Finansøkonom med special i Ejendom..??

Finansøkonom med special i Ejendom..?? Søren S.
Hej, jeg går på nuværende tidspunkt på HHX 3.år og skal snart have fundet ud af hvad jeg gerne vil efter sommerferien.. Der er simpelthen så mange muligheder at det ikke er til at overskue.. Men jeg har bestemt at jeg godt kunne tænke mig at blive ejendomsmægler og derfor foreslår min vejleder at jeg skal starte i Hobro (70km fra hvor jeg bor) med uddannelsen til finansøkonom som varer to år hvor man derefter kommer ud at arbejde i HOME som har et tæt samarbejde denne skole.. Nogen som har taget denne uddannelse som kan rådgive mig?? Hvordan er den??? Med hensyn til sværhedsgrad osv.. Håber virkelig at jeg kan få lidt hjælp.. Mange tak på forhånd.. :)

Mvh Søren

Har ikke selv læst til ejendomsmægler Veninden
men har en veninde der har. Hun syntes det var l i d t svært i enkelte perioder, men hendes baggrund var en 10. klasse og nogle nødvendige HF fag.

Så har jeg en bror der er ejendomsmægler. Hans påstand er, at det var med "begge hænder og det ene ben i bukselommerne" Hans baggrund var en HH, så hvis du ikke har det store besvær med HHX, så skulle du ikke have noget at frygte.

Mange tak for svaret. Søren S.
Andre som kan rådgive lidt?? :)

Har gået der Anonym
Tja, nu er det jo lidt siden du skrev... men svarer lige alligevel.

Jeg blev færdig som finansøkonom i Hobro i 2003. Det har ry for at være en god skole (nogle siger den bedste), og det er sikkert rigtigt nok.

Hvad angår sværhedsgraden, så ved jeg ikke helt hvad jeg skal sammenligne med... Matematik er ikke min stærke side, så jeg syntes at statistik og erhvervsøkonomi kunne være lidt langhåret. Dog kom jeg igennem uddannelsen uden at dumpe en eneste eksamen, selvom jeg læste så lidt som overhovedet muligt (var ikke så motiveret).

Du skriver at de har et tæt samarbejde med HOME - da jeg gik der, var det fortrinsvis Nykredit, men det kan jo være det er ændret.

Held og lykke med det.