Fattig Danmark

Fattig Danmark Udlands Dansker
Da jeg i flere år har været bosat uden for Danmarks grænser, anskuer jeg måske "tingene" anderledes, eller ser dem fra andre vinkler. Har netop læst debatten vedr. person som har 6000 kr. til rådighed, jo efter min vurdering er denne person måske ikke fattig, men mindre stillet. Det må være meget svært at nyde livet med et så lille rådighedsbel¢b. Det som gjorde mig bekymrede, var at mange andre i debatten gav udtryk for de havde mindre !!! Vågn op Danmark, det kan ikke være rigtigt. Den eneste grund til denne fattigdom er statens tyveri fra befolkningen.

Det er jo en holdning dulkis
men da en stor del er nogenlunde lige meget "på røven" og min påstand er at fattigdom er relativ, så går det nok alt sammen, når der er så mange i smme båd.

Som Hausgaard siger og den regeringens politik:"Tag penge fra de fattige, for dem er der flest af."

Og så er 6000 altså ikke "et meget lille rådighedsbeløb" - Du skulle læse tråden godt igennem, den ville du kunne have voldsom udbytte af.

Du ser det hele fra en anden vinkel. mandaabenraa
Fra min vinkel.
Landsorganisationen af arbejdsledige LA har et blad . LA bladet nr. 31 marts 2006 side 16.
www.ladk.dk
Så skal du se lave satser som kommunerne arbejder med.
Ifølge et brev fra en minister , bliver der ikke lavet om på de satser , de er rimelige mener han , det mener jeg så ikke.
Samtidig er der i Danmark arbejdstvang for kontanthjælpen , straks aktivering arbejder man også med. Klappe kassen i , hvis man ikke vil arbejde for denne lille latterlige "løn".
Kan du så ikke betale dine ting , har vi incasso firmaer , incasso advokater ( det er fame dyrt do).RKI. i 5 år - DET giver problemer.
Så har vi fogedretten der kræver at pante dine aktiver - det kan være bilen , og lignende aktiver.
Det giver fattigdom , mennesker der har en uoverskuelig tilværelse.
Mange børnefamilier bliver sat på gaden , der var ikke til huslejen.
Der er mange måder at blive fattig på , eller gælds slave.
Tusindvis af mennesker skal have julehjælp for at få en rimelig jul.
Jo , det går ufattelig godt i Danmark.
Nu er der mangel på arbejdskraft , men arbejdsgiverne kræver mange gange , noget der er umenneskeligt - stress syge mennesker giver det så.
Mange mennesker er presset økonomisk , og det er ikke altid deres egen skyld , men meget lave indtægter eller lavere indtægt , men de samme udgifter.
Den unge mand bliver presset til at arbejde for 5638,-kr. pr. mdr. af kommunen , ingen ansatte ved kommunen vil arbejde for den lille latterlige indtægt - men det er OK. mener en minister.

Fattigdom i Danmark , er ikke det samme som i de fattige lande , de burde kunne løse deres fattigdoms problemer , der er jo penge nok , når det er noget med en krig.

Livet er hårdt , når man ikke kan overskue , om der er penge til husleje m.m. , til næste gang man får penge.

Mange mennesker får nu et godt liv. mandaabenraa
Der er mangel på arbejdskraft.

Og til Lady in red - det er V , K og DFs. skyld....
Det var i DERES regerings tid....

Hvad betaler du i forsikringer? komododragon
"forsikringsselskabernes tyveri"...for nu at bruge din retorik...??

Nej, den danske model er sgu god nok. Lad os endelig bevare den!...den er der mange rundt om i verden der misunder os når alt kommer til alt.

Måske rider du lige nu på en bølge af succes og alt glider derudaf. Men ingen kan spå om fremtiden og du kan pludselig blive ramt af ulykke eller sygdom. I den situation er det jo ikke så tosset at have et socialt sikkerhedsnet der gør, at man ikke behøver at flytte ud i rendestenen.
Jeg ser absolut intet forkert i at man er solidarisk med dem som er knapt så heldigt stillet.

Alt i alt gider jeg dårligt høre på alt det jammer over vores skattetryk. Enten har man ikke helt forstået hvad det drejer sig om, eller også har man et lettere alternativt menneskesyn.

svar Udlands Dansker
Nu er jeg bosat i Spanien ! Her findes system ( gennemf¢rt af Franco ) som hedder Social Seguridad. Det betyder alle Spaniere og indvandere er 100 % sygeforsikring-og dette tiltrods for skattetrykket her er langt under det danske. Naturligvis har man mulighed for at tegne private forsikringer, hvis man vil !!! Desuden er standarden på hospitaler her langt over den danske ( taler af egen erfaring ). Levestandarden i Danmark er i dag europæisk set gennemsnitlig og den gennemsnitlige levealder i Danmark er under det Europæiske gennemsnitlige niveau.

Er du tovlig? Dansker1236
6000 kroner til rådighed om måneden, ved du hvad en på SU får? 4500 kroner, ved du hvad en invalid får i pension ? 8000 kroner og så siger du 6000 er lidt, det er sgu da RIGT.!!!!

Hvad laver du i Spanien og brokker dig over DK som du ikke engang lever i?

Brokker mig ??? Udlands Dansker
Jeg brokker mig ikke, jeg undres bare !! Hvordan kan man leve for så lidt.
Desuden anskues ting , i mange tilfælde, bedre udefra !! Og nu er Danmark jo en del af EU.

Du har ret jo da...
Fattigdom er fakta i dagens Danmark og det værste er at DF som er støtteparti for regeringspartierne er fulde af løgn hver gang de åbner munden med påstande om, at de er danskernes vel og væ`s garanter og det ser mange danskere uden at gjore noget for at ændre det. Fogh og finansministeren lyver hele tiden de siger at det er skattestop, det bliver bare lagt på hverdagens omkostninger(børnehaver, skolerbøger, mad og tøjvarer, forsikringer, el-gas, varme, tandlæger, briller, lån af musik på bibliotekerne, husleje,kan blive ved og ved at remse op), nu vil de snart lægge 100 kroner til lægebesøg. Danskerne er en pleget folkefærd men de gider ikke kæmpe for bedre livsstandard, de fleste vælger sine plegeånder, forstå hvem det kan.

Det vil være sund for mange mennesker at rejse og ser lidt rund omkring sig for at få øjnene åbnet

Abe aaaabenraaaamand
er lige hvad du er