Find bortadopteret søster i Sverige??

Find bortadopteret søster i Sverige?? eirene
Min kæreste har fået at vide af sin far da han levede at han fik et barn med en pige i Sverige. Dette barn blev bortadopteret og nu vil min kæreste gerne finde hende. Er der nogen der har forslag til hvordan man finder en bortadopteret i Sverige? Faren er død og morens navn er det eneste vi har.

NO IDEA, MEN tuuret
i dnamark det kan være svært at få information,

F.eks,.

barnens fødelsedato og sted er hemmelige informationer,

ligesom I skjuler mennskers addresser, og tidligere addresser.

derfor er det meget nemt for disse kriminelle at operere med børne misbrug i danmark.

De svenske onkelanton
myndigheder er stedet du skal henvende dig.

har prøvet det..... jysk brormand
Jeg har faktisk selv prøvet at søge i sverige, det er ikke så lige til. Men jeg kan give dig nogle små hints hvis det kan hjælpe.Ligesom Danmark har de gule sider, så har sverige noget lignende. www.hitta.se, her kan søges hvis man har navn mm. Jeg havde også kontakt til myndighederne i Sverige, og når det drejer sig om at finde nogle (folkeregistret)skal du henvende dig hos skatteverket. Du kan prøve at søge dem på nettet, men de har jo hver deres distrikt, så bare mail til èn af dem. Jeg brugte malmo@skatteverket.se, og de var meget venlige, men du skal selvfølgelig have lidt oplysninger og så skal du øve dig lidt på det svenske sprog *sf*. Skatteverket overtog i 1991 alle oplysninger som kirken førhen lagde inde med. Det er også Skatteverket som kan give dig nogle adresser, når du engang kommer så langt.

Held og lykke med din eftersøgning.... det er spændende kan jeg fortælle, og man lærer faktisk en masse....... men ha tålmodighed, for det kræves der.

Det lyder meget godt, men eirene
Vi har prøvet den vej, men det svære er at vi kender morens navn, men ikke hvordan det staves. Vi ved ikke hvad søsteren hedder, kun at hun er bortadopteret og hvilket år. Så det jeg var ude efter var en slags register over bortadopterede børn, hvis det findes. Og ellers en slags efterlysningssted som dette her forum.