FCK eller BIF eller Esbjerg som mestre?

FCK eller BIF eller Esbjerg som mestre? BIF fan, men ikke FCK hader...
Min mavefornemmelse er, at FCK nok skal løbe med sejren igen i år, men BIF har forstærket sig mest, men Michael Laudrups holden fast i en 433 gør formentlig, at de bare ikke får scoret de mål de skal.
Siden BIF gik væk fra 442, er det ikke blevet til noget mesterskab. FCK spiller en pseudo 442, og er blevet mestre?!

Esbjerg er vel lidt lige som Herfølge - store ét år, men forsvinder ned i midterfeltet igen i år.

Eller?

Esbjerg el_amante
Til Bifan ´en

Ahh tror nu ikke vi skal glemme Esbjerg, de har vist rimeligt godt spil her i Toto cuppen, vundet over Nice, det er ikke helt dårligt. Nu støder de så ind i Schalke, ønsker dem al den held og lykke de har brug for.

Angående Fck, må man sige de starter rimelig godt, spiller 10 mand mod AAB, og vinder stadig kampen....

Esbjerg vs FCK! BIF fan, men ikke FCK hader...
Ja okay, godt nok har Esbjerg vist gode takter i Totocuppen, men det er nu også ret svingende modstandere man møder, og det er ikke altid at der bliver stillet op i stærkeste formation. Selvom den giver adgang til UEFA cuppen.

Jeg synes bare, at Esbjerg mangler det magiske ekstra for helt at være med i toppen. Og med f.eks. en Tommy Bechmann der nu er forsvundet til Tyskland, og en Berglund som nu ikke rigtig kan overraske nogen mere, så har jeg svært ved at se dem virkelige presse på i toppen hele sæsonen.

Til gengæld så synes jeg FCK mangler at forstærke holdet mærkbart. Jo der er unge på vej, men jeg tror deres forsvar kommer til, at koste dem lidt for mange point denne her sæson!

Er bange for Esbjerg går hele vejen BIF styrer
Esbjerg var helt klart det bedste hold i Superligaen i sidste sæson. Koldblodigheden svigtede dog i de sidste fire kampe, og det kostede mesterskabet. Ærgerligt for Esbjerg. Med Toto Cup'en in mente og gode resultater i træningskampene op til den nye sæson ser jeg Esbjerg som et utroligt farligt mandskab. Et mandskab, som i den nye sæson går hele vejen.

OOOBBBBB rubbles
Hvorfor nævnes der ikke OB eller FC Midtjylland! 2 stærke kort i kampen om top 5...

OB... Bif fan...
OB er klart et hold som man skal regne med i toppen - men jeg tror det bliver en gentagelse af sidste sæson, hvor de ikke helt står distancen.
Men flot resultat mod BIF igår.

overraskelser el_amante
Jeg tror nu nok at Esbjerg stadig kan overraske:)

Til gengæld tror jeg at Brøndby også vil overraske på den negative måde.

I forhold til FCK spiller de altid med de samme forsvarere, modstanderne kommer til at kende dem bedre end deres kærester. FCK har 8!!, som de kan sætte ind på forskellige steder i forsvaret, og hele tiden overraske modstanderen.

Forstår ikke hvorfor Bjerregaard ikke punger op med nogle flere gysser. Nu har de godt nok købt lidt ind. Men det er på midtbanen og angrebet.

TOP 5 el_amante
FC midtjylland kan hvis der spil kommer til at fungere måske true 2. og 3 pladsen, det samme med OB

Men 1. Pladsen vil nok desværre gå til FCK, da de er den klub med den største trup og økonomi.