Farvel København, nu gider jeg ikke mere!

Farvel København, nu gider jeg ikke mere! Bange
Jeg og min familie flytter fra København hurtigst muligt grundet den seneste tids skyderier, ballade og hvad ved jeg.
Allerede for små 3 uger siden kunne jeg se, hvor konflikten bar hen, så jeg kontaktede ledelsen i mit farma og bad simpelthen om at blive forflyttet til vores afdeling på Sydsjælland. Og jeg gav ingen dårlige undskyldninger overfor ledelsen. Sagde ligeud, at jeg efterhånden var bange for at bo på indre Nørrebro. Og 6/10 var det godkendt.
Så lejligheden er opsagt fra 1/11, vi har fundet et mindre parcelhus i udkanten af Vordingborg, med mere plads og billigere end den nuværende.
Så må folk sgu synes om mig hvad de vil, at jeg 'bare' flygter fra problemerne osv. MEN jeg vil f'ndme ikke gamble med min dejlige kone eller mine to teenage døtres liv.
Nogen gange kan jeg blive så rasende af at tænke på at det er et par grupper voldspsykopater der styrer begivenhederne, og hvad kan man som menigmand gøre??

Så FARVEL København jeg stikker halen mellem benene.

jeg flyttede julle tulle kagerull
med mine tre børn for en måned siden, ud på landet og selvom det er lang til arbejde og kun en bus i timen, så er her trygt og godt, dejligt roligt og alle kender alle, det er det vær og når jeg tager turen forbi mit gamle hjem i husum/brønshøj tænker jeg, hvor er jeg glad for at jeg kan sende mine børn i skole om morgen og ikke tænke på hvad der kan ske. der har været skyderi og ballade hvor vi boede. og det er slut. mine børn er blevet truet og jeg selv var meget utryg, men det er slut, så jeg kan kun gentag dine ord:
farvel københavn......


ps tillykke med parcelhuset, lyder skønt.

Tak Bange
Nu er det ikke fordi jeg får så langt til mit 'nye' arbejde og jeg kender stort set alle der arbejder der alligevel, så der bliver næppe nogen problemer med at falde til.
Ingen af mine børn eller min kone er blevet truet, heldigvis da. Men der har været en del containerbrande i området ligesom flere butikker vi normalt handler i, har fået overmalet facaden og knust ruderne osv. Og de ligger altså kun ca. 200-250 meter væk.
Og JA jeg glæder mig også til at mine børn kan gå i skole uden frygt for at der står unge knægte og råber efter dem. Specielt den yngste (hun er 14) har været meget udsat den seneste måneds tid. Men da det ofte er de samme der ikke kan lade hende være, tog hun simpelthen sin kameramobil og optog en sådan hændelse. Og så gik hun ellers ind på politigården og anmeldte dem.
Det gjorde mig både meget nervøs, men samtidig også pavestolt. Tænk at hun tør gå imod strømmen, også er hun MIN datter.

Nå nu vil jeg ikke sidde her mere. Sengen har kaldt i lang tid, men jeg kan ikke sove, alt det her flyver rundt i mit hoved.

Jeg kan jo også spørge Bange
Er der nogen herinde fra SOL der enten er flyttet fra Kbh pga. balladen, eller overvejer det?

Forstår dig. 2500 Valby
Nu skal du kun være bange for at blive røvet i dit eget hjem af øst-europæere....

- de er ikke kendt for at have ret mange våben, de tæsker dig kun....

- LORTELAND !!

og VKO gør ikke en skid øv altså
De snakker og snakker - men intet sker!

Jeg overvejer at flytte helt ud af landet!

Det kan du lige tro drudeheksehyl
Jeg er i den grad værdig med Københavner ballade,jeg orker ikke mere.
Så jeg har taget fast ophold i endnu en skov,den er muligt endnu mere uden for lov og ret,end der hvor jeg før boede.
Det var lang tids magteløshed,der fik mig jaget på den anden side af Storebælt.
Dødskørsel i min skov,folk der kom og gik og svinede som det passede dem.Da min bil en dag var hærget,efter en tur til København,så gav jeg op.Jeg var rasende og det bliver værre og værre.Så længe politiet er så ufattelig bange for de unge(særlige grupper),så længe skal de få Hovedstadsområdet for sig selv.
Jeg tør selvfølgelig ikke skrive hvem jeg mener,der styrer byen,det giver verbale klø...men vi ved det jo alle.
Her er fred og fordragelighed...super dejligt.[f][f]

I den grad,, sjoveren
For godt fire år siden..

ja og vi tog anonym
Turen fra Brønshøj og op til en lille by udenfor skive, det er dejligt at gå rundt i danmark og kun møde dansker.

JEG er fra Vordingborg :-) Ananym
Det er rigtig hyggeligt og idyllisk dernede, jeg tror i bliver glade for det. Der er masser af natur, hav og sejlmuligheder, Vordingborg havn (meget nydeligt kvarter), der er byliv, en masse små øer man kan besøge, strande samt motorvejen tæt på men dog uden at den er en støjgene.

Jeg er fra Kalvehave der ligger 20 km fra Vordingborg, inden du kører over til Møn. Der er mange fra store byer der er flyttet til Sydsjælland og har fundet sig rigtig godt tilrette :-)

Jeg tror i bliver rigtig glade for det :-)

Tillykke med det!

Jeg bor selv i Københavns nordvestkvarter. Jeg vil ikke sige jeg er nervøs, men jeg bliver stinkende arrig når jeg hører om folk der bare er så hjernelamme at de bare går og skyder omkring sig og kan ramme hvem som helst.

El eller andet sted, kan jeg ikke lade være med at håbe at de udrydder hinanden - og uden at involvere os!

Ja der er hyggeligt Vordingborggenser
og der er ved at komme lidt liv i kluddene dernede efter en lidt død periode.

Er selv fra Vordingborg og kan da være at jeg flytter tilbage når jeg bliver ældre og stifter familie

godt gået !! Anonym
tilykke og held og lykke med det nye sted...Det er bare for meget at man er nødt til at flygte fordi Danmark er blevet så voldig...De klare det ikke særligt godt hverken politikerne eller polititet...Vi skal ikke have fler udlændinge ind ,end landet kan magte,det er jo det der skal til....[:O]

jeg ville også !!!! Anonym
stikke hale mellem benene hvis jeg boede på Nørrebro...Jeg er ikke sikker her hvor jeg bor , her også ballade,men ikke så slemt endnu,men det kommer helt sikkert,for der bliver ved med at komme udlændinge til landet,nu også Østerupæer som er meget afstumpede når de laver forbrydelser...tilykke Danmark nu er vi dansker blevet så bange så vi må flygte i vores eget land...Politikerne og politiet har den store skyld for at det er gået så galt...[:O]..............

Jeg mangler tiltro... Bange
...til at den konflikt kan løses indenfor den nærmeste fremtid. Jeg tror simpelthen at den stædighed og mangel på sund fornuft fra de voldspsykopater (det vælger jeg at kalde dem, både danskere og indvandrere) efterhånden er så indgroet i dem, at politikerne og politiet kan prøve hvad som helst uden den mindste effekt.
Og hvis deres hensigt er at skræmme, har de sgu gjort et ordenligt stykke arbejde.

For pokker, hvor jeg glæder mig til flyttebilen holder ved vores dør om et par uger.