farve ud af håret

farve ud af håret måske jette
hvis man gentagne gange har farvet sit hår i flere forskellige farver, eks. først violet, dernest brun og så mørkebrun. kan frisøren så trække al farven ud igen, så man kommer tilbage til sin naturlige farve, som i mit tilfælde er mørkeblond?

jeg forventer selvfølgelig at man ikke kan fjerne det 100 % og at det vil være nødvendigt at farve den mørkeblonde farve ind for bedste resultat. men mit spørgsmål er om det overhovedet kan lade sig gøre? og evt hva det koster, jeg har halvlangt hår.

frisørbesøg mor til to
Min datter har haft sit hår farvet i alle regnbuens nuancer - hun er mørkblond fra naturens side. Hun fik trukket al farven ud fordi hun ville "tilbage" til sin egen farve. Og her måtte frisøren indfarve håret i noget der kom så tæt på hendes egen farve, så det ikke så alt for grimt ud mens det voksede ud igen. Så mit bud er - find en dygtig frisør og forsøg ikke selv på noget. Prisniveau: DYRT![;)]

Oh my god.... vichri
Dette minder mig om min teenagedatter på 14. Hun er mellemblond oprindelig. I forbindelse med hendes konfirmation ville hun gerne prøve en ny hårfarve med striber. Så vi gik i Matas og købte en rigtig flot farve med striber til hende fra Lóreal.

Resultatet blev rigtig godt.

Men ak...Pludselig fik hun den ide, at nu ville hun være blondine. Jeg sagde til hende, at det ikke kunne lade sig gøre med et ordenligt resultat, når hun var så mørk. Hun gik i Matas - og blev af en ekspedient rådet til at købe 2 TO! pakker blonderingsfarver. Hun ville ikke høre på, hvad jeg sagde. Resultatet var, at hun blev fuldstændig gulerodsfarvet i hele håret. Og når man følte på håret var det ligesom at rode i en høstak!

Hun er nu gået over i den modsatte grøft - og er blevet farvet kulsort. Jeg har ikke kunnet forhindre det, for det er foregået på hendes efterskole. Hun ligner en satanist! Og jeg har bestilt tid ved frisøren til næste gang, hun kommer hjem.

Disse eksperimenter har været rigtig, rigtig dyre sku jeg hilse og sige.

Jeg tror du skal lade være med at eksperimentere - og kontakte din frisør....
vichri

Helt enig! Adrienna
Det er netop hvad der også er sket med mig siden i går aftes!
Dog, kan jeg ikke farve mit hår kulsort, fordi farven ikke holder. Er igang med at finde ud af hvorfor den ikke gør det. Men jeg tror det er fordi hårfarven er for gammel.
Så i hele næste uge kommer jeg til at gå med et tørklæde på hovedet, for SÅ grimt er det virkelig! Også bestiller jeg en tid hos frisøren. ):

Hårfarve er ikke for børn Tanja c
Jeg synes måske det er skørt og for dumt at bruge så mange penge på en på 14 år. Hun vil ikke nødvendigvis være klar til at kunne farve håret uden af få allergi og du burde vide på forhånd, hun helt sikkert ville ombestemme sig i den alder! ;)

Er uenig... 14 - årig pige!
Det er bestemt ikke dumt, at 14 - årige farver deres hår, eller har lyst til at farve det! - Det er jo nu der skal eksperimenteres! Men for at undgå skader, skal man som voksen acceptere at der skal ske en forandrig, bakke op omkring det, også derefter hjælpe med at finde ordenligt proffesionelt hjælp, så resultatet bliver godt!

- Hilsen en 14 - årig pige (;

lysegult? nej tak upsssi
Jeg er selv en pige på 16, snart 17, som for første gang farvede mit hår SELV, eller min søster farvede det.
Det var meningen jeg skulle have lyse striber i, og for at dække udgroningerne. Da jeg normalt har mørkeblond hår, men hos frisøren har fået en masse lyse STRIBER i, aldrig helfarvning!

Resultatet af mit hår blev så først lyst, og lidt orange. Så farvede vi det igen og det blev orange/gul/MEGET lys gul..
Og alt jeg ønsker nu er min EGEN hår farve.

Men da jeg ikke har total mange penge til at få en frisør til at gøre det, tænkte jeg om der ikke var noget man selv kunne gøre det med, noget shampoo eller ligne?