roligt du skal nok finde det, JA, MEN DU MÅ ALLEREDE VIDE DET SIDEN DU HAR GJORT DET, og så tænker jeg: Hvordan kan man vide så meget om et spil der har eksisteret i under 100 timer.? det kunne egentlig være rart at vide, for kan DU fortælle mig det, så kan jeg vel gøre det på samme måde, for idiot ved jeg sku jeg ikke er.

fuck hvor er jeg egentlig træt af at gå i ring og ikke kunne finde Capitol hill eller the museum of........... et eller andet. lidt urealistisk at man ikke kan kravle over ruinerne, det kunne tyskerne da i 2. verdenskrig.

Megaton... anna...anonym
jeg er ikke kommet til der med capitol hill, men megaton og atom bomben har jeg klaret... jeg valgte at Disarmere bomben, og til det skal man have en explosives skill på 30... hvis du vil sprænge bomben, skal du snakke med manden med jakkesæt og hat på som sidder oppe i salonen tilhøjre for baren... han tilbød mig et modul og en masse caps for at sprænge bomben og byen i luften... snak med ham og det bør være på plads...

Mange Tak ; ) multifjæz
....

Og hvordan man sprænger atombomben På forhånd tak.
Og hvordan man sprænger atombomben i megaton..? der står jeg mangler et eller andet modul som jeg ikke lige pt. kan huske navnet på, da jeg ikke er hjemme. Hvor er det modul..? Jeg har sørget for at have expl skill nok. det brokkede den sig nemlig over til at starte med.