Findes der nogen profet

Findes der nogen profet Provokatøren
Er der bare et bevis, et eneste utvetydigt bevis for, at der nogensinde har eksisteret en profet eller gud, såfremt dette bevis forefindes, så fremlæg det vendligst.

Ellers vil jeg anbefale hele verdens befolkning, at glemme dette store spørsmål, som har kostet så mange millioner uskyldige mennesker livet og er grobunden til 80% af al had, Det er kun DJÆVLENS børn der hader, Ups eksisterer han.

Eller kærlighed? sebl
Jeg tillader mig lige at ændre lidt i det du skriver:

"Er der bare et bevis, et eneste utvetydigt bevis for, at der nogensinde har eksisteret kærlighed, såfremt dette bevis forefindes, så fremlæg det venligst"

Det er svært at fremlægge utvetydige beviser for noget som helst vigtigt.......

Hvorfor så Provokatøren
dræbe andre - hade andre - pine andre, på et løst grundlag der ikke kan bevises, det kalder jeg virkelig for underligt og viser ikke ligefrem, at man er særlig kvik oppe i den øverste del af kroppen.

Til Provokatøren ftg
"Guds børn og Djævelens børn kendes på dette: Enhver som ikke øver retfærdighed er ikke af Gud, og det er den som ikke elsker sin broder heller ikke." (1 Johannes 3:10)

Beviset på er der har eksisteret profeter er profetierne som eksisterer den dag i dag. Profetierne er nedskrevet i Bibelen. Det er for eksempel profetierne der har overbevist mig om at Bibelen er Guds ord.
Med venlig hilsen, ftg.

Simpel videnskab galemathias
Man starter med at definere det man vil finde.

Du kan definere kærlighed i gerninger, adfærd og resultater.

Og derpå måle følgerne.

Hvordan vil du definere gud ??

Det du i så fald vil måle, er et resultat som kun er objektivt for dig.
Det kan være kærlighedens resultater for dig.
Men hævnens sødme for en anden.

Det er og bliver en trossag med mange aspekter. Og jeg giver trådholderen ret. Disse aspekter har ført til mange ulykker for menneskeheden.

Svaret er nej tobytouch
Der findes ingen profeter.

Men der findes genier. Genier, der bliver vanvittige.. psykisk syge, simpelthen

Der vil altid være vold, vores art er bare mindre voldelig en vores medaber. Chimpanserne er 5 gange så voldelige som os. bonoboaberne får spændingerne ud ved reaktionsdannelse, de boller i stedet for.

Al tro har den funktion at fralægge den troende en eller anden form for ansvar. Det er hele funktionen.
Uden ansvarsfralæggelse - ingen tro.

tro er et psykologisk instrument til at klare alle de processer vi ikke kan forstå og ikke kan bære. som sådan udemærket.

Profeter er bare fikse mennesker, der har realiseret sig selv i flokken, ved at stille sig op og kagle om alt mulig mening i galskaben.

Den tro der kommer nærmest i at søge mening i galskaben, er buddhismen, som ingen religiøs figur har at tilbede, men alene baserer sig på en filosofi, der relaterer mennesket til de mønstre der forekommer i universet..

vh

Det kan du have ret i men Provokatøren
Tro og de forskellige retninger der findes, har været roden til ufattelig megen sorg – død – lemlæstelse og m.m.

Og ovenstående ting er sket på baggrund af en fornemmelse for, at en eller anden påstår noget, som menneskeheden måske har haft brug for, Profeter - Gud – Jesus - Muhammed, uden disse begreber, ville vi have levet i en noget bedre fordragelighed med andre kulturer, ovenstående begreber er for mig ikke beviselige, men påstande, – det til trods har de kostet millioner af menneskeliv.

Det er det jeg ikke fatter, hvordan kan man bekende – elske en tro, der er skyld i så ufattelig megen vold og ødelæggelse af liv..

hvorfor er du så i jv? ftg sveland
for hvis du følger biblen, kan du jo ikke følge jehovas vidner samtidigt med.

for du må ikke følge falske profeter.

du siger man kan kende guds folk, ved at de er retfærdige.
-----------
"Guds børn og Djævelens børn kendes på dette: Enhver som ikke øver retfærdighed er ikke af Gud, og det er den som ikke elsker sin broder heller ikke." (1 Johannes 3:10)
------------
Så lad os da snakke om ordet sand og jeres udstødelses politik.
i kan ikke forklare biblen ordenligt, og jeres forklaring på dumme emmer er. "fordi biblen er sand". og hvis du ikke vil forstå, er du udstøt!
hvor er jeres retfærdighed henne her ftg?
Enhver som ikke øver retfærdighed er ikke af Gud

uden religion tuuret
vi havde måske havde mere vold...

har du aldrig tænkt det?

religion giver os ro , og etik!

Den kristne tro giver skyldfølelse galemathias
Det er det åg som kristne bærer, og som Freud kunne skrive sine afhandlinger på.

Den kristne tro, gør livet til et etisk spørgsmål, da dogmatikken og moseloven kom i baggrunden.

I Islam er der ingen vælgen og vragen i livet.
At gøre andre mennesker ondt er fuldt tilgiveligt, blot det foregår i profetens navn.

Eller har jeg misforstået det???

nahh sveland
krige er der altid, kommet flere af, når der var råd, eller folk bliv trådt over fødderne, en grund kunne man altid finde. og datidens korstoge, er bestemt ikke for det bedre.

eller det gamle testamentes, 6 hærfører, som i jøde stjernes 6 spisser.
hvor hele byer bliv udslettet, og gravide kvinder fik deres mave skåret op.
heksen jagten, som ftg holder så meget af at fremhævde. som bevis, på at vores kirker er onde.

hmm, at man får tobytouch
skyldsfølelse, er ikke ensbetydende med at man ikke fralægger sig ansvar.

ellers har du helt ret, mener jeg.

Det flippede er at når man ser på dyr, så findes der mange ting de gør, for at holde sammen på fællesskabet. Flokdyrs-mentaliteten.

F.eks. har chimpanser en enormt veludviklet idet om ligelighed. de kan sagtens regne i hvor meget appelsin, der går på en banan, når de deler maden mellem sig.

Tilsvarende er der en hel masse kommunikation og tilpasning i flokken, der baserer sig på en præ-moralsk adfærd, der er til gavn for hele flokkens overlevelse.

Altså har vi forstadier til ,,troende adfærd,, indbygget i vores flokdyrs-gener, og således er tro bare en overbygning på denne ubevidste flokdyrs mentalitet.

Problemet er måske at vi som dagens flokdyr, ikke har nogen religiøs retning, der passer særligt godt med vores samfund og derfor har en tendens til regression tilbage til tidligere trosretningers ,,orden i sagerne,, - således indre mission og sharia og taboo Osv..

Men ikke at jeg ikke mener der findes mere mellem himmel og jord, end vi lige kan se..

vh

Ja, det er menneskers magtbegær ftg
Bibelens budskab er klart nok: Elsk din næste som dig selv. Desværre blev kristendommen forvansket i slutningen af det første århundrede, og kristenhedens historie har været blodig. Det betyder ikke at sand kristendom ikke findes, der har altid været sande kristne, men de blev forfulgt af kirken som kættere. Her i det tyvende århundrde er den sande kristendommen imidlertid blomstret op igen. Det skyldes Jehovas vidners ihærdige forkyndelsarbejde.
Med venlig hilsen, ftg.

Med det argument nimbuto
Findes Odin, Thor, Midgårsormen, Zeus, Hermes o.s.v. også. Det står jo i en gammel bog.