Findes der hundekampe?

Findes der hundekampe? Anonym
Efter Ekstra Bladet har skrevet om kamphunde/muskelhunde, kommer jeg til at tænke på, om hundekampe finder sted i Danmark?

Ja,det tror jeg. anonym.
Hundekampe bliver holdt hemmeligt,men jeg er ikke i tvivl om at de findes.Dem der holde disse kampe,har anskaffet sådan hunde for at holde deres instink i live.Flere hunde bliver aflivet,mere end det offentlige for kendskab til,og det er selv disse kamphunde ejere der afliver dem med deres skydevåben,special hvis deres hund er svag i kamp.Hvorfor tror du folk køber disse kamphunde,ikke for at holde dem som kæledyr,men udelukkende til kamp.

Hvor? Anonym
Men hvor henne i landet? Har hørt Ishøj og Tåstrup

JA! komododragon
For noget tid siden var den en TV2 dokumentar om emnet, hvor man havde filmet det med skjult kamera, så det finder sted, men det foregår i det skjulte fordi det af dyreetiske grunde selvfølgelig er hamrende ulovligt.

Det er f.eks. meget udbredt i de kriminelle indvandrermiljøer.
En udbredt praksis i disse miljøer er desværre at bruge andre folks husdyr (etik, moral og empati er ikke-eksisterende i dette miljø) og bruge dem som træningsobjekter for deres hunde.
Det er især hunde, men også katte, kaniner, geder, høns m.m.
F.eks. havde der for noget tid siden været en sag hvor nogle indvandrere var brudt ind på en byggelegeplads og lukket dyrene ud for at deres hunde kunne skambide dem. Ligeledes synes hunde og katte at forsvinde på mystisk vis.

Hundene bruges i hundekampe, som våben og i det daglige som potensforlængere.

Netop som potensforlængere er vinder disse muskelhunde også stigende popularitet blandt visse typer af danskere.

Problemet med hundene er at de er fremavlet til at være vilde, bidske, dominante, agressive, overbeskyttende samt til at forvolde maksimal skade når de angriber.
Derfor er de tikkende bomber på fire ben og er pissefarlige for andre mennesker og andre hunde samt ikke mindst små børn som lettere kan vække hundens angrebsindstinkt og som grundet deres mindre størrelse bliver alvorligere skadet af hundene.

tytty gtytyt
tyt