Feder Nutella?

Feder Nutella? Victoria's Mor
Hejsa.

Jeg er et GARANTERET MEGET dumt spørgsmål! Feder nutella meget? Har kigget på varedekl. bag på, men der står det ikke. JEg hentyder til kalorier og kulhydrater.

Jeg er en ret overvægtig ung mor 22 år, der eeeelsker chokolade og Nutella. (Det er ikke ret tit jeg spiser nutella, men en gang om måneden kan jeg virkeligt godt få trang til det i en uges tid...)

Håber på nogle ærligt, fair og IKKE diskriminerende svar.

‹(•¿•)›

enkelt pingvinspasser
Det kan besvares ret enkelt: Ja *s*

selvfølgelig jetpost
feder det, og det rigtig meget...100 g. indeholder 31 g fedt, hvilket betyder 530 kalorier. For det kan du drikke knap 1,5 liter cola med sukker.

jajaja jaja
det kan du tro det gør. ØV

øhhm, nej... Jonax
Hejsa. Nu har jeg spist nutella dag ud og dag ind i knap 8 år. Jeg er 15 og jeg vejer i hvert fald ikke for meget. Nærmest for lidt, på trods af min "nutella-afhænighed". For spiser det ikke kun én eller to gange om dagen. Men op til flere gange om dagen. Og det eneste jeg får ud af det er dårlig ånde og bumser... Men for satan, hvor smager det godt...

Jonax.

mon ikke.. leasen
Det kan handle om din alder, dine gøremål, din aktivitet? og hvad med din forbrænding af hvad du spiser? mon ikke den kære mor på 22 har et andet stofskifte og reagerer anderledes på nutella?

Jo nutella feder meget. jeg vejer selv en del for meget, og har det selv stående i skabet.
det er fint at spise det en gang imellem - og skrab det af på brødet... så både holder det længere og du spiser mindre af det...

som andre også nævner, så er cola heller ikke godt.. det er chips og chokolade (som nutella jo også er) også! alle de gode ting skal man holde sig fra... specielt hvis man tager på bare af at kigge på den slags... suk.

men man skal tage livet som det er, og gøre som man vil, men husk også dit helbred :o)

Ja Nutella feder diætisten
Men det er jo ikke kun Nutellaen der er problemet, for du spiser det vel ikke med en ske? Du har formentlig også noget under og er det franskbrød kan du lægge 280 kalorier og 51,3g kulhydrat til.

Hvis du vil tabe dig er det en dårlig ide at spise det en uge om måneden.

Når du nu er så vild med det, så kunne det jo være din præmie. Hver gang du har tabt et kilo kan du spise et stykke med Nutella - hvis du kan nænne det.

ja, eller måske hellere kondifreak
ja, eller også kan hun løbe en tur på 10km i højt tempo - derved får hun forbrændt nogle af kalorierne (intet under at hun er overvægtig) - at drikke 1.5L Kola (eller hvad det nu hedder, rør ikke den slags) hælder ligesom i den forkerte retning...

sammenligning jetpost
det var bare til sammenligning så hun kunne se hvor slemt det var.....der er ingen der siger at man skal hælde cola ned hver dag

nutella non fedt
........JA.

Ja det feder mia262
Ja nutella feder da det er rent sukker og har en høj fedt procent .. Det bedste er at lave om på dine madvaner i det hele taget .. Byt nutella maden ud med en marmelade eller honning mad hvis du får trang til søde sager .. Men det er ikke kun nutellaen der feder men også andre usunde ting du spiser ..

Ost, spegepølse og leverpostej feder også meget selvom man måske ikke tænker over det.

Og kiks, chokolade, chips og popcorn er også meget fede snacks.

I stedet kan du starte med at bruge vingummi, lakrids, tørrede frugt men det bedste er nu normale frugter.

Ellers kan man jo også bare spare lidt på sovesen og skære fedtkanterne af ved f.eks. flæskesteg og sådan og gå et par ture og være lidt aktiv.

Om nutella feder kommende diætist
Hej Victoria's mor
Folk har vel nok givet dig nogle "gode" svar hva'.
Alt hvad man spiser feder i princippet, der er kun nogle ganske få ting som har den modsatte effekt som eksempelvis helkogte æg, som kræver mere energi for kroppen at forbrænde end ægget giver. Dette er dog ikke noget tip om at du skal spise æg, for virkningen er minimal og der er mange andre ting ved æg som ikke er godt, f.eks. sætter det dit kolesterol i blodet op.

Så mit svar er at ja Nutella feder for det gør stort set alt du indtager. Tilgengæld har nutella den fordel at det indeholder meget fedt i forhold til sukker og dermed har et lavt glykemisk indeks hvilket betyder, at dit blodsukker ikke fare i vejret for efterfølgende at styrtdykke så du igen får træng til søde sager. Så lidt nutella i ny og næ gør ikke noget, det er bare vigtigt også at få ordentlig mad og sørge for ikke at spise for meget.

Tjoe Andersigne
Ja. men der kan jo være forskellige måder at spise det på. Putter du smør under, så får det lige et ekstra nøk opad.

Men hvis det er en galoperende chokoladetrang, så er en rugbrød med nutella da klart at foretrække frem for en snickers