"Fanget" i Magasin

"Fanget" i Magasin laxmi
Kender I det? Man kommer fredeligt gående i Magasins skønhedsafdeling og ser på de mange cremer, der lover selvtillid, ungdom og skønhed, og pludselig står der en ung sælger foran en.
Hun ser blændende ud i sin perfekte make-up og er en slående kontrast til ens bleg-hvide vinteransigt, som ikke har set så meget som en pudderkvast siden man var 14 og make-up var neon-pink, neon-lilla og alt for meget af det!
Og så kommer det: har du ikke lyst til at prøve X-mærkes nye vintermake-up? Og selvom man ved, at det hele handler om at sælge, så bliver man indfanget. Ikke af den unge kvinde, men om ideen om en X-treme make-over en tirsdag morgen i november. Så man sætter sig i stolen og hun går i gang.
"Hvad bruger du normalt?" Man rykker sig uroligt i stolen: "Tager hun p** på en? Hun kan vel se, at man aldrig bruger noget som helst, da ens morgen handler om at få børnene i skole og i institution og ikke mindst - en selv på arbejde i nogenlunde ordentlig tid"... Tjah, hvisker man, en gang imellem lidt mascara (sådan cirka en gang om året, da selv vandfast mascara ikke kan tåle en 15 km cykeltur i hård modvind). Og så kommer salgssangen, "jamen, det BØR du! Du har jo sådan nogle flotte øjne, høje kindben og en blah-blah-blah..." og det virker sgu! Ens selvtillid får lige et boost... og hvis det er en rigtig god sælger (altså en som "ser" kunden og ikke lægger et festfyrværkeri af vinterfarver, der leder tanken hen på, at man skal til 25 års jubilæumsfest med 80er tema i ens folkeskoleklasse), så ser man sig i spejlet bagefter og tænker, WOW, kan jeg også se sådan ud. Og så er det sket... man er på vej lige ind i (endnu) et impulskøb... og hun ved det, for hun får overbevist en om, at man ikke kun mangler make-up men også et væld af værktøjer, selv et øjenvippekrøllejern (jep, det findes). Og det bliver en mindre formue, men denne tanke får ikke lov til at forplante sig, for samtidig kører hun salgstalen: "Du ser rigtig godt ud med make-up og det er SÅ nemt at lægge. Du skal bare gøre som jeg har vist dig". Og lige i det øjeblik, tror man på det.

MEN når man kommer hjem og indser at man lige har lavet et totalt Nynne-impulskøb, står man der med remedierne og tænker: "Hvad f***** skal jeg så lige bruge det til?" For en x-treme make-over kræver også en x-treme ændring af ens tankegang og ens vaner. Så næste gang I går gennem Magasin, så pas på... uanset om I bruger make-up eller ej... for de LOKKER ;-)

Hav en god dag.
Laxmi

Hi hi dr100
Tak fordi, du bragte smilet frem :-)

Men noget rystet er jeg over, at det åbenbart er et led i en salgsstrategi, når de søde damer fortæller mig, at jeg har høje kindben og smukke øjne. Æv, æv og æv!

Mange hilsner

Supergodt skrevet! Anonym
Har altid ønsket at gøre det du har gjort, men skræmmes af parfumehørmen i Magasin og har altid hadet stedet!

Hulla

Mig selv. Lea
Jeg kunne finde mig selv i den person. : D
selvom jeg er ganske ung og starter på efterskole efter sommerferien,
så kender jeg bestemt den slags. - Og det er jo ikke kun i makeupforretninger,
vi møder dem også hos frisøren, kosmetologen, blahblahblah.