Finders der overhovedet hjemmearbejdspladser?

Finders der overhovedet hjemmearbejdspladser? methav
Jeg elsker at arbejde, kan godt lide at knokle "rumpen ud af bukserne". Men .... jeg hader at bruge min tid på daglig transport. At skulle bruge 1 time hver vej på at komme til og fra arbejde syntes jeg er rigtig træls. Disse timer kunne jeg bruge mere fornuftig, tilgengæld vil jeg gerne indimellem "flytte" mig lang for at komme ind på virksomheden. Ved godt at jeg hvis jeg tæller timer sammen kommer op på det samme i transport, men det bliver fordelt på en anden måde. Derfor ville hjemmearb. plads passe mig utrolig godt.
Vi har hurtig internet - vi har en bro som gør at man hurtigt kan flytte sig tværs gennem Danmark. Hvorfor er der så ingen virksomheder som benytter sig af det?
Er det fordi de er bange for at man ikke udfører sit arbejde? Fordi de tror man bare går og passer sine børn?

De steder jeg har arbejdet er det altid kun ledere som har mulighed for at arbejde hjemmefra, og os "almindelige" skal møde fuld til på arbejdspladsen. Men de fleste af mine arbejdsopgaver ville kunne løses hjemmefra.

Måske findes disse virksomheder og det er bare mig som ikke kan finde dem?

jeg ved tarzan passer meget godt
tdc og deres folk som er beskæftiget i kundeservice og regningservice, og i det hele taget de services som har med kunder at gøre over tlf, kan få hjemme arbejdespladser. Men det er ret dyrt, 70.000kr for en hjemme arbejdsplads.
Jeg ved det fordi jeg arbejde der som vikar i sommerferien 2004