FEDE VISER SYMPATI? SYLVIA?

FEDE VISER SYMPATI? SYLVIA? mortensupermand
det er nye tider på sol..fed håber i en nedenståender " tråd " at fck kommer længere næste år....jamen dog!

og hvor er sylvia?

nuvel jeg holdt jo selv med fck igår, da de jo er danmarks flagskib, men man jo bare sige at de var simpelthen for ringe....men det er jo klart at vi ikke kan sammneligne vores turnering med de store udenlandske..!

ps. jeg finder det dog flot at de i det mindste da har gjort det rimeligt!

og de der nu skaber i fryd over at fck er ude....de er sølle, og skal huske at 3-1 mod benfica, er lidt bedre en 0-4 mod en tysk bundklub - frankfurt!
men la nu dem ha det lidt godt idag....smil..!
der sker jo ik så meget positivt på vestegnen, og ka de tabe ex. 2-0 til randers ( altså med samme målforskel som fck igår ), ja så havde de da vist fået rigtig røvfuld af benfica....de er som sagt lidt bedre end frankfurt..!

pps. og når det så er sagt, så skal don ø se at få investeret i lidt bedre spillere på enkelte vigtige pladser, hvis man vil længer, oph hvis man vil fortsætte med at være milevidt foran B.jerregårds I.nddoktrinerede F.åreavlere..!

og se så og få en anstændig bane igen, hva..den er da uværdig..!

hygge

MORTEN SINDBALLE DIN CAPSLOCK SIDDER FAST mortensuperspand
forza fc

Undgå indlæg uden andet indhold end frustrationer Debatregler
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sylvia?? FCK (Glumsø)
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=17&conference=180&posting=849961