Findes der mænd som er til store piger?

Findes der mænd som er til store piger? kmd
Hej! Jeg kunne godt tænke mig at få at vide om der findes mænd som kan lide store piger, som har både til gården og gaden.Jeg er selv stor. Min veninde siger der er mange, men jeg render ikke ind i nogle af dem.De kigger mere på hende når vi går ved siden af hinanden, hun er tynd og ser rimelig godt ud.Hvorfor er det så ulige fordelt?

Tab dig istedet Anonym
Se "Tiltrukket af meget store piger" under gruppen "Sexfantasier", så vil du få svaret.
Jeg tænker på, om du i virkeligheden har indrykket dette indlæg, fordi du føler debatten er ved at gå i stå.
Jeg synes det er flintrende ligegyldigt, for hvis du vejer 70, 80 eller 90 kilo eller mere, så synes jeg du skulle tabe dig istedet.
Du skal ikke bruge evt. få mænds lyst til at bolle en stor pige som sovepude, for de tager dig nok nødigt i hånden bagefter, og præsenterer dig for gutterne.

Kærlige tanker mig.

Ja... Pigen
Ja, det er der;)!

Værsgo:

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=15&conference=34&posting=48257

Husk det ikke er sundt at være stor.
Mvh Pigen

ja, ja... et studerende par
Hejsa med dig.

Der er helt klart mænd, der tænder på store piger...ingen tvivl om det.

Jeg arbejder på kommunekontor og agerer sommetider vidne ved borgerlige vielser...og her kan jeg se, at en del store piger bliver viet...sågar med yngre mænd...

Men selvfølgelig bør man ikke blive stor af den grund...for sundhedens skyld...

men mange mænd kan lide de store piger...måske, fordi de er gladere...livligere...og måske, ligefrem gode på mange af livets områder..også i sengen.

Hans

sygdom kmd
Kan ikke tabe mig da jeg har problemer med mit stofskifte.Har prøvet nangt og meget, men intet virker.

Ja store kvinder er da dejlige. baadthommas
Ja, store kvinder er da også dejlige. Men jeg er lidt i tvivl om du egentligt søger en bekræftigelse af dig selv eller en date? Hvis det er en date kan du jo skrive igen. Mvh baad

hej baad kmd
Ingen date sorry...Men man har vel lov til at spørge.Da jeg ikke fornylig er blevet antastet af nogle hankønsvæsner. evt. dele en fantasi på chatten?
Hvis du er frisk på den helt vilde snak, så skriv igen.

Jeg er da frisk. baadthommas
Jeg er da helt klart frisk. Jo før jo bedre. :-)

Hvornår, hvordan? baadthommas
Hej jeg er da helt klart frisk. Du skal bare sige til hvornår og hvardan så er jeg klar. Glæder mig til at høre fra dig.

mød mig kmd
på chatten 35+.I morgen, tirsdag kl.14,30 eller vis du kan holde dig lidt længere,til på torsdag kl. 20,00. eller har du andre tider du bedre kan på? Tingene kan ændre sig, jeg kan være forhindret,men ikke andre aftaler lige nu.
snakkes ved......

Der er lang tid til. baadthommas
Hej kmd.
Jeg kan imorgen tirsdag efter 19.00. Eller først på torsdag. Håber du kan i morgen *SF* for der er lang tid til torsdag *SF*.
Mvh baad.

bebe kmd
har man ikke lov til et' lille fejltrin. Han ved det. Skal du have det i 3 eksemplarer. Der er også et ord som tilgivelse, kender du det???
søger du et fast forhold, er du så ikke gået forkert??
Jeg ved ikke alle fifene i nu men man lærer hele tiden.
Vil du ikke godt være sød og svare mig. og tilgive mig og mine fejl?????

tak for kmd
dit indlæg.Jeg håber du finder din drømme kvinde.
Og ja vi er gode i sengen. og kan og vil det samme som piger med alm. vægt. Vores hjerter rummer det samme, og lysten er lige så stor. Lyder ellers dejligt.
karen

Mange mænd er vilde med store piger. Anonym
Hejsa :-)

Jeg ville lige tilføje lidt, som jeg har erfaret. Jeg har en kæreste - helt normal af bygning. Har tidl haft en kæreste, der var rund og buttet, men ikke direkte overvægtig. 175, ca 98 - 100 kilo. Se, det er jo ikke en rigtig stor pige, og der findes på scor.dk, piger / kvinder, der vejer 150 - 160 kilo, som er meget eftertragtede. Og jeg har selv meget stor lyst til at have en så stor pige som min kæreste. Der er et eller andet ubeskrivelig sexet over rigtig store piger. :-)

Nu skal det her ikke lyde som om jeg ikke er glad for min nuværende kæreste, for det er jeg. Men hvis jeg ikke havde hende, så var det helt klart, at jeg ville gøre alt for at finde en stor pige.

Hvis du vil, så log på scor.dk og find en profil der hedder albertine. Hun er meget sød og snakkesagelig, og hun er meget stor og kan fortælle alt om hvor mange der virkelig tænder på hende og store piger generelt :-)

Håber mit lille indlæg ikke er for kedeligt og langt :-)

clyden

tak for tip... kmd
tak skal du have. jeg stardede enlig denne debat, kun for at høre om det kunne passe, at der fandtes mænd som var til store piger. det har jeg fundet ud af at det er der. og det er jo kun dejligt. jeg er virkelig over rasket over hvor mange, når jeg er på chatten, er der mindst en', der tænder på mig/store piger. jeg kan ikke lade være med at more mig lidt,når jeg fortæller hvor store bryster jeg har, så er der virkelig nogen der der ved at for kaffen galt i halsen.
ps: her på chatten er der alså ind i mellem store piger, blandt andet mig.....
håber du vil finde en pige en dag du kan udleve din drøm med.
varme blævrende kram fra 140 kg
karen

store kviner er smuk divilll
min kone er støre end mig vejer selv 62
og hun vejer 120 kg og hun er dejlig blød og sexs

Skriv på min mail.. clydeman
Hej Kmd

Vil du ikke være sød at skrive til min mail ?

Vil gerne høre hvordan det går dig.. *ss*

Mvh Clydeman

PS - mig, der skrev det tidligere indlæg om at prøve på scor.dk

Joooooooo mænd kan godt lide former Den buttede
kig bare på http://www.igroups.dk/igroup.asp? Det er en side for dem der elsker former

store frodige former er dejlige Mogens
min dejlige elskede kæreste er en str 54/56 elsker hvert et gram på hendes frodige krop ,jeg selv er normal vægtig 176/65kg

Det er jo bedst. Indercirkel
Jeg har haft mange søde kærester.Men jeg har altid tændt på store piger, fordi jeg for mange år siden fik en god oplevelse med en dejlig stor pige. Der tænkte jeg bare, de er sgu bedre til at gi sex end mange af dem der bruger flere timer foran spejlet. Der findes mange smukke kvinder i verden, men det er ikke det afgørende, hvis man får noget godt sex er det sgu lige gyldigt om man er tyk eller tynd...Men vi lever jo i en verden der er prop fyldt med fordomme. Jeg tror personligt at mange af de mænd der har en smuk tynd kæreste, tænder på en stor frodig kvinde... Så suk ikke, men husk at sige, at det ikke kun er SEX!! :) Knus til dig.

Findes der mænd til store piger Wbbbluesman
Kæreste.
Glem alt om, hvad de negative siger...sovepude...HA! fjolset ved åbenbart ikke bedre. Jeg har selv været gift i 7 år med een, og hende viser jeg gladeligt frem...med tøj på, for uden tøj er det bare mig der må kigge...øv..bøv..

Så på med vanten , min tøs. Der er ingen grund til at skamme sig.
Prøv evt. BBWdatefinder.com