fede mennesker er være en rygere

fede mennesker er være en rygere Daniel
Jeg synes personligt at fede mennesker skulle have samme kommentere med på vejen som rygere. Det sker ofte at jeg for følgende kommentar med på vejen når jeg sider og ryger en cigaret. ” Hvorfor ryger du, ved du ikke det slår dig ihjel”, uden at føle nogen form for foragt for denne person som sagde dette. Men hvis man gik hen til en fed person og sagde, ”Du skulle ikke spidse den der is, da du allerede er for fed, det slår dig jo ihjel.” Er man lige pludselig intolerant og jeg ved ikke hvad.
Det vi mangler, er oplysning på fede ting. f.eks. på flødeis skulle, der stå ”Hvis du spidser dette, er overvægtig og ikke dyrker motion så lad være med at spidse dette, du dør. Måske vil en overvægtig person så tænke en ekstra gang inden vedkommende proppede en liter fløde is i ædesækken. Efter en sådan kampagne, vil det være ok at sige til fede, jeg synes ikke du skal spidse den der burger du dør jo.

Hilsen Daniel

Stakkels.. maia
Stakkels fede, rygere...alle deres favorit-indkøb ville i så fald være klistret ind i advarsler...

Du glemmer den lille forskel at fede mennesker som regel har det psykisk dårligt med deres vægt og udseende. Det er de færreste rygere, der ville bryde grædende sammen over at blive gjort opmærksom på, at rygning dræber..
Hvor i mod: "Hey...Titanic, skulle du ikke snuppe en gulerod i stedet?" ikke er særlig pænt selvom det er velment.

Det vil være godt Lone
Jeg er selv lidt for tyk, og en påmindelse om at det ikke er sundt for mig ville virke afskrækkende. Måske skulle der også være et billede af fedt omkring hjertet lige som der er billeder af rygerlunger på pakkerne i England

Dårligt eller ej ... Anonym
..... andre mennesker end rygere, som ikke kan "kontrollere en eller anden form for forkert forbrug", burde stadig gøres opmærksom på det !!

Vi koster jo alle penge her i samfundet ..... hvorfor er det kun rygere som skal jagtes, fordi de gør noget "forkert" ?

Rygere kan også ha´ det psykisk dårligt ..... f.eks. ved at tage på, fordi de stopper med rygning !!!

Så blir´ de jo fede, ikke ?

ADVARSEL padborg1
Jeg syntes der skal udsendes en advarsel mod typer som "anonym". De har ikke andet konstruktivt at bruge deres tid på, end svine andre til. Mage til intollerance skal man da lede længe efter.På et eller andet tidspunkt bliver de også sundhedsfarlige.
Nej lad os få et skilt til at sætte på disse åndsamøber så vi fede og rygere kan få lov til at gå langt uden om dem og få lov til at ryge og "fede" os i fred. Vi skal nok selv finde ud af at gøre noget ved problemet - når tiden er inde til det.

hmmhmmmm hhmmmmm
1: Er du gammel nok til at ryge? Altså ikke for at være led, men du staver ikke for godt.
2: Folk som kommer med kommentare om rygere, burde holde deres kæft, men mindre at man ikke må ryge på stedet man befinder sig.
3: Nej vi skal sgu ikke have advarsler på is og alt muligt andet. Jeg er ikke særlig fed, faktisk lidt tynd, og jeg elsker is, chokolade osv, og jeg gider ikke at have alt muligt lort til at stå på mit slik. Slik er ikke den eneste grund til at folk er overvægtige, det kan også være sydomme, eller genetiske ting.

4. Rygning er mere usundt end usundt mad. Der er ingen som har fået kræft af at spise mars-bar dagligt.

5. Jeg har intet imod rygere, og overvægtige mennesker

det var dog en hæslig stavemåde stavekontrollen
Rygere der ikke kan stave er nok det værste.

Og hvad med dig - du kan ikke engang stave Stella
være? Der skal at foran...Den måde du mener det på ender det på et ekstra RE.
kommentere? Igen at foran. Prøv med kommentarer!!!
for=får....
Spidse??? Det er sgu da ikke en blyant... Prøv spise..
Og så nævner vi slet ikke din ordstillling...

At der sidder en og spiser is får jo ikke dit tøj til at stinke..eller du udvikler heller ikke lungekræft af deres uvaner.
Du har vist mistet for mange hjerneceller ved brugen af dine cancer-pinde.

ret krm
jeg giver dig fuldstændig ret.

Re: Daniel hugo1980
Hej Daniel.

Denne debat har tidligere stået på, så jeg vil kort beskrive forskelle og ligheder mellem rygere og fede mennesker.

Både rygning og fedme er sundhedsskadeligt. De er begge to vigtige årsagsfaktorer til bl.a. hjerte-karsygdomme og kræft. Rygning er den vigtigst årsag til rygerlunger og lungekræft. Fedme er desuden en af de væsentligste årsager til type-2 diabetes mellitus. Set fra et sundhedsskadeligt og samfundsøkonomisk synspunkt, er rygning og fedme mere eller mindre lige slemme.

Forskellen ligger i at, mens fedme kun er skadeligt for den overvægtige, påvirker en ryger også hans/hendes omgivelser. Passiv rygning er årsag til nogle tilfælde af lungekræft. Dette i sig selv er evidens nok til at sige, at jeg er mere imod rygning end mod overvægt. Hvis du kan argumentere imod dette, vil jeg meget gerne læse dit næste indlæg.

I er skøre her ! Linea & Line
En starter en dabat om fedme, som for os er en ok. debat..ikke nok med det er ligeså sundhedsfarligt som at ryge, så fylder de meget overvægtige for 2 når man sidder ved siden af dem i bussen føler man sig sku kvalt, og de sidder endda kun på den ene balle.

Og hvad pokker har stavning -rygning og grovæderei med hinanden at gøre..stave korrekt eller ej, i ved hvad der menes..myreknipperi..de må være de overvægtige der reagere sådan, de føler sig stødt.

Go dag fra os to..som ryger men ikke spiser alt det dræbende.

Nope Stella
er skam helt normal-vægtig.
Men han rakker ned på folks svagheder...Så han skulle selv lige "smage". Og ang at stave. I kunne nu OGSÅ bruge et stave-kursus.

Selvforherligende staveamøbe Proud dolphin
jeg synes bare lige, at en person der staver så dårligt og udtrykker sig så elendigt skulle gribe i egen barm inden vedkommende ytrer sig om emner, der tilsyneladende ikke er gået i dybden med.

Må jeg foreslå at tage en folkeskoleeksamen

Gørt nåj anjonym
Hva betyjer ded enlig om mand kand stave æller aj, ded er væl egge det avgørende, mand ka da got ha en meneng ujen at kunde starve heldt kåregt

DER ER FORSKEL!!!!!! cece
der er bare lige den lille forskel at ryger også er til fare for ANDRES heldbred!!!, det er ikke kun skadligt for rygeren, men også for dem i hans/huns nærhed, tilgengæld er det ikke skadeligt for andre hvis en person vælger at skade sit EGET heldbred med mad.....
ergo, du kan IKKE sammenligne :O)

Synes det er for lavt KHN
Jeg er selv ryger og hører ofte samme gloser angående rygning og ja, det er hammer irriterende, men lad nu det ligge.

Der er nogen overvægtige mennesker som ikke kan gøre for de er overvægtige. Jeg synes det er beskidt at svine mennesker til, som ikke kan gøre for, de tager på bare de ser en is. Jeg er ikke selv overvægtig, men kan sagtens forstille mig, hvordan det må være. Jeg tror mange overvægtige har det svært nok i forvejen og måske skulle man bakke dem lidt op istedet for at blande dem ind i sager som denne. Hvorfor skulle de ikke have ret til at spise en burger??? Liver ville da være trist, hvis man "kun" skal være fornuftig hele tiden.
Vi der ryger bestemmer selv om vi vil ryge eller ej, mange overvægtige bestemmer ikke selv, så det kan ikke samlignes.

Der findes så også overvægtige som spiser og spiser, men de generer ikke nogen. De har måske selv valgt at være overvægtig, men det kan da ikke generer eller komme dig ved om de spiser en is eller ej. Man kan som ryger tage hensyn og ryge i de områder hvor det er tilladt.
Jeg synes iøvrigt, at alle burde tage lidt mere hensyn til hinanden.

Kanon Stella! støtter
He he. Godt gået dér. Fik mig sgu til at trække på smilebåndet. Det er nemlig rigtigt :-)

Hvis du skal kaste med sten, så sørg for de er stavet rigtigt! DonRane
Jeg synes personligt at fede mennesker skulle have samme kommentere(kommentar?) med på vejen som rygere. Det sker ofte at jeg for(får?) følgende kommentar med på vejen når jeg sider og ryger en cigaret. ” Hvorfor ryger du, ved du ikke det slår dig ihjel”, uden at føle nogen form for foragt for denne person som sagde dette. Men hvis man gik hen til en fed person og sagde, ”Du skulle ikke spidse(Blyantspidserens afløser)den der is, da du allerede er for fed, det slår dig jo ihjel.” Er man lige pludselig intolerant og jeg ved ikke hvad.
Det vi mangler, er oplysning på fede ting. f.eks. på flødeis skulle, der stå ”Hvis du spidser(ok,det var ikke bare fede fingre) dette, er overvægtig og ikke dyrker motion så lad være med at spidse dette, du dør. Måske vil en overvægtig person så tænke en ekstra gang inden vedkommende proppede en liter fløde is i ædesækken. Efter en sådan kampagne, vil det være ok at sige til fede, jeg synes ikke du skal spidse den der burger du dør jo.

Hilsen Daniel

RE: Daniel hugo1980
Kære Daniel.

Du skrev den første indlæg, som startede en diskussion omkring rygere og fede mennesker. I stedet for at læse de svar du fik og reflektere på dem, skriver du præcis det samme igen. Du vil bare have ret. Det er dårlig stil.

Husk: En overvægtig skader ikke sine omgivelser, men en ryger skader sine omgivelser. Så er det sagt for den 117. gang!!!

Hahaha... jimmy_pop_ali
En dejlig, rammende og ikke mindst humoristisk pointe :o)
Way to go girlie...
Jimmy...

..og dovne, fede rygere er værst! Egoland
Der er ikke noget værre end DOVNE mennesker, som hader fysisk udfoldelse og foretrækker både chips og smøger istedet! Og de værste er dem, der brokker sig over at man selv er aktiv!

Man bliver derudover også uintelligent af ikke at dyrke motion mindst ½ time hver dag - og her er en lille gåtur hen til kiosken bare ikke nok - man skal helst op omkring maxpuls et par gange...desuden føles det herligt bagefter og man har slet ikke lyst til at leve usundt!

Tag udfordringen op, dovne mennesker, det er til jeres eget bedste!!

Frauds relations teori jK^
Jeg er hverken fed eller ryger og har heller et problem med ryger eller "fede" mennesker - Daniel du burde læse Frauds relations teori, så ville du få et chok. Den eneste grund til du har skrevet dette indlæg er at du selv har problemer og derfor skyder "skylden" på andre end dig selv. Jeg er 110% sikker på at du er den eneste der har problemer her i denne debat....

Du kan ikke engang forsvare din egen debat - tag dig lidt sammen og kom videre og LAD VÆRE MED AT SKYDE SKYLDEN PÅ ANDRE!

Til jer andre tag dog hinanden i hånden og hjælp hinanden til et bedre liv end alt det pis.

Du er grim SUK
Hendes sætning starter i overskriften!
Du siger 3 kommaer? Når du ikke vd hvad et komma er, så luk din klamme røv.
Det er punktum .
Det er komma,

Prøv at få dig en kæreste i stedet for din lolitadulle.