finde ejermand til IP adresse

finde ejermand til IP adresse Anonym
Jeg har igennem længere tid fået nogle meget underlige mails.... Hvor kan jeg aflæse IP adresse, hvorfra de er sendt. - Og kan man "spore" - altså finde ud af, hvem der "ejer" IP adressen?

PFT

Ikke-computer-nørd

forresten anonym
jeg har kun et par mails fra personen - sendt fra en hotmail-adresse. - Kan man finde nogle mere personlige oplysninger via det?

Nej med mindre anonym også
du har adgang til internetydbyderens oplysninger, hvilket du ikke kan få.

Lidt hjælp Zet
Prøv denne her

http://aruljohn.com/track.pl

Ved at skrive IP adressen i feltet, kan du se hvem udbyderen er, men naturligvis ikke selve personen med navn og adresse.

du kan Anonym
kun få hans IP hvis du har en dommerkendlse

men se om du ikke i din mail et sted ikke har et spamfilter du kan sætte til så alle mails fra personen bliver slætte

hvis det er grove mails eller trune kan du gå til politi de kan finde frem til ham

jamen Anonym
kan jeg finde frem til IP adressen via en anonym mail?

Hmm ja.... Zet
Du kan godt finde IP adressen på en anonym mail, men den addy du finder vil tilhører så f.eks Hotmail, og det er næppe brubart.

Hvis du læser det der står på det link jeg har sendt tidligere, så kan du finde afsenderens IP adresse via af et andet program, men det skal der så betales for. På den anden side....Hvad nytte er et IP nummer til? Det eneste det kan bruges til er at se at nu har den og den person igen sendt en mail plus at du så specifikt kan hindre lige det nummer i at sende mails til dig via dit spamfilter.

Hvis det er alvorlige chikane, kan man melde det til et eller andet som jeg ike husker navnet på lige nu.

Læste lige indlægget igen Zet
Du skal se det der hedder "Egenskaber" på den mail du vil finde ud af mere om, og der burde der stå en masse volapyk, plus en IP adresse.

Sol mail webmail
Hvad gør man så når man på min sol mail ikke har den mulighed for at se ip adressen som i feks. out-look , i solmail kan man ikke højreklikke på mailen og tage egenskaber , Har du et fif?