Findes der noget som er smukkere?

Findes der noget som er smukkere? Jyden
Findes der noget som er smukkere end et par små faste bryster. Jeg tænder helt vildt på at få lov til at nusse og slikke meget små strittende bryster.Men desværre, kender jeg ikke nogen som kan opfylde min fantasi.

svar til ditte Jyden
Jeg tænder bestemt ikke på små piger, men voksne piger/kvinder kan også have dejlige små bryster.Havde jeg tændt på store bryster havde jeg skrevet det.Men alt i alt syntes jeg, alle størelser bryster er dejlige, men til mig, skal de helst være små.

Lad dog være Jonan
med at bruge din tid på sådan et useriøst indlæg. Ditte understreger bare endnu engang at Danmark stadig er fyldt op af små indsnævrede, intetsigende og kedelige mennesker som åbenbart finder det underholdende at sidde og læse om andre mennesker i et forum som dette. Om det så er pga. deres egen latterlige selvretfærdiggørelse eller en brist i deres barndom vides dog ikke (og jeg er faktisk også ligeglad)

Jeg kan godt forstå din glæde for små bryster, sådan har jeg det også selv nemlig. Der findes sq næsten ikke noget bedre *SF*

Rart at høre... Quinde
Hej Jyde.
Det er sørme da rart at høre, at der findes nogle fyre der tænder på små bryster. Jeg har tidligere i mange år gået rundt med en smule mindreværdskomplekser over mine ret små bryster.
-Hele omverdenen fortæller os jo lige for tiden at "rigtige" bryster skal være så store som vandmeloner, og så er det iøvrigt ligegyldigt om de er fyldt op med plastik!
... Og jo ældre man bliver, jo gladere er man ( og ens mand!) for små bryster, der jo selvsagt aldrig kommer til at hænge. ;-)
Der er da rigtig mange piger der har små bryster. Helt sikkert er der osse en til dig!

helt enig sarah
Helt enig! Det er latterligt at komme med en svar som ditte gjorde...helt ærligt! Dejligt at der stadig findes mænd der tænder på små bryster...det holder humøret oppe...lykke til!