Fedt Fattigt Aftensmad

Fedt Fattigt Aftensmad Baron von Tim
Hej jeg tænkte på om , der ikke var nogle der kunne komme med nogle opskrifter på fedt fattigt mad.

fedtfattig! atlas anon
kig ind på fedtfattig.dk

fedtfattig aftensmad mtcus
Hej du! jeg er selv på fedtfattig mad, og har fundet mange gode opskrifter mange steder på nettet. Find opskrifter og der vil næsten altid være fedtfattige retter. Og på biblioteket findes et utal af bøger med fedtfattig mad så der er mange muligheder. der er også en gratis sundheds og slankekur på nettet. Hvis du er interesseret kan jeg finde den til dig. Hilsen maitc.

Opskrifter Bimmer
http://www.weightconsultants.com/da/

god bog beirut
hej
Kræftens bekæmpelse har lavet en kogebog/hæfte der hedder hurtig mad med mange grøntsager.. Det er en rigtig god bog med gode opskrifter..og det er hurtigt.. tit en del hurtigere end frikadeller og brun sovs.. Men anskaf dig en food processor eller en stavblender ellers bliver du hurtigt ked af det.. Du kan sikkert bestille den på deres hjemmeside..

Hmmm... Anonym
Tænkte lige om grunden ikke er, at når man søger fedtfattige opskrifter (og andre opskrifter) her på nettet fra andre brugere, så er meningen med det vel fordi at man søger noget godt som ér smagt og kan anbefaldes...
Har ikke lige nogle på lager selv, men ville skam gerne ha nogle gode opskrifter, hvis det var fra brugerne selv, og ikke en kæmpe søgen på nettet og i bøger, da det jo næsten er et helt gedemarked, fordi der er så mange.

Hilsen fra fyn

-----------------