Familie problemer! Hjlælp mig?

Familie problemer! Hjlælp mig? LifeSux
For ca. 2 uger siden mødte jeg en dejlig dansk fyr, man kan bare ikke andet end at holde af ham og elske ham! Han er helt speciel(på en god måde alså) og meget kærlig. Vi er dybt forelskede i hinanden begge to! ... Men min familie vil ikke acceptere ham (jeg er 19 år og fra udlandet)de skælder mig ud hver evig eneste dag, og jeg kæmper bare for kærligheden. De har nu sagt at hvis jeg fortætter sammen med ham, vil de ikke have noget med mig at gøre? Har i nogle forslag til hvad jeg skal gøre? det er bare så hårdt at stå den situation..
Mine venner siger, så flyt dog hjemmefra, men det er lidt svært når jeg pt. ingen penge har! :(
Hva skal jeg dog gøre, min familie har prøvet at køre psygisk ned i lang tid nu, og nu begynder jeg at kunne mærke at jeg virkelig ikke kan klare mere.[:$][:$][:$][:*(][:*(][:*(][:*(]

først og fremmest elisapigen
skal du se at komme ud fra det hjem. prøv at gå på kommunen og hør om de ikke kan hjælpe dig.
den situation er uholdbar i længen og det er dig der ender med at betale prisen. så kom ud.
man kan sagtens finde et sted og bo, uden du skal af med særlig meget.
men prøv kommunen. der kan være hjælp at hente.

Måske kontakte et krisecenter ULI
Hej med dig

Jeg vil foreslå, at du kontakter et krisecenter i dit lokalområde. Det lyder måske voldsomt, men mange krisecentre har erfaring i at hjælpe piger i din situation. Du kunne også overveje anonym telefonisk rådgivning, men så er der jo en fare for, at den, der betaler din telefonregning, hvis det ikke er dig, kan se at du har ringet til dem.

Jeg håber, du finder en løsning på dit problem. Skriv endelig, hvis du gør, så andre kan få glæde af det.

ULI