Fik en ikkeryger fyret i dag

Fik en ikkeryger fyret i dag Den Ærlige
På vores arbejdsplads, er vi nogle som ryger, vi har vores eget rum, hvor vi kun kan sidde få ad gangen, og blandt vores kolegaer, er der en kvinde som bare ikke kan tie stille, det er nåå, skal du nu forpeste det hele igen, og det er for dårligt at staten skal betale for dine sygdomme. Ja alt sådan noget, det er sku træls at høre på hver dag.

Ja så ville skæbnen,at her til fyraften så jeg hende stikke en rulle skraldeposer i sin taske fra rengøringsrummet, kunne ikke dy mig, da jeg så chefen, så sagde jeg til ham, troede ikke at det var lovligt at stjæle fra sit arbejde og fortalte så, hvad hun havde stjålet, han kaldte hende ind og sjovt nok, skal hun ikke møde mere.
Så nu er der et brokhovede mindre på arbejdsmarket.

::KkLLKIMM Lærer-Andersen
Stikkersvin, sådan nogen som dig skulle køres en tur i skoven, tvinge dig til at grave et dybt hul og så smide dig i, og begrave dig og smide nøglen væk..!

betale mere i skat fty
tak, nu ska vi alle betale mere i skat fordi der fik du en på kontanthjælp

Hvorfor i.... Bullerfnis
...alverden, lader du dig overhovedet lade dig gå på af det? Og ja, hvis I har været forholdsvis nære kollegaer, syntes jeg du er for langt ude. Skal du fortælle mig du ikke har taget en kuglepen med hjem eller lign. fra dit arbejde. Så lyver du!!!

Og hun skulle bare ha`lov Ikke rygeren
at genere dem hver dag det er OK synes du - det rager ikke hende hun behøver ikke det rygerum, de typer skal lære at opføre sig ordentligt de foretog sig ikke noget ulovligt færdig med det.

Nåååårh anonym
Sagde du arbejde? Du mener ikke børnehave?
Det er sgu da endnu et bevis på at rygere er mindre begavede en andre.
Tænk ar nedværdige sig selv til at rende chefen i røven og sladre om sine kolleger.
Vor herre bevares.

puha hehe anonym
altså jeg er både med og imod dig, jeg er selv ryger... og alle rygere høre i dag om hvor ulækre de er osv.. altså selvfølgelig er det ret så irriterende at hun sagde de ting men så er det jo bare at agumentere imod hende,, vi ved alle det ikke er sundt at ryge, meeen der er ligeså mange der aldrig har røget og fejler det samme som rygere gør eller kommer til at fejle...
synes du skulle have sagt noget til hende istedet for at stikke hende, vi alle har taget et eller andet på sit arbejde det er sq efterhånden meget normalt.. og så for en rulle affaldsposer? hmm, kunne forstå lidt bedre hvis det omhandlede mange penge eller lign. som i andre muligvis ville blive beskyldt for.. MEN EN RULLE AFFALDSPOSER, COME ON...!

synes ikke det er en fair måde du anonym
udtrykker dig på.. bare fordi man er ryger betyder det sq ikke man er mindre begavet... jeg kender alt for mange IKKE-RYGERE der da slet slet ikke har opfundet den dybe tallerken... så stop da lige dit barne-sure pis!!!

Ikke fair jahja
Du burde skamme dig. Man løber ikke til chefen for en rulle affaldsposer. Du bliver vel ikke afkrævet løn for den tid du snakker privat, eller tiden du spilder med at ryge. Har du ikke en kuglepen eller blok derhjemme fra firmaet? Føj du er en led person.

Er tyveri ok? MikeFive
Du siger dermed, at det er i orden at stjæle fra sin arbejdsplads eller??
Men ok.. Jeg kan godt se potentialet.. Det er fair, at arbejdspladsen betaler for eens affaldsposer, kaffe, kaffefiltre, toiletpapir, papir til printeren derhjemme og måske en blækpatron i ny næ???

Det glæder Gurli Margrethe
mig meget, at så godt som alle her, tager afstand fra den slags ussel hævntogt!

Havde det ikke været mere regulært, at sige til hende, at I ikke gad høre på hendes kommentarer til jeres rygeri?

godt gået moddi
måske lidt ondt, men alle de i k k e ryger er sgu bare så selvgode

Ja da MikeFive
Man skal edderhugme være en sølle person, hvis man gør sig til tyv for en pose AFFALDSPOSER.. Klokken er 18:04, du er sigtet for affaldsposetyveri :)

Hehehe hallodu
Endnu et fake indlæg fra en fanatisk ryger, som den forleden med en der fik en anden fyret. Fatter ikke at SOL lader den slags tåbelige indlæg blive på debatten.

Skam dig Anonym
Fair nok at du melder tyveri til chefen, man kunne dog ha snakket med kollegaen først, men måden det er gjort på er så skammeligt [:/]

Tænk at være så ryger-racistisk, så er du ik en skid bedre end hende.

la hende da brokke sig, og nu ved jeg ik hvordan det er, men nogen steder kan det være et problem for ikke.rygere hvis rygerne går til pause i tide og utide, det er bare mere legalt at gå ud at ryge, frem for som ikke ryger at holde en kort pause[:(]

du kunne ha snakket med hende om problemet eller have tiltalt dette for chefen, hvad jeg forstår udfra din historie, handlede det ik om tyveri, men at du bare ville slippe af med den "trelse" ikke ryger [:(]

Du burde skamme dig, håber du har en dårlig og grim smag i munden. havde det været en af dine ryger buddies var dette nok ik sket [:/]

håber sgu aldrig jeg får typer som dig til kollega

tyveri er alvorligt anonym
så ved jeg godt at nogle ikkerygere vil påstå at rygning er ligeså alvorligt men din tænkte pagt om at hvis jeg må stjæle så må du ryge er godt nok for åndssvag [:O]

sikke en generalisering Anonym
jaja det er ok at anmelde for tyveri, men grundlaget er forkert, og alle ikke rygere blev her sat under en kamp

nu ved vi ik hvordan situationen er, men det kan ligeså godt være, de går ofte ud og ryger, men der blir set ned på hende hvis hun tar en pause. sådanne arbejdspladser har jeg været på, og er sgu trels hvis man i løbet af dagen kun har 1 frokost pause, og ellers skal løbe og knokle mens ens ryger kolleger hver 1-2 gange i timen holder rygehvil, og der bliver så set ned hvis ikke rygerne også holder pause....

det er sgu da lige så umoralsk, så vi ved ik alt fakta

syntes bare det blev anmeldt på forkert grundlag og er simpelthen for barnligt, er ok hvis holdningen var at man ik accepterer tyveri, men her gives det udtryk for at det klart var en mulighed for at "SLIPPE" af med ikke rygeren[:/]

det var s'gu noget rigtigt svineri julius1307
Hævner altid en grim ting, så tro endelig ikke at jeg betragter din indsats som en heltegerning. Og sg mig så lige, havd en rulle skraldeposer har med et rygerum at gøre?
Nej den, der opfører sig på den måde, er sgu en led satan, g det er uanset om hun er ryger eller ikke-ryge, for de to ting har absolut intet med hinanden at gøre.
Så pil du bare glorien ned igen, den passer ikke til en ussel, ukollegial sladrehank.
Min væmmelse ved det du har gjort kender ingen grænser, og jeg er glad for, at jeg ikke kender så usle personer som dig


jeg er ryger, sku' jeg måske lige tilføje

misfostået Anonym
det var ikke der jeg ville hen????????

Det jeg mener er, at det er helt ok at melde for tyveri, men er da barnligt man gør det af det grunlag man vil slippe af med en person, syntes ikke tyveri er ok, og hun fortjente at blive fyret for det, men syntes udtrykket i indlægget var for langt ude [:O]


min mening er så også at man jo ik ved hvordan deres holdninger ang pauser og rygning, og personen der indgav indlæg, skældnede ik mellem 2 ting der intet har med hinanden at gøre, der gives klart udtryk for tyven blev anmeldt for at vedkommende så ik kunne være trels mere, med kommentarer.

man burde nok til at starte med ha snakket med hende, hjalp det ik til chefen, så han kunne ta en snak ang rygerpolitik, osv og man fandt en løsning alle kunne være tilfredse med.

men tyveriet var ikke ok

enig Anonym
kan kun give dig ret

er du bindegal? anonym
selvfølgelig skal han da anmelde synderen. imorgen er alle jo undermistanke for tyveriet.
og stop så dit ævl om hævn og ukolegial sladrehank.
hvis din nabo voldtog en kvinde, så kunne vi andre da være kolde i røven overfor dine motiver for at anmelde ham. bare at voldtægtsforbryderen blev fanget. [;)]
hvad rager det sagen at du anmeldte ham fordi at du ikke kunne lide hans måde at klippe hækken på?
vi ønsker bare at han bliver gjort ansvarlig for hans gerning.

sådan er det også i denne sag om tyveri fra arbejdspladsen

og dagen imorgen? anonym
der står kvinden måske inde hos chefen og bedyrer hendes uskyld så alle er under mistanke. man kunne endda forestille sig at hun havde set noget angående den kollega der trak hende til side i denne yderst pinlige situation.
med mange debattørers syn på rygere, så kunne måske endda forestille sig at hun prøvede at understøtte sit argument med udsagn om denne dovne ryger osv.
jeg syntes at det er ok at hun blev knaldet og kan han fryde sig over at det er en kollega som han ikke har det godt med i forvejen, så har han ikke gjort andet end at fryde sig ligesom mange kollegaer gør hver eneste dag når der bliver afskediget.

Hvad i hede Julius Cæcar
hude...... osv... har en rulle poser at gøre med en voldtægt? Sig mig, er du ravende skør?

så ka' de lære det kylli
Det er nemmerlig rigtigt, mange ikke-rygere er så skinhellige og kan de få en ryger fyret gør de det, hvis rygeren overtræder reglerne, så det er sgu fint med din handling, jeg havde gjort akkurat det samme, hvis jeg var dig.

ingenting anonym
for mit indlæg handler slet ikke om voldtægt eller tyveri men om grunden til at anmelde kriminalitet.
der er åbenbart temmelig mange herinde der syntes at kriminalitet ikke skal anmeldes.
jeg syntes at kriminalitet skal anmeldes og som det står i mit indlæg så er det mig ligegyldigt om anmelderen anmelder på grund af at han ikke kan lide den kriminelles måde at klippe hæk på. bare at han anmelder da det væsentlige er at stille den kriminelle til ansvar.
er du enig?

Fake indlæg er dog selvtænkt Rygeren
dine er kopier.

Du er da Anym
Du er da en helt,klap dig selv på ryggen,håber du rammes af nemesis og rygerlunger,føj for en kollega at skulle gå side om side med.

HVAD?!? tiguaren
I er vist ikke særlig smarte at rende rundt og få hinanden fyret...

Ikke-ryger eller ryger... man burde ikke få hinanden fyret, og sådan er det bare!

Jeg er ved at være træt af at høre på fygere, der brokker sig over, at ikke-rygerne brokker sig over, at rygerne brokker sig over dem, osv.

Så jeg ved ikke lige, hvorfor du skal spille hellig. Det er VIRKELIG flot, at du har gjort en anden arbejdsløs... især hvis hun elskede jobbet[:/]

Ja, du må jo hade det, men den, du fik fyret, har til dels ret, og rygning ville have været ulovligt, hvis det blev opfundet i nutiden.

MEN det er lovligt, så jeg har ikke noget problem med det, så længe I ikke er skyld i andres lungekræft pga. passiv rygning.

Og til sidst: Der må virkelig være krig mellem rygere og ikke-rygere, hvis I render rundt og får hinanden fyret. Tænk lige over, at hun ikke sladrede hver gang, du tog en kuglepen med hjem fra arbejde[:/]

Mvh. Tiguaren.

fygere? osepind
hvad er det?

Endnu et nightnurse
fake indlæg - det vrimler med dem på debatten i øjeblikket .........!!!

dejligt at se dig her igen julius1307
det er dejligt at du er kommet tilbage, tiguaren, det var ikke det samme uden dig. velkommen hjm igen

osepind... Mig...
hvad er det?

den sædvanlige forfølgelse af tigaren sikkert[:/]

det er latinsk for f.eks. Jane
"du er en idiot"

Tiquaren har faktisk brokket sig over kritikken men jeg vidste ikke det var så slemt endnu[:/]

Hvor sidder..... guldfinn6340
nøglehullet i et hul i jorden?Hvis man ikke har seriøse kommentarer, kunne man prøve noget nyt; Lade være med at kommentere.

Du har da haft lov.... piglet45
...at husere i lang tid.....

Men herregud..... piglet45
Det er et fake indlæg Tiguaren. [:D]

Ja....og specielt... piglet45
...i samfundsproblemer. Har du lagt mærke til det....? [:D]

Tak... tiguaren
...men min uddannelse forhindrer mig desværre i at deltage lige så aktivt, som jeg gjorde i sommerferien[:)]

Selvfølgelig;-) tiguaren
...men derfor kan man vel godt slå sin pointe fast, når man har muligheden[:D][:D][:D]

Næ det gør NoBody
du vel ikke så længe det har noget at gøre med folk der ryger, men endelig en der kunne vise at også ikke ryger er helt "lovlige" og jeg ville gøre ligesom vores tråd starter "stikke" en der stjal fra min arbejdsplads, det svare jo til at man lader naboen/vennen "luske" en brandert hjem, fordi vi kender ham jo og sådan plejer han jo ikke at gøre..., nej vi skal alle overholde loven uanset hvad og især os ryger vi bliver truet med fyring osv hvis vi ryger på andre steder end det lille rum vi er blevet henvist til. Mener iøvrigt også at de ikke ryger der kommer ind i vores rygerum burde også fyres

HA HA HA stig-eriksen
Det er fandme ugens kommentar......!

Ved godt det kun er tirsdag men det-der er klasse og kan bare ikke overgåes !

Hmmmmmm stig-eriksen
"Fatter ikke at SOL lader den slags tåbelige indlæg blive på debatten"

Fej for egen dør inden du kommer med sådanne 'tåbelige' kommentarer

helt ok, det anonym
vil jeg da også prøve hvis jeg opdager det, så må de ikke ryger, tage sig sammen og ikke jagte os ryger.

Ny voldtægt af sproget Fanatisk Troll
Mon det er den samme person, der skriver ind? Eller bliver vort sprog blot fattigere for hver dag der går?

Er der virkelig så mange, der ikke kender forskel på verberne "at få" og "at gøre"?

Slå kold vand i blodet !! mmi4ever
Kriminalitet ?????

Der er tale om en pose affaldsposer !! [:O]

Så er ALLE i DK da kriminelle. Det sker ALLE steder ALLE dage. Men ligefrem og stikke en kollega er altså for dumt. Seriøst har du ikke selv snuppet noget på et tidspunkt ??

Ps. Og rygning er da for klamt. Lær og lev med de kommentar du får med på vejen. Det er en del af og være ryger. ( x-ryger gennem 20 år. Røgfri 8 mdr og 28 dage. [:D] )

/mmi4ever. [s]

Det var jo så et problem Bjørnxxx
Det var flot, men nu har hun ca. 8 timer daglig som arbejdsløs, at rende rundt og skælde ud på de stakkels ryger. Det var antagelig den samme der, venligst men bestemt forklarede at jeg forpestede luften, da jeg stod og ventede på busen. Det var så ikke muligt at forklare kvindemenesket at den bus vi ventede på, forurenede lige så meget som 20.000 cigaretter på 1 time.
Forøvrigt er der overskud for staten på os dumme ryger, vi lever ikke så længe så pension er kort, og vi har betalt en stor ekstraskat på tobak.
[:)]

Det var godt gået Havaje
De skal sørme ikke bare komme her og tro det kumn er os rygere der stinker
Tyve stinker også og er til stor belastning for arbejdsmarked

Godt sådan en tyv Havaje
Skal sku bare fyres
Mere er der ikke at sige til det
og at det er en ikke ryger gør det meget bedre
På kontanthjælp mod tilbagebetaling he he

Havde det været omvendt Havaje
Havde ikke rygeren sørme fået rygeren fyret
hvis personen røg på jobbet som der tidligere på året var en her på sol fik gjort
og fik medhold af alle ikke rygerne her inde
Så pas på når i stjæler på jobbet det kan koste meget
bare tænk på bøden hvis arbejdsgiveren politi anmelder det[;)]

Sådan Havaje vi melder dem Rygeren
for den mindste forseelse bare der er et gran af ulovligt i det de gør (nogle ikke rygere) så får de myndighederne på nakken hihi de får travlt fremover når vi melder hinanden for alt muligt jeg glæder mig.

hun har jo nok også været ikke ryger
smugryger[:D] hahahahhahahah

det plejer som regel at hænge sammen. hahahahhahahahahhah

god weekend [s]ikke ryger

bare du deltager julius1307
vi har jo alle mere eller mindre tid til forskellige tider og med forskellige begrundelser, men det vigtigste er, at du er tilbage og vil deltage.
Jeg synes det er godt ,at du skal prioritere din uddannelse højt, den skal jo trods alt vare hele livet og være grundlaget for din videre deltagelse i samfundsdebatten.
Jeg ønsker dig alt muuligt godt og glæder mig over at se dig i det omfang du synes du har tid.

julius