Fed koncert i Horsens!

Fed koncert i Horsens! Sunshine2
Lader til der er mange brokkehoveder på solen og i formiddagsaviserne efter den koncert med vor tids største kvindelige ikon ( kan man vist godt kalde hende) Mange af dem er jo nogen der ikke har været til koncerten- så denne tråd er mest for alle de glade :-) Havde vi en go' koncert??? Tusind tak til Horsens ny Teater- Frank Panduro og Horsens by for arrangementen, som forløb godt trods 85.000 mennesker....Lad os få nogle positive oplevelser:

Slet ikke....!!! atc13
Synes bare altid en sag skal ses fra flere sider.
Jeg tror skam gerne på,det var en dejlig oplevelse.Var der desværre ikke selv...
En debat belyst fra forskellige sider,giver vel altid det mest nuancerede indtryk.

KH Stjerneskud

das jacob.lykke
godt at høre det var en god koncert :) vil lige høre om der var kø ved toilettet?! ;)

hørte man var 142 om hver toilet de stillede op, puha, man skal godt nok ikke vente til sidste øjeblik så, hehe

mh Jacob

tror da vist icarus
folk der var til koncerten sover længe i dag ;)

er også en af dem der desværre ikke kom afsted, havde godt nok fået tilbudt nogle billetter...men knap 1000kr havde jeg altså ikke lige....me fortryder selvfølgelig nu at jeg ikke gjorde noget mere for at finde dem.

håber de der var afsted har haft en fed aften, har desværre intet set fra koncerten, udover lidt i nyhederne kl.23 iaftes.

Så som så MereteF
Lod mig overtale i et svagt øjeblik til at tage med, og andre saørgede for indkøb af billetter.

Der sluttede så mine positive oplevelser i den forbindelse.

Koncerten var ikke synderligt fed. Alting var godt nok MEGET stort - untagen oplevelsen. Madonna var laaangt væk, lyden var i perioder ganske dårlig, og det hele virkede snarere som et danseshow en som en rockkoncert.

Koreografi og effekter virkede således altafgørende snarere end kontakten med publikum.

Gavin DeGraw koncerten jeg var til i tivoli forrige fredag var eksempelvis betydelig bedre - og meget billigere.

Øv, øv

hmm.... maelek
Madonna...det lyder ikke særligt ophidsende, hun har vidst nok haft sin storhedstid. Nu presser hun bare citronen og scorer kassen.
Hendes musik er ikke hva' den har været...
Men hva', folk er jo så forskellige...

super koncert trille
Vi havde en super koncert - kan slet ikke genkende al den kritik - vi stod i midten foran en af skærmene og Madonna var da meget langt væk men jeg havde ikke forventet andet da 85.000 er ret mange;0)Hun sang super, danserne var super dygtige og lyden var god!! Ja jeg er glad for jeg fik den oplevelse med;0)

Ekstra Bladet Lisa Dupont
Er da vist på vej til en lille krig mod Horsens hva !!
Personligt syntes jeg koncerten var ganske udemærket og jeg er ikke engang den største Madonnafan. Jeg stod godt nok ca midt i og jeg kan da levende forestille mig man nede bagved ville have problemer, men helt ærligt hvad forventer man med 85000 tilskuere, at alle kan sidde og dufte Madonnas parfume !

Ekstra Bladet er efter min mening upartisk og som københavner skammer jeg mig lidt over dem !

Jalousi er en grim ting og selvom jeg da selv gerne havde set Madonna i KBH (er jo en del nemmere) jamen så så kunne jeg sagtens nyde arrangementet i Horsens.

Tak Horsens

Venlig hilsen
Lisa

sjovt metalinvader
som byen Horsens og Leif Panduro skal stå skoleret i medierne for at lyden var dårlig at folk ikke kunne se noget.

Man kan jo kun ryste på¨hovedet.. Horsens by og LP har sikkert ikke det mindste at göre med lyden og hvordan fanden kan man forvente sig at 85000 mennesker alle skal ha' perfekt udsyn??

Jeg har sku väret til flere store koncerter der jeg har väret laaaangt fra scenen men der er så meget mere i at gå til koncert end "perfekt" lyd og udsyn. Det handler om samvärd med andre mennesker og at have det sjovt eller på dansk "hygge sig" Hvis man vil ha' "perfekt" lyd og udsyn så köb en DVD!

Jeg skal selv til horsens for at se Rolling Stones . Jeg er ikke präcis fan, men vil lige se giraffen för den dör. Jeg forventer mig hverken "perfekt" lyd eller udsyn.. hvad jeg forventer er glade mennesker i fest stemning, öl i stride strömme, sorte t-shirts m stones-logo og en smule kaos (for det skal der til)

og by the way... der skal selfölgelig väre trafik problemer når 85000 mennesker går hjem på samme tid =)

ROCK ON,

Metalinvader

Det synes... Malona
... at være et gennemgående argument at man jo ikke kunne forvente at alle, særligt dem i den bageste halvdel, skulle kunne se godt, når der nu var 85.000 mennesker.

Nej præcis. Der har vi problemets kerne.

Horsens VILLE have koncerten, så man skulle partout have plads til alle disse mange mennsker. Madonna ville jo ellers lægge koncerten et andet sted... av, av.

Så Horsens fik plads til alle tilskuerne, og kunnne tillige tilbyde Madonna en god pris; man betaler jo ikke moms på de kanter...

Madonna var således tilfreds - hun tænker jo på pengene -, Horsens Ny Teater var tilfreds - de tænker på deres prestige -, og tilskuerne var, skal vi sige, stærkt delte i deres opfattelse(!)

Bedre havde været at der ikke var lukket flere ind, end at alle kunne se og høre ordentligt, eller at koncerten havde været holdt et andet sted hvor man stadig kunne lukke 85.000, og samtidig få ovenstående opfyldt.

Lad mig derfor præcisere det omsiggribende argument:
Man kan ikke, når Horsens Ny Teater er koncertarrangør, forvente at alle, særligt dem i den bageste halvdel, skal skulle kunne se godt, når der er 85.000 mennesker - eller bare over 45.000, så til Horsens Ny Teater: Det var en fuser!