FALSKE PROFETER - svar til jalmar, again, sveland .......

FALSKE PROFETER - svar til jalmar, again, sveland ....... ftg
Sandheden står i Bibelen, hvor den altid har stået. At vi forstår Bibelen bedre i dag end vi forstod den i går, gør os ikke til falske profeter. Jehovas vidner har studeret Bibelen i mere end 125 år.

Venlig hilsen, ftg.
______________

"Men du, Daniel, hold ordene hemmelige og sæt segl for bogen indtil endens tid. Mange vil undersøge [den] på kryds og tværs, og kundskaben vil blive stor.“
...
Og jeg hørte det, men forstod det ikke; så jeg sagde: „Herre, hvad er det sidste af dette?“
Hertil sagde han: „Gå bort, Daniel, for ordene holdes hemmelige og forseglede indtil endens tid. Mange vil rense sig og gøre sig hvide og blive lutret. Men de ugudelige vil handle ugudeligt, og slet ingen af de ugudelige skal forstå; men de som har indsigt skal forstå."
(Daniel 12:4, 8-10)

Jamen "kæreste" ftg - du har ....................... jalmar
...............Med garanti ikke læst hvad der står i de medfølgende links!

ftg bare at henvise til Bibelen er da ikke det der står:

"Fornuftigt nok, så er folk enige om at der er en fair metode til at undersøge beviser på begge sider af samme sag, det er sådan folk kommer til sandheden.(vågnop okt 22 1973 side 6)

Undersøge beviser på begge sider af en sag, det du gør, er at POSTULERE SANDHEDEN, som jeg har bevist i mit andet indlæg, "Mange falske profeter skal stå...." er:

SANDHEDEN FOR JEHOVAS VIDNER EN ABSOLUT VARIABEL STØRRELSE!

Det var jo faktisk det, jeg ville have dig til at kommentere!Med venlig hilsen
J*

Oplys os: Hvad er en falsk profet da? sebl
Altså for mig er det jo ret enkelt - hvis man siger at Gud har fortalt en, at noget vil ske, og det så ikke sker, er man en falsk profet.

Men hvad mener du der skal til før man er en falsk profet?

Ja i er en ret nye f.eks. Tarzan
Iøvrigt mener jeg, at der var en mindre skør mand, der blev påbudt ikke at tale tvetydigt på prædikestolen, samt fortælle direkte løgne hos Syvende dags adventisterne der startede jeres sekt.

Så hvor meget kan man tro på en forsmået mand, der bliver smidt ud af et samfund og så starter en sekt.

hejsa ftg :) sveland
Hejsa ftg !
Du og jeg har noget til fælles, jeapper!
Vil du vide hvad det er? Du og jeg er begge troende Jehovas vidner. Ikke? vi er en del af det samme hold. der er kun en lille teknisk forskel, næsten ikke værd at snakke om. jeg er trukket mig tilbage, og jeg behøver ikke at kalde mig selv noget som helst mere.

hvad? viste du ikke at man kunne trække sig tilbage? Du troede at det var "troende til enden?" var den eneste vej? Nah! Det er tosset.

Jeg tog udtrædelses pakken, kaldet udstødelse.

Hvad? så jeg dig lige trække dig tilbage? Bare rolig... jeg skal nok forklare mig.. Det er ikke så slemt, som du kunne forestille dig.

Ser du, der foregår sådan her, Jehovas ser efter tabte får? sandt ikke?

Han sender Jehovas vidner ud for at banke på døre og snakke med folk, til alle der vil snakke med dem ikke? selv en tilfældig ven eller kendskab kan være et fortabt får.

Det var sådan jeg bliv udgiver, hvad med dig? okay!

Okay, jeg kom væk fra mit emme.

Når Jehova finder dig og skeen føder dig, og du bliver døbt, går du rundt og banker på døre. ikke? Du bliver en af hans tillidsfulde arbejdere. Der hjælper med at udfri de tabte.

Men der er en lille kendt faktum--- en jer er ved at afsløre for dig. som gør hele forskellen, i det lange løb.

for en udgive,r der holder sig til Jehovas vidner, i for langt tid, går i stå, viste du det? Jeg fortæller dig den åndelige sandhed her. lyt, og se om du er uenig med mig.

Du kan fortælle, når du er en gammel Jehovas vidner, i for langt tid har været medlem. så vil du se, symtomerne af at være gået i stå.

1. DET ER KEDELIGT!!! alle "nye" bøger indeholder nøjagtigt det samme, som de gamle. Adam og Eve i det første kapitel. og dommedag i det sidste kapitel. og så de fem møder om ugen, får din ende, til at blive følesesløs, og får din hjerne til at gå staver, stemmen på talerstolen forsætter i sin monotome niveau, og forsætter bare der ud af. sangene er værre end Troels Trier. din hjerne smelter til budding.
2. Presset til at gøre mere!!! hver gang du vender dig om, bliver du mindet om at gøre mere. mere felt oplysning, flere vagttårnes udgivelser, flere bibel studier. som naturligvis betyder mindre tid, til dine egne interesser.(hvilket interesser?) at have "fritid" ser ud til at være det samme som synd eller udstødelse. Rekreation ses som på linie med utugt!! At have det sjovt ses som det samme som, at være påvirket af satans påvirkning!!
3. TYDELIGE FEJL!! Du begynder at se uoverensstemmelser i doktriner. hvad der ellers så ud til at være store forventninger, er skudt ned til skuffende "nyt lys" åbenbaring og det bare er en illusion. ting ser ud til at blive bedre og enden er nær og håbet er lysere-men-du har hørt det hele førog det begynder at ligne en form for lim, der bare skal hænge på hele tiden. en form for BONDE FANGER KNEB!!
4. deprision!! Alt lysten for den absolute sandhed er en tåge af konstant deprision. som du bare ikke kan ryste af dig. der ser aldrig ud til at være en vej ud. du føler dig som en rotte i en labyrat, eller et hamster i et løbehjul der bare knirker der ud af, i en sindssyg fart. og alligevellet kommer ingen vejne. du kan ikke komme ud af dit egen økonomiske død vande, og plan lægge for fremtiden. Det er røget ud af dine hænder. hele dit liv, er røget ud af dine hænder. Du er en bonde fanger fanget i hamster hjulet, der kan opbruges. det eneste du kan gøre, er at sætte dit gode ansigt til det og smile. og se ud som om du er tilfreds, hvilket betyder at dit liv, er ved at blive en løgn. Du har åndebratbesvær, og har lyst til at løbe ud af Jehovas vidner skrigene. men du kan ikke!

Er der noget af dette der passer? selvføgeligt er der det. du er gået i stå!!

Men er der en vej ud? ja, det er der, du kan trække dig tilbage!

Husker du? jeg sagde det var UDSTØDELSE.

hmmm, virkeligt!! men reager ikke så hårdt! lad mig forklare. du kan forsætte med at være en trofast troene, du behøver ikke at opgive troen på jehova, slet ikke, du slipper bare fri for rotteracet. du hopper bare ud, du har bevist dig selv som et får, ved at høre kaldet, du er blivet døbt. og du har gået fra dør til dør. Du har også gået det extra stykke, at møde op til en masse død kedelige møder, ikke? men tiden vil komme, når du er fri, du vil slappe af, og tage alle disse kæde væk, rundt om dit hjerte og hjerne

Når du så er afslappet, vil du starte med at tængke igen. (bruge din hjerne) og du vil måske begynde at stille nogle spøgsmål igen. bare HØJERE!

Du vil blive fri til at undersøge hvad der gik galt og hvad der fik dig til at gå i stå. HVORFOR? FORDI DU IKKE HAR LYST TIL AT VÆRE BANGE MERE!

At leve i skrak for at blive udstøt, forsvinder med det samme, når du bliver udstøt! hvorfor? fordi den rigtige dommedag er i dit sind, alle overlever dette, det er her det rigtige liv begynder, på ny.
Når en præsident trækker sig tilbage, kalder de ham stadig præsident, når du trækker dig tilbage, du kan stadig være et Jehovas vidner.
men du behøver ikke, du kan bare kalde gud for gud.
faktisk, kan du være fri for at snakke med en gud overhovedt. altså hvis du har lyst.
du kan se på gud, som en gammel ven, som din gamle bamse. du havde som barn, der fik dig til at føle dig tryk om natten.
eller du kan købe bøger der svare på alle dine spøgsmål, til hvorfor det føltes så rart at være i Jehovas vidner i starten og så bliv til en klods om benet, og kæder om hjertet. Det kan du gøre, når du trækker dig tilbage.
Du kan snakke frit med alle om alt. især om hvordan du virkeligt føler og tængker.
der er et sæt specielle bonusser ved at trakke sig tilbage. vil du vide hvad de virkeligt er?
1. du behøver ikke at møde op i rissalen mere, du behøver ikke at besøe alle disse kedelige mennesker med tomme øjne, som dukker, du behøver ikke at vogte din egen tunge. eller holde vagt med dine egne tangker, eller dine egne udtryk, for du vil ikke være omkring dem mere.
2. Du vil have magten! men magten til at gøre hvad? vel, kan du huske alle var bange for hvad en af de ælste kunne finde på at tængke? eller hvad det styrene råd, kunne finde på? husker du følesen af æres frygt? nu har du den magt! Ja folk i jehovas vidner der ikke har trukket sig tilbage, vil modtage dig med æresfrygt! hvorfor? fordi frygten er brudt af dig, du brud illusionen, nu er det din tur til at blive dømt forkert af andre, de vil se dig som noget stort, som de må frygte, og undgå. lad os stoppe op og grine af disse tossede mennesker. HA HA HA HA HA HA HA.
3. Du behøver ikke at spilde din tid, på dårligt skrevet materiale, skrevet af vagttårnet. med ekstrem dårlig skrift stil. nu kan du læse de store bøger, der har inspireret menneskeheden i årtier. du kan endda læse ikke fiktion, historier. til en afveksling. og lære hvordan verden virkeligt virker. Du kan læse om videnskab, matematik, philosofi, og historien om religiøse sekter, der postår at de er de eneste sande tilbedere, i verden. ( men er i virkeligheden bare små brikker i deres store virksomheds pengehjul)
4. du er født på ny, nej, ikke på den måde. men på en meget virkelig måde. du har sluppet fri af deres kult hjerne kontrol. du har et fundament til at bygge din egen personlighed op efter. du vil opleve en verden hvor du kan tage kontrol med dit eget liv, i stedet for at lade det være i andres hænder, der ikke værdsætter det ordenligt,
5. Endeligt, vil du opdage at livet er meget mere vidunderligt, end du nogle sinde har forestillede dig. livet er ikke bare et kedeligt sted, hvor du skal være medlem af en sekt, og venter i kedsomhed, livet er en masse vidunderlige egne valg, der er ingen grænser hvad du kan opnå, hvis du bare tror på dig selv.

Hvad siger du til det?
er du klar til at trække dig tilbage?

der er lige en ting mere, jeg har aldrig været i jehovas vidner, derfor er historien sjov nok:)