First class communications

First class communications Cocos
hedder en internet-shop der sælger mobiltelefoner, og alle de kendte mærker bliver her solgt ca. 2-300 kroner billigere end andre steder!

Mon nogen her har erfaring med at handle med dem - så fortæl gerne ;-)

Tjah du Ymer-Øre
kan starte her

http://www.mobildebat.dk/showthread.php?t=80401

Mobiler Feminette
Har købt tre stk. Samsung det pågældende sted for et halvt år siden, og har aldrig haft problemer med dem. Kender også andre der har købt mobiltlf. pågældende sted, uden af ha´nogen indvendinger. Tror hurtigt de ku pakke sammen, hvis de lavede bevidst svindel, så selvfølgelig gør de ikke det.
Iøvrigt er butikken altid proppet med kunder..

Pas på First Class Communication Bassen
Man kan ikke ligefrem sige at det er første klasse kommunikation. Jeg havde købt mobil tlf. til min kone i julegave, og betalt via netbank. Men da der var gået et stykke tid, og tlf. ikke dukkede op, blev jeg mistænktsom. Jeg prøvede at ringe til dem, men tlf. nr. eksisterede ikke mere. Og heller ikke hjemmesiden, den var lukket.
Så pas på jeg har undersøgt noget om firmaet, og det lader til at det ikke er første "firma" der laver det nummer. Samme mand har haft flere af disse "fup" firmaer.

butik jdsnfkjdnøl
Deres butik ligger på Nørrebrogade, lige overfor kirkegården. Så kan du sku da bare tage ind til dem! Har selv købt 3 telefoner i deres butik, alle uden nogen problemer!