Fatter ikke hvordan

Fatter ikke hvordan Slankepigen
vi i år 2008 stadig kan opleve at mange mænd ingen repekt for kvinder mange steder hvis ikke over hele verden! Det gør migh harm og så vred for hvad F.... bilder mænd sig egentligt ind?

Jeg anklager IKKE alle mænd, men synes alligevel det er ufatteligt når man tænker på hvad mange mænd forlanger af kvinderne og alligevel undertrykker de kvinderne.

Man skulle prøve at lave det omvendt og så se hvordan mændene ville have det med at være underlagt kvindens tarv og så kunne det måske være at de fandt ud af og behanlde kvinderne bedre.
Vi har lige så mange og meget behov som mænd har, lige så mange håb og drømme og ønsker om at nå nogle ting!

Dette kommer af alt det jeg har læst og hørt osv om alt det men ligenu blev jeg harm pga jeg læste i ttv om en kvindelig politichef blev skudt af de F**** talibanere....

Normalt er jeg ikke voldelig men nogengange får jeg altså så lyst til at vise dem deres egen medicin!!!! og det gælder alle der tror de skal være herre over andre![:(]

dit indlæg må Anonym
Være et udtryk for undertrykkelsen af mange indvandrer kvinder.
de er født til fangenskab i familien . Og manden kan behandle dem som de vil [:*(]

Ja da - for danske mænd dulkis
- bærer da kvinderne på hænderne, sålænge de kan blive fri for at ydmyge sig med at holde døren, trække stolen ud og betale....[:(]

Enig, men... vingerafvoks
Jeg er enig i at kvindeundertrykkelse er noget skidt, men vi skal altså lige sætte tingene i perspektiv. Kvinder har været undertrykt siden tidernes morgen, og det er kun indenfor de sidste 100 år at der overhovedet er kommet bare en lille ændring i millioner af års evolutionshistorie.

Jeg siger ikke at der ikke kan gøres mere for kvinder, men man kan heller ikke forvente at vores biologi skal ændre sig lige så hurtigt som vores idealer. Tænk på hvor heldige danske kvinder er: de kunne være blevet født i Afrika eller andre steder, hvor kvinder bliver behandlet HELT anderledes end i vores lille smørhul her i Norden.