Farvel hårfarve..

Farvel hårfarve.. riller007
Hej

Jeg er ved at være træt af at være rødhåret ( Farvet ) Og ville hører om nogle af jer, har et godt produkt som kan fjerne den gamle hårfarve.. Vil gerne være platin blondt...
Mvh Miss Maxi

intet problem frisøren
det kræver bare en affarvning og en ny farvning.

Det tager noget tid men er slet ikke umuligt.

Gå til frisøren.

Billigere.... riller007
Kan man ikke gøre det selv? og er det ikke billigere

hejsa Hot Butte
hvis du ikke lige får et svar du kan bruge til hvordan du selv gør det så får jeg lige min dame til at skrive hvordan hun er frisør hun er hjemme om et par timer

Overgang med striber sanessa
Du skal nok ikke affarve det og så farve det igen...det virker ikke når det er en lysere hårfarve man vil have. Det er ligesom håret bliver mættet, med først at få hevet farven ud (om du måske skal gøre i flere omgange)...og håret bliver nærmest tissegult. Håret er skadet og står åbent...det kan derfor ikke optage farve. Måske findes der nogle firsør-trylleprparater som kan gøre tricket.

Men det er en god idé at lægge striber i det, så kan det langsomt vokse ud til naturlig farve uden det kommer til at være grimt eller iøjenfaldende mærkeligt.

Det kan du godt gøre selv.

Køb en stram badehætte, klip huller i den...
Tag den på så den omslutter hovedet tæt.
Træk totter ud med en hæklenål og affarv dem lidt. Så indgår de som highlights på en naturlig måde.

Vent en måneds tid med at gentage proceduren.

Ligesåstille får du en lysere hårfarve....Men det ved jeg ikke om du har tåmodighed til.

Jeg har sort (farvet) hår. Min naturlige hårfarve er meget lys...når man kommer lidt op i årene, så er der alt for meget leverpostejfarvet indenunder...det ser tåbeligt ud synes jeg...så kan vi sgu ligeså godt få lidt sjov ud af det, men jeg gider ikke betale en bondegård for at få det farvet...så det gør jeg selv... Klipper det også selv. Jeg har tit røde striber i...Det er meget nemt, jeg gør ligesom beskrevet ovenfor, og farver det affarvede rødt. Når man trækker noget af farven ud af nyfarvet sort hår, så bliver det rødt...

Når man trækker noget af farven ud af rødt hår, så bliver det orange eller gult...Det kræver at man gør et eller andet ved det efterfølgende, for det er sgu ikke så kønt...efter min mening ihvertfald.

God fornøjelse.

Mange tak... riller007
Det kunne være fedt.. ;)

Tak.. riller007
for svartet..

Min normale hårfarve er sådan MEGET lys rødlig.. Men vil gerne være total lys håret...
Min tålmodighed er MEGET lille, så tror sku jeg snupper nogle flaker ( dem som trækker farven ud ) og prøver mig frem... Men tak for svaret.. :)

jeg vil oss være blond igen Spasmodyrtin85
jeg har været blond i 6 år / med affarvning.. Så farvede jeg det rødt og dagen efter brunt.. kan jeg få det lyst igen? Og hvordan??

lysning alas
jeg har altid været mørk- men for ca. 1 måned siden fik jeg "hevet" farven ud hos en frisør og er nu igang med at blive farvet blond ( skal gerne ende med platin blond) og et råd som frisøren gav mig var: skyl håret i vodka, jeg flækkede af grin da vodka er noget jeg med stor glæde helder indenbors MEN det virker! held det i og lad det sidde i 5 min- det bliver lysere og lysere! utrolig nok

Problem med at være rødhåret.. SMR
Hej!
- jeg har et ret irriterende problem. Jeg har naturligt en meget leverpostejsagtig hårfarve, som jeg ikke er/var særlig glad for. Derfor tonede jeg det. Problemet var bare, at jeg først bagefter fik set, at det var maghoni, ergo, mit hår blev TOTALT misfarvet til en skrækkelig rød afbleget farve... når, men heldigvis har jeg en veninde der har en mor der er frisør og hun hjalp mig med at tone mit hår med en meget ekstrem nærmest sort hårfarve.. men den røde farve BLEV der, bare pænere selvfølgelig.

Men siden da, har jeg farvet det et par gange i forsøg på at blive mørke brunhåret, jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre for at få det, UDEN DEN SKIDE RØDE FARVE.

Her fornylig, valgt jeg at prøve og farve håret lidt lysere, det gik okay, men den røde farve træder stadig igennem så det blev heller ingen succes. Er der ikke nok nogle der vil/kan hjalpe?

Please svar hurtig, skal nemlig på efterskole og er ikke interesset i, at de skal se mig med det forfærdelige hårfarve! [:*(]

jeg vil også rigtig gerne være platinblond volfi
men mit hår er to faver.... har sort pandehår og bagtil er det bare en fesen blond.. er der nogen der har en billig løsning til hvordan jeg gør ... er lidt nervøs for om farverne bliver forskellige, så nogle forslag til hvad jeg kan gøre !???

Vodka ? Isabella..
hej jeg har normalt meget lyst hår, og farvede det så brunt. så ville jeg gerne have det lyst igen, og jeg har derfor fået nogle lyse striber i en gang i mellem, men det er stadig bare ikke lyst nok... det er lidt lystbrunt med orange skær i.. tror du vodka ville hjælpe?