Finder jeg nogensinde en kæreste

Finder jeg nogensinde en kæreste h.korngaard
Jeg er 22 og har aldrig haft en kæreste, på en måde har jeg det fint nok med at være single, men føler mig nu ret ensom engang imellem.

Men hvor skal jeg finde ham, går ikke i byen, det siger mig simpelthen ikke noget, også kan jeg godt være lidt genert.
Har også prøvet på nettet, men synes heller ikke dating siderne fungere for mig.


Nogen forslag til hvad jeg kan gøre?

gå andre veje tarzan666
"Byen" er et skidt sted at finde en kæreste - easy come, easy go.
Gå andre steder hen - arbejde, klub, fritid, venner osv. hvor forholdene er mere afslappede og hvor man kan være sig selv.

Øv dig i at flirte afslappet og i at skelne mellem der bare vil have dig hurtigt, og dem der vil noget seriøst med dig. Øv dig i at vise hvad du er interesseret i, og hvad du ikke er. Hav det sjovt sålænge du har det godt med det.

Sålænge man har som førsteprioritet at have det godt med andre, så kommer tingene stille og roligt - ofte når man ikke venter det.

tjah Ting
Privatfester er en mulighed selvom personerne tit er nogen man kender i forvejen.
På arbejde eller uddannelse kan man nogen gange finde den rigtige.

Jeg kan desværre ikke give flere råd. Er selv lidt i samme situation, men jeg håber da at andre har noget godt at byde ind med :)

Held og lykke

kæreste. airimorten
bare være dig selv. han står der allerede.

Selvfølgelig gør du det... sjoveren
Vejret er dejligt, tag en tur på stranden, på cafe eller hvad muligheder du lige har. Bare se at komme afsted, ud i det blå med et smil på ;-))

Smil til andre og de smiler tilbage,,,,een af dem der smiler tilbage ender som kæreste.. mm, hvem ved! Go for it ;-))

Held og lykke!

Du får lige et smil med fra mig, brug det nu fornuftigt. ;-)))

Har du? Anonym
har du været sammen med fyre før, eller har du slet ikke haft noget nærvær med hankøn? eller mener du bare at du aldrig har haft en fast kæreste?
Det er selvfølgelig svært at se her fra hvad der er galt, kender dig ikke, og ved ikke hvordan du ser ud. men jeg kender nogle der har samme problem, og grunden til deres problem er at de f.eks er overvægtige, men samtidig er de kræsne.. forstår du?

Nogle gange.. Anonym
er det at være genert nok i sig selv.

Har selv stået i samme situation som indlæggets forfatter. Er hverken overvægtig eller specielt anderledes end andre. Ja, lidt anderledes måske, da jeg heller ikke bryder mig om at gå i byen.
Har heller ikke lyst til at være sammen med hvem som helst, og hvis det gør én kræsen...

Personligt fik jeg brudt "problemet" gennem datingsiderne og mødte også nogle søde fyre. Det tager bare lidt tålmodighed, da der er mange, der bare leder efter et hurtigt knald, men det er ikke helt umuligt.
Bare tag det stille og roligt og læg ikke for meget i det i starten, så du ikke bliver skuffet.

Hmm h.korngaard
Hmm jeg har ikke rigtigt været sammen med nogen, kyssede med en fyr da jeg var 17, men det er så det hele.
Jeg er overvægtig, men ikke så meget igen, har altid troet det var fordi jeg var tyk jeg ikke oplevede kærligheden, men når man ser sig omkring er der masser af tykke mennesker der har en at holde i hånden.

hej knightonranden
jeg tro selvværd betyder meget,prøv næste gang du bare skal ned og handle at smile og grine over småting,jeg tro smilet vil komme tilbage.
venligt hilsen bo

frygten for at blive til grin fantasten
Ofte er det frygten for at blive til grin, der holder os tilbage fra at tage det skridt som gør en forskel.

...handling skaber forvandling...

Det store spørgsmål er om du overhovedet ønsker at få en kæreste, eller det er veninder mv. der gør at du også gerne vil deltage i samtaler omkring det ?

Faktisk kan en "stor" pige være mindst lige så attraktiv som en "tynd" pige.

Det kan være mange årsager til at du ikke har haft en kæreste endnu, f.eks. at du ikke har set signalerne fra dine omgivelser.

Uanset hvad det måtte skyldes får du et stort held og lykke til i jagten fra mig...

Ja og dtm
Faktisk ka store piger være mere atraktive en tynde jeg foretræker selv der er noget at tage fat om de der skeletter siger mig ikke noget men som nogle andre har sagt så det udstråling der siger mig mest hvis der er liv i øjnene og et sødt smil så du godt på vej ! held og lykke her fra DTM

tjek mine tuuret
profiler.

: ) tuuret
...

selvfølgelig gør du det - Leanne
Har tjekket din profil, og selv om du er lidt tyk er du da en køn pige med et sødt ansigt! Der skal nok være en til dig derude!

SKRIV LASRES
sKRIV TIL MIG LADDER@OFIR.DK :)