Festugetema skræmmer indvandrere!!!

Festugetema skræmmer indvandrere!!! symbiosen
Ifølge Multikulturel Forening i Århus er bh'er, der hænges op som udsmykning i gaderne, og plakaterne med det kønshårsinspirerede trekantslogo simpelthen mere, end de fleste kan kapere.

Det er da også for galt - kan man ikke tage hensyn til middelalderen???

Rabih Azad-Ahmad mener dog ikke, de provokerende indslag af den grund burde fjernes fra festugen.

Nåhh - det er da fint - at de ikke kræver særrettigheder denne gang?

Ifølge Rabih Azad-Ahmad risikerer Århus Festuge at byens indvandrere ellers afskriver folkefesten permanent - hvad er problemet?

Bazar Vest er da sikkert mere hyggeligt og velbesøgt, og så undgår man den ballade der kunne ske i midtbyen.

Hellere forebygge end helbrede!


Tralala...............

Lidt ligesom dengang komododragon
en engelsk kommune forbud griserelaterede symboler.

Ingen tvivl om at der er kræfter der gerne vil have indført de samme tilstande herhjemme.

Det er allerhøjest til at trække lidt på smilebåndet af. Hvis de er allergiske overfor BH'er og trekantede symboler så må de sgu gå udenom. Som du siger kan de tage ud i Bazar Vest istedet. Så er de da sikker på ikke at støde på tøj der er frækkere end heldragtsburkaer i brunlige nuancer. Selv Modild ville ikke føle sig krænket der.

Kan ikke helt marw
lade være med at ryste på hovedet!
Hvis de sarte indvandrere ikke kan tåle udsmykningen under dette års festuge, så må de sgu lukke øjnene eller blive derhjemme.
Det er nu en gang ikke den mørke middelalder vi lever i, og hvis en række lyserøde BH'er eller et billede af en trekantet dørmåtte forarger dem så meget, så undrer det mig lidt, at der ikke er sagt noget om div reklamer på bus-syoppestederne med næsten nøgne piger! Det gør ikk noget så længe de får noget at se på, men hentydningen den er farlig!!!???

Fatter det ikk helt og syns det er lidt latterligt!

Knus Molle ;o)

Hvis man går abcd&e
en tur i Århus midtby her i fest ugen og ser på menneskene omkring sig, ser det nu ikke ud til at temaet har skræmt nogen som helst mørklødede væk.
De er der i lige så stort antal som før, så mon ikke det bare er en enkelt akkari type der giver ondt af sig?

Jeps symbiosen
Og Peter Plyds og Rasmus klump?

Grotesk!

Trekantet dørmåtte! symbiosen
*LOL*

Joo! symbiosen
Moske - du har ret?

Akkari ved vel alt dette!!!

I en kælder sort som kul..... mummi-39
-aller dybest nede, var et lille musehul og en muse rede osv.. Skru op for lyden, jeg synger sku da faktisk godt…… Herlig dansk børnesang by the way ;o)) Som jeg nok har sunget for mine tøser 100 vis af gange og når de en dag vil begave mig med børnebørn, så vil jeg synge den for dem også ;o))

Jeg synes dette her tendenser ret så kraftigt til dobbeltmoral der vil noget, inden for egne rækker……Og dobbeltmoral…. -det er da ellers noget der er så typisk dansk så det gør helt ondt…?? Er nogen mon ved at lære danske unoder…??

Ikke senere end i torsdags var jeg på lidt power shopping med min datter og vi var i en kælder butik, ejet af en, med anden etnisk baggrund end dansk….

Der kan købes små… -og vi snakker meget små g-streng trusser… -godt de er billig ved køb af flere, for det er ikke meget stof man får for pengene… - ligeledes kunne købes nogle lak lignende installationer, som end ikke jeg kan finde hoved og hale på/ i og der er lagt op til fantasien…….. - jeg ser det også dette lidt som at, bare de selv kan lave penge på noget , så er tro og religion sat på Stand By…´ Nååå nej, det er nok den danske dobbeltmoral, de er ved at tage til sig..!!-at de nu vil til at evt. sætte/snige en dagsorden ind for Århus Festuge… Det skal de ikke bryde sig om og kommer heller ikke til det, er jeg sikker på ;o))))))

Med ønske om en dejlig week-end


/Mummi

-der lige faldt over denne og den “Måtte” have en kommentar, da jeg klart higer om vore traditioner og dem skal ingen komme og lave om på..!! Plads til alle….-men vi var her først..!!

*LOL* symbiosen
For fanden - upps, tale pænt - det er jo weekend!

Åh, Gud..!! mummi-39
-Og Herre min skaber ;o))


Det må være ren kådheden over at det er så dejligt vejr og mere er i sigte til en dejlig week-end ...

-der fik mig til at kamme helt over ;o))


/Mummi

Dejligt vejr................ symbiosen
Og Herre min skaber !!!!

Lad nu ham/hende/den - hvile i ro og mag!


Hygge.