FamilieProblemer

FamilieProblemer DenForvirrede?
Jeg er en ung kvinde på 20 år.
Jeg har en del familie problemer som er meget svære at beskrive! Men jeg kan fortælle at min familie ikke behandler mig ordenligt!
Derfor har jeg nogle venner som hjælper mig meget, men de venner forvirre mig også! Det ene øjeblik er de så søde ved mig og hjælper mig med alt, det næste er de kolde og gider ikk rigtig se mig? .. Jeg ved ikke rigtig hvorfor? Jeg hjælper også dem med rigtig mange ting! Jeg føler de holder mig for nar på en eller anden måde? .. Og jeg er så Naiv! Det er bare svært at give slip på de venner når jeg har kendt dem hele mit liv og har så mange gode minder med dem! Jeg er simpelthen så forvirret, hver dag har jeg en underlig fornemmelse i min mave (kender i det når man har en klump i maven? og man er rigtig ked) Hver dag sidder jeg og tuder! Jeg ved ikke rigtig hvad i alverden jeg skal gøre? .. Alle de skide problemer, jeg synes ikke jeg orker det længere! [:*(].. Jeg føler mig så SNOT DUM!! .. [:*(][:*(][:*(]
Hvad skal jeg gøre? Hvor skal jeg starte og hvor skal jeg slutte? Nogen der har nogle gode råd?

Hilsen den forvirrede.. .. .. ..

... thedoortotheleft
Hej

Kan du beskrive hvordan din familie er overfor dig og hvordan dine venner er helt præcist? Det lyder som om at dine venner gerne vil hjælpe dig, men måske har svært ved det. Mange mennesker bliver også træt af at høre på 1 persons problemer hele tiden og de trænger måske nogle gange til at snakke om deres problemer, vi har jo alle fortvivelser og problemer i hverdagen der ødelægger os hvis vi ikke løser dem. Men vil du ikke beskive hvordan dine venner og familie medlemmer behandler dig?

Mvh Anders

Nogle overvejelser Det findes
Hejsa! Det som du lige har fortalt om dig selv og din familen, lignede mig på en prik, men holder hovedet oppe og være neutral. Være ikke bange eller ked af det. En gang i livet skal man have love til at være stærke. Når du skrev at du sad og tude til hver dag, bliver det endnu mere værre eller hvordan det? Jeg har selv siddet og tuder meget, men bliver så herefter træt og tager et lang tur dvs. sover hehe, men når man vågner op så tror man at alle problemerne vil løse. Men nej den bliver kørende i hovedet på en. Selvfølgelig træthed vil altid være her og der. Det er svært at fortælle dig, hvordan du kan have et bedre liv, men har du ingen fornærmelse over at alle de tingene de gøre ved dig, mener ikke ondt. Hvorfor der findes rigtigt mange familien i verden behandler hinanden så dårligt og urespekter??? Er det fordi de har svært ved at se tingene som det er eller de synes at de ting man lave er forkert og uaccepterer???
Livet er hårdt, men man behøver ikke at gøre den endnu mere hårdere bare fordi nogen andre gøre det så skal vi gøre det samme. Jeg håber at det jeg skriver kan give dig en bedre tænkning og ku kommer videre mht. dit problemer. Også håber jeg også på at dig og din familien kan enes og samles igen en dag. Det er slet ikke godt at bokse hinanden, når man er medlem af familien. Venner er også godt at have. Men spørgsmål er: Er de altid der for dig, og bryder de altid det, det du snakker til dem om? Nogle overvejelser giver dig store chance for at ku genfindes sammen med din familien.

familie AnonymQ
Jeg kan godt sætte mig ind i dit liv lige nu.

Har selv en meget grim familie. jeg er dog slutningen af 20 erne, men stadig føler det kan være svært.

min far er alkoholiker, mor der er maniodepressiv,vi er 3 børn, når der er en der har det skidt, af en eller anden årsag, har de det bedst med lige at træde lidt mere, og tampe en ekstra gang.
har selv super dejlige venner, som jeg også kan føle, de gidder mig ikke, de gidder ikke høre på mig, og hvorfor er jeg bare alene. tuder, råber, ja det hele skal ud.

men jeg tror ikke dine veninder ikke gidder dig, jeg tror det er inde i dig. du føler dig forladt og ikke fået den omsorg dine forældre/familie nok burde ha givet dig engang, og det kommer ud nu, hvor føler alle er imod dig.

men hvis der er en bestemt ven/veninde du stoler på, så sæt dig en aften og snak sig lige nøjagtig hvordan du føler det. jeg er sikker på du får et mega kram og at de altid vil være der for dig.

Håber du kunne bruge lidt af det.

mit svar til dig :) kenneth-lncl
kender der godt, har os nogle rigtig gode venner som har visse problemer desværre.[:/] men tror at svare det dit problem ville være at snakke med dine venner om hvorfor det opfører sig som de gør og forklar dem hvordan du føler der, hvis de så ikke forstår det så er der desværre ikke så meget andet at gøre end at droppe venskabet, for lige så snart ens venner ikke forstår en så er venskabet allerede ovre [:*(] men håber da at du for dit problem løst på en ordenlig måde [:)] ha en forsat god dag [;)][l] [:D]