Find 5 (eller mange flere) fejl

Find 5 (eller mange flere) fejl 9115
Jeg er efterhånden ved at være træt af mediernes ynkelige forhold til retskrivning og det danske sprog, med dertilhørende sjusk!!!!

Nedenstående er en tekst publiceret på tv2.dk og illustrerer på strålende vis journalisters ligegyldighed over for deres historier, deres job og ikke mindst deres læsere. Jeg skal ikke selv kunne sige at jeg er fejlfri, men nu er jeg jo heller ikke journalist...

Tag ikke fejl af at nedenstående historie findes under kategorien gossip, lignende fejl findes også i de mere "alvorlige" nyheder på samme side!!!

Er det kun mig der synes det er belastende at læse en tekst med så mange fejl???"Jennifer Aniston og Brad Pitts skilsmisse er en af Hollywoods mest omtalte og diskuterede brud. Allerede inden skilsmissen begyndte Brad at lege med Angelina Jolie, og det efterlod indtrykket, at Aniston var ynkelig og forladt. Det image er hun mildt sagt træt af.

"Jeg ville ønske, folk ville holde op med at ha' medlidenhed med mig. Jeg er ikke nogen stakkel" - siger hun ifølge KIG IND.

Og dere r syn for sagen. Siden bruddet har Aniston arbejdet flittigt og været med i flere film, senest "The Break Up", hvor hun mødte skuespilleren Vince Vaughn.

Siden optagelserne har der vereseret rygter om, at Aniston og Vaugh dannede par. Og de amerikanske sladderbalde fastholder, at de allerede er forlovet. Aniston går imidlertid stille med dørene, men bekræfter, at hun syne Vaugh er fantastisk.

Uanset hvad sandheden måtte være, så er der ingen ynk over Aniston."
Kilde: gossip.tv2.dk

Jaaa djjdkdjklsdldflflædefn vnds...
Det er da godt nok råddent!... selv elever i 9 klasse kan skrive bedre og mere velformuleret end det der.. de burde sku ikke have et arbejde

Nu er du lidt for flink! Fjolset
Det var godt nok en af de mere milde, du fik fat på der! Nogen gange fatter man dårligt et hak af hvad der skal stå! Også tekst-tv! De skriver og skriver, og drøner bare igennem og lægger så lortet ud, uden at se hvad de selv har skrevet. Har de ikke engang tid til det, eller til at skrive ordentligt?