Fede mennesker er et miljøproblem

Fede mennesker er et miljøproblem aegtedansk
Hvorfor er der ikke mere fokus på de fede og deres medvirken til klodens klimaproblemer? Fede mennesker spiser mere end alle andre og forbruger mere brændstof når de skal transporteres rundt. I Canada havde et luftselskab besluttet at fede skulle betale for to passagerer hvis de fyldte to sæder. Men nej, det må de ikke siger en domstol der dermed ophøjer politisk korrekthed til lov. Luftselskabet får dermed kun en billetpris, selvom de fede optager to pladser og formodentligt endda vejer mere end to personer og så bruger mere brændstoft en to normale mennesker.

Tænk hvor meget CO2 forbrug de fede er skyld i og at det er samfundet og andre der skal betale for deres uhæmmmede forbrug af fødevarer. Har man bil skal man betale vægtafgiftr. På samme måde skulle de fede mennesker betale en afgift til staten fordi de vejer for meget. På den måde kunne man få skatterne ned eller deres vægt.

rolig nu ! Morfar
Hvor er det godt vi har ytrings frihed, og at dumhed heller ikke straffes, så du kan komme frem med de mest nedrige bemærkninger og [:$] jeg kan fortælle dig, at du er snot dum [:D]

Ang. aegtedansk FinnL
Altså kære ven...
Du må have mindst ti brødre/søstre for så dum alene kan man ikke være..!!

God weekend

fra en fyr som vejer 133,1 kg

Dumhed? aegtedansk
Kan du sige noget fornuftigt eller hvad?

Hvordan mener du samfundet skal tackle de fede mennesker?

Han har jo ret også dansk
Udover at de fede er storforbruger af brandstof, nok ikke så meget, men så har de store problemer, med helbredet, rigtig mange overvægtige, har sukkersyge og hjertekar problemer, de ligger også længer tid på syghus og det er bevisligt, at de overvægtige koster samfundet mere i sygdomme end ryger.
Ligeledes er det intet problem for en ryger at gå på arbejde, men en fed på 150-200 kg kan som reel ikke passe et job og er derfor på pension.
De har også tit og ofte problemer med knæ,ryg og andre led.

Ligesom at det nu er forbudt at ryge på spisesteder, skal det være forbudt for fede at, spise fed mad på spisesteder og ligeledes skal det være forbudt for fede at købe kager og slik i forretninger og sidst men ikke mindst, skal der pålægges en afgift på 100% på tøj til fede.
Men til gengæld, skal sæbe til fede være meget billig, for de lugter sku.

Det er en horribel tankegang celina
Har I fundet jer nogle nye yndlingsofre? Sådan startede det også i tidernes morgen, sparterne smed de gamle, de syge, de handikappede og nyfødte med fejl ned ad en skrant, for de var til ingen nytte, og så kan man komme med mange eksempler i løbet af menneskernes historie. Behøver jeg at nævne, hvad nazisterne gjorde ved forskellige folkeslag? Er I virkelige så perfekte?
Med en trist hilsen

Det er..... piglet45
...utolerante mennesker også. De udleder så meget kulde, at der ikke findes nok varmekraftværker nok til at opveje. DET kan blive et miljøproblem.....

Holddaop........ Mugshot
aegtedansk - du MÅ da mangle noget at gå op i, seriøs ting CO2 problematik, men altså.........!!!!

[;)]

en ting til celina
Ægte dansk er du vist ikke, for en ægte dansker har en anden tankegang og indstilling til andre mennesker, den som de er kendt for, humane, tolerante og venlige! Prøv at kigge på dit stamtræ, og se hvilke af dine forfædre har sendt videre til dig den forgiftede tankegang. De var nok ikke ægte danskere!

Muligt, nu er der også dansk
Ikke ryger at gå efter, de betaler i det mindste, kæmpe skatter og afgifter, med deres rygning og nej jeg ryger ikke.

Men du ved godt at stærkt overvægtige, har større problemer med helbredet, de har ofte led, smerter grundet overvægt, rigtig mange har sukkersyge og hjertekar sygdomme, de er også længer tid om at komme sig på efter en operation, end en normal vægtig, ligeledes, skal der flere sygplejsker til at vende en 150-200 kg tung mand og tage ham op af sengen, end hvis han vejede 80 kg,der skal gøres noget, helst gerne det jeg skrev, hvis en fed går ind i bageren og køber nogle flødekager, skal bageren sige, Dem kan du ikke købe, du er for fed og derfor ikke lovligt.

dvs: ikke ret mange også dansk
Er dansker,der har været drevet hetz mod ryger her på solen de sidste 3-5 mdr og alle har klappet i deres hænder,
Mener også at havde set dit navn mellem dem der var imod ryger, så er du heller ikke human og tolerant og venlig[:)]

Lad os lave en arbejdsfordeling aegtedansk anvica
Du jager de overvægtige, så jager jeg alle de dumme. Iøvrigt burde du ændre dit alias til aegtedum

Helt enig Mamm
Hvorfor er det forkert at udskælde fede mennesker og fortælle ens mening om hvilke belastninger de giver samfundet. Men omvendt er det helt reelt at udskælde rygere og give dem en ordenlig overhaling fordi de har valg at ryge???

Eks.
Man sidder ved et middagsselskabog pludselig kommer samtale til at spore sig ind på rygning. Jeg fortæller så at ,ja jeg ryger, og min sidekammerat kommer så med den bemærkning, at det er da meget usundt og virkelig farlig og om jeg ikke har tænkt på alle de sygdomme man kan få og at det lugter utroligt fælt.
Mens jeg sidder der og siger, jo,ja, det kan jeg da godt se og jo jeg burde vel også gøre noget ved det....så lægger jeg mærke til at der sidder en stor dame overfor mig og nikkende følger med i samtalen. Her kommer så min undren - hvorfor er der ikke nogen der siger noget til den fede dame??? Hun er sku da en ligså stor udgift, hvis ikke mere, for staten og jeg betaler sku da meget for at de gå til lægen/sygehuset så ofte.

Hvorfor er der ikke nogen der siger fede ko - prøv at feje for egen dør først!!!

Hvorfor er det så uacceptabelt at give tilbage af samme skuffe til fede mennesker, når det nu er SÅ acceptabelt at udtrykke sin mening om rygere???

hvad med dig selv? hjyty
bruger du ikke miljøskadeligt shampoo, sæbe og andet? det gør jeg ikke jeg køber kun det mest milde, og spiser du ikke konventionelt, så du støtter sprøjtning af naturen? Jeg spiser stort set kun økologisk, til gengæld vejer jeg 120 kg. Det er ikke fordi jeg æder som et svin, som du skriver, men fordi jeg har en sygdom, der gør at jeg ikke kan forbrænde kulhydrater. Hvad med rygere, og deres rygerlunger og kræft og hospitalsbesøg? Hvis vi skal regne alle detaljer igennem på den måde, så får vi sørme travlt hva? Held og lykke med udregningen!

Latterligt indlæg aegtedansk
Du er kun ude på at saboterer emnet der er alvorligt.

Nånånånånå aegtedansk
Det var ikke meget at du kunne berige debatten med, men fint at du ikke vil se at de fede udgør et problem. Her er det endda så stort at andre skal betale ekstra for at de fede kan få en flyplads.

Hvem er de intollerante? aegtedansk
Det er da vist de fede der kræver to sæder til en pris. Skal andre med normal vægt så have et sæde til halv pris?

Fedme er en sygdom En eller anden
http://www.sundhedsguiden.dk/article.aspx?categoryId=2103&article=2382

Rent faktisk er fedme en sygdom som kan behandles ved omlægning af kosten, motion etc.

Man skelner mellem almindelig overvægt og fedme.

Jeg mener at det er da op til folk selv hvad de spiser og hvor "fede" de er, men jeg vile mene at man kan da godt gøre opmærksom på det hvis man kender personen. Det bør selvfølgelig gøres på en måde hvor man ikke kritiserer men fortæller at man er bekymret for personens sundhed. For fedme er jo tit noget som er psykologisk, man spiser fordi man er trist etc. At gøre opmærksom på det til enhelt fremmed person ville jeg aldrig gøre.

Man skal bestemt ikke jage de overvægtige. De ved jo udmærket godt at de har et problem, ligesom dem som ikke spiser noget og får anoreksi.

Der skal være plads til os alle tykke som tynde.

nej ikke latterlig også dansk
Men mere for at sætte dit indlæg i et større perspektiv.[:)]

ahammm celina
Det var vist den anden Celina med stort C! Men ja, jeg bryder mig ikke om rygning, delvist fordi jeg havde 2 skorsten som forældre, som ikke tog hensyn til os, børnene, og jeg gik konstant forkølet pga det indtil jeg flyttede hjemmefra og slap for røgen! Og jeg har ikke fulgt deres eksempel! Rygerne må gerne pulse løs og ødelægge deres helbred, hvis det er deres mål her i livet, men de skal tage hensyn til ikke rygere, for det stinker ad h.... til bare man kommer forbi dem, så sidder stanken fast i tøjet og håret!
Med venlige hilsner
celina

Tag det nu med ro, "ægtedansk". piglet45
Hvad betyder egentlig det nick.....? Hvis det betyder det jeg tror, er jeg glad for at jeg er svensk.

Dine informationer er for det første ikke opdaterede, og for det andet er matematikken heller ikke i højsædet.

Flyselskaber må GERNE tage 2 x billetpris hvis passagereren fylder 2 sæder, og hvis de gør det, mister de ikke penge. Når en passager optager 2 pladser, fylder han/hun for 2 mennesker.....ikke sandt. 1 enhed der vejer 200 kilo, eller 2 enheder der vejer 100 kilo hver. Vi ER enige om at det er det samme, ikke også? Hvordan får du det så til at de overvægtige er en brændstofsluger? Jeg ville nærmest sige det modsatte. De optager måske 2 sæder, men de har kun bagage med for 1......

Er du også klar over hvor mange normalvægtige mænd, der er 190 eller over, der vejer 90-100 kilo.....?

Desuden har flyselskaberne lov til, for fly-sikkerhedens skyld, at nægte alt for overvægtige at flyve med dem.

I øvrigt laver flyselskaberne flyvesæderne mindre og mindre, da de på den måde kan klemme flere sæder i på flyverne og dermed tjene flere penge. Selv normalvægtige mennesker har problemer efterhånden med at få ordentlig plads til sit korpus.

Og for en anden gangs skyld......jeg beriger debatten med det jeg har lyst med, ikke hvad du gerne vil se.

hvad skal vi så gøre ved dem, mener I, celina
nu at vi er i gang med at sortere folk i forskellige kategorier?

http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/fc_midtjylland/article1087907.ece

Fede stinker da også dansk
Også, har du prøvet at sidde ved siden af en rigtig fed person og her taler jeg ikke om en der vejer 10-20 kg for meget, men en på sådan 150-220 kg, de lugter og hvorfor skal vi udsættes for deres lugt.
Og du skal ikke bilde mig ind, at hvis du på gaden går forbi en der ryger, så stinker dit tøj og hår, så er du sku da syg i bolden.

de har forhøjet stofskifte og sveder mere? celina
Det gør vi alle sammen, hvis vi ikke vasker os! Jeg har da også siddet ved siden af slanke mennesker, som stank forfærdeligt! Det er muligt, at jeg er syg i bolden, men jeg kan mærke den lugt længe efter! Måske har jeg en god lugtesans (ikke ødelagt af røg på trods af min barndom[;)]! Og nej, jeg er heller ikke overvægtig, så jeg prøver ikke at forsvare dem! Hvis de er så stor en belastning for naturen, hvad skal vi så gøre ved alle de svin, køer og pesticider, som er de store syndere i økologien? Lad os blive alle sammen vegetarer!
Ak, jeg elsker en god debat, når jeg ikke har nogen at tale med!
Med venlige hilsner
celina med lille c[:)]

Snart skal biograf og teaterstole udskiftes Læser
Det læste jeg forleden.

Kærlig hilsen

Læser

SKAT fandensollemor
ER DED EN IDE AT BETALE SKAT EFTER VÆGT , lægerne FÅR INDBERETNINGS PLIGT TIL SKATTEVÆSNET. EN SLAGS VÆGTAFGIFT!!!! svar Tak

Hvis du er en ægte Dansker Blåøje
er jeg pinlig berørt over at være af samme nationalitet som dig.

Jeg tror ikke på at det her handler om CO2, hvis det gjorde var der nok andre ting du kunne tage fat på. Jeg tror du er en lille klam sociopat der bliver høj af at forage andre. Du er ynkelig.

I Danmark er det allerede sådan Sandra Ergun
Da jeg arbejdede i SAS var det allerede sådan. Bruger du to sæder, betaler du for to sæder. Og det er hvadenten du bruger sædet til et barn, en guitar eller dig selv! Mener også det er sådan hos mange andre luftfartselskaber i Europa

Får man så penge tilbage Tanja!
hvis man er undervægtig?

Meget mærkelig debat det her :-D

du bliver fed efter en voldtægt eller incest Anonym
eller måske vold og så skal du slås oven i hovedet bagefter med, at din psykiske beskyttelse...nemlig ved at blive fed og ikke attraktiv, så du undgår flere voldtægter osv..

Ved du hvad, faktisk forsøger jeg bare at fortælle dig at fedmen ikke altid er grundløs..oftest er den det ikke, så køl lidt ned !!

hilsen en slank..

Ja. la34sf
De bruger for meget co2, men det gør de rige sku også, ligemeget om de er oppustet eller tynde som et forskallingsbræt, når man tænker på at sådan en skidespræller sider i et hus på måske 500 m2 og skal varme det op så kalorius ikke blive kold i r...., og samtidig flyve og sejle og køre planeten rundt så alle kan se giraffen, så det er nok der man kunne begynde at spare, men de stakkels rige bliver jo nødt at vise omverden at de er kommet til mønt, så skide vær med planeten, ham skal jo heller ikke være for evigt.

Bvadr komododragon
er du nazist??????????

Rygning VS. overvægt komododragon
En ryger med KOL er sandsynligvis lige så uarbejdsdygtig som en svært overvægtig. Men lad nu det ligge.

At sammenligne hvilke af de to laster der er værst er sgu da noget af det mest åndsvage jeg længe har hørt.
Begge dele er usundt. Koster givetvis samfundet penge, det er hvad det er. Men det værste er da at man bliver syg af det.

I burde stå sammen imod intolerante sundhedsnazister som aegtedansk og hallodu.
De vil ingribe i folks privatliv og det er klamt udover alle grænser.
Folk skal i princippet have lov at æde og/eller ryge sig ihjel hvis det er det som de ønsker. Men anbefalingen skal være at lade være.

Nu hvor du i din brilliante visdom er inde på at slik og kager til overvægtige skal forbydes og tøj til overvægtige belægges med særlige afgifter. Jamen lille frøken knivskarp - hvordan fanden vil du lige håndhæve det???
Hvordan kan du se om en T-shirt størrelse XXL bruges af en meget tyk eller meget stor, men ellers tynd person. Hvem skal checke og håndhæve et kageforbud?

Det med sæben tilslutter jeg mig. Men kun af en årsag - Din mund stinker omvendt proportionalt af din forstand - Så i guder hvor den hørmer[;)]

Du burde være taknemmelig komododragon
du får førtidspension. Kommunen stiller en el-scooter til din rådighed, så du kan rulle ned i Fakta efter madsherry, citronmåne, krydderboller, leverpostej, ren pilsner, småkager, cerutter og se & hør.

Kommunen hjælper dig med el og varme og lejlighed, så du kan sidde i din varme lejlighed i et af lejerbo's byggerier og se dyreprogrammer på tysk TV og høre Richard Ragnwald.

Jeg har tidligere foreslået komododragon
"aegteusympatisk".

Men omvendt; angreb er jo efter manges mening det bedste forsvar og måske skulle man også foreslå: "aegtestakkel"

To sæder for et sædes pris aegtedansk
Sådan var dommen i Canada:

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1087756.ece

Det er så anderledes i Danmark, men hvorfor er der begrænsninger i vægten på håndbagage, når der ikke er det tilsvarende for vægten af personen?

Det er vist dig der er nazi komodo aegtedansk
Det er diskrimination at folk ikke betaler efter vægt og forbrug.

Var du tysker komododragon
og havde du levet i 1930'erne ville du været blevet belønnet for dit menneskesyn og din iskolde kynisme.

Idag vil man nok bare sige at du er en ganske lille, ubetydelig og harmløs knaldperle[;)]
Men der findes en klub for landsbytosser med disse sygelige synspunkter. Den ligger i Greve ovre på Sjælland et sted. Bor du derovre kan du sikkert nå den på din elscooter.

Du er helt forkert på den (gg) flaks
Hvis du kikker på hvad en dansker(eller vestlig forbruger for densags skyld) bruger, alt i alt. Så skal der ca 4 planeter, med ressourcer i form af olie, metaler, fødevare og kød kvæg til at opretholde den livsstil som vi er vant til.
Er du klar over hvor meget energi alene du (ja dig) banker af, som ikke er livsnødvendigt.

har du bil, så hjælper du endnu mere. Man kan godt leve uden bil, også selv om man har børn. lol
Og de madvare du konsumere, de bliver hentet for noget af dets vedkommende, fra den anden side af jordkloden. Har du hørt om CO2 regneskab ved transport?
Dit og dine børns legetøj bliver lavet i Kina og transporteret på enorme mærskdampere over havet her til DK.

Husk hver gang du peger finger af andre, peger 3 tilbage på dig selv.
Fed eller ej.

Ang vægtafgift, hvor skal det stoppe? Skal forældre betale afgift af deres børn så skolen/instution/mm betales den vej? Jeg har ikke børn og kan ikke se hvorfor jeg skalbetale til andre børn. De har vel selv valgt at sætte dem i verden? Eller hvad? Og rygere, de kan jo betale afgift for den forurening de lave ved røgen og det affald de smider efter sig(skod og pakker). Og jeg tror ikke på den fordom om at de afgifter der er på smøgen dækker alt hvad der er syghusudgifter mm.
Man kan jo blíve ved. ;)

Håndbagagen fordi Natürlich
det kan udgøre en sikkerhedsrisiko. Håndbagagen skal for det første kunne være på hylderne i kabinen. For det andet, HVIS nu en defekt låge skulle åbne sig og tasken falde ud og ramme én, kan man godt overleve at få 8 kg i hovedet.


Man følger kg reglerne fra ældre tid. For det første fordi der ikke rigtig var problemer med folks vægt i samme grad som i dag og for det andet, fordi det er dybt diskriminerende at lave den forskel på folk.

lol Når Tynd og ryger
Det ok at ryger skal ud og ryge alle andre stæder ind i hjemmet, det også ok at de skal stæmple ud i arbejdstiden for at ryge. Men de fede kan bare æde så meget de vil på arbejdspladsens regning så snart de fede bliver nævnt så er man ikke rigtig klog har megninger der passer 30 og hvad i elers ikke kan skrive her inde. Som om det er ok der bliver kørt herts mod rygerne men de fede er fredet. Not det er et problem, deres egen og drop den der med det er en sygedom, for så er rygning det også. Spis sund og godt men husk også at stoppe ikke bare spise 24/7

Hov du glemte NoBody
at skrive Tynd klog ryger Bare der var flere som dig[:)][:)] Selv en nogenlunde tynd ryger